Şimdi Ara

Mafyam.com Üye Alımı ve Rehber (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
0
Favori
31.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: turke64

benim simdiki harac 43,352... mi ne , sonrasini iyi bilmiyom... benim nick : turke64 beni davet edin grubunuza...

Bizim gruba gelir misin biraz yardım:)

Başka teklifi değerlendiriyor diyor boşver sen onları gel bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 21 Temmuz 2008; 20:14:26 >
  • Server 2 de 1 Milyon kazancım var şimdilik.Arkadaşımın boş mekanlarını alcam bugün
  • Bende qeLdim server 2 ye bakalım ne olucak kazanc 33k ve çok kolay kasılıyormu heryer 101k lık fln
  • always and forever beni al 280k haraç günlük nick : laptoprecai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptoprecai -- 22 Temmuz 2008; 9:22:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: laptoprecai

always and forever beni al 280k haraç günlük nick : laptoprecai

Daveti gönderdim.
  • always and forever benide alırmısın birliğe saatlik haraç: 3,869 nick: Swhimme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syclopse

always and forever benide alırmısın birliğe saatlik haraç: 3,869 nick: Swhimme

Tabikide şimdi yolluyorum.

Tekrar duyuruyorum SeriaLKiLLerZ birliğine adam aranıyor.Haraç sınırlaması kalkmıştır ama +3000 e özel yetkiler verilicektir.

Syclopse birliğimize katıldı.

Şu an birliğimizin günlük haracı 8644 + 7634 + 5577.24 formülünden anlaşıldığı gibidir.Soruyu ilk çözeni birliğe alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 22 Temmuz 2008; 11:32:53 >
  • server 2 ye gelin canınıza okıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

quote:

Tekrar duyuruyorum SeriaLKiLLerZ birliğine adam aranıyor.Haraç sınırlaması kalkmıştır ama +3000 e özel yetkiler verilicektir.

Şu an birliğimizin günlük haracı 8644 + 7634 + 5577.24 formülünden anlaşıldığı gibidir.Soruyu ilk çözeni birliğe alıcam.

Hocam benide alırmısın saatlik:7000

• Koçum yaz beni 5 dk önce aldım üyeliği kazanç 59k yani 59.000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seactread -- 22 Temmuz 2008; 13:43:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaylotter

quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

quote:

Hocam benide alırmısın saatlik:7000

Beyler başvururken lütfen oyun içi nick i de yazın.

• @AlwaysAndForever
    nick : lalapasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaylotter -- 22 Temmuz 2008; 16:54:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaylotter

@AlwaysAndForever
    nick : lalapasa

Daveti yolladım.Köşkten kabul et.
  • handsome_abdus
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seactread

handsome_abdus

Davet yollandı.
  • KabuL ettim yakında 1m olucak kazanc oyunda hile var bir bakkalı var adamın 28m kazanç nasıl olur?
  • quote:

KabuL ettim yakında 1m olucak kazanc oyunda hile var bir bakkalı var adamın 28m kazanç nasıl olur?

:S:S

Seninde kazanç iyimiş he.

Sana 3 tane yetki atadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 22 Temmuz 2008; 17:10:24 >
  • quote:

KabuL ettim yakında 1m olucak kazanc oyunda hile var bir bakkalı var adamın 28m kazanç nasıl olur?

o nasıl oluyo yaw yatırım yapıyo olabilir de sen bulursan yaz buraya

bide bana yetki versene su an en çok haracı olan benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptoprecai -- 22 Temmuz 2008; 18:10:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: laptoprecai

quote:

o nasıl oluyo yaw yatırım yapıyo olabilir de sen bulursan yaz buraya

bide bana yetki versene su an en çok haracı olan benim

Ne vereyim.
    Bu arada nasıl yaptın o kadar parayı:S

Evet beyler SeriaLKiLLerZ klanı,5 i DH den üye olmak üzere 6 kişiden oluşmaktadır.8 kişilik kontenjanın 4 kişilik kısmı kullanılıcaktır.4 kişiden sonra alımları kapatıyoruz.Birliğimizin haraç ortalaması 57346 dır.Başvurular SeriaLKiLLeR ve laptoprecai ye alıyoruz yani ben ve laptoprecai.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 22 Temmuz 2008; 19:15:57 >

• benim simdi nick : turke64 ve saatlik harac : 85,928 ( simdilik )
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.