Şimdi Ara

Mafya Graves Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sizce Mafya Graves alınır mı? Kiralık Katil de çokta hoş duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alinir cok uyumlu bi skin championla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • de hapishane kackini var oda fena degil

• Bak bak soruya bak. Olum biz senin moda danışmanın falan mıyız ? Derdiniz ne la. Al beğendiğini git yoluna. Sana burda skin mi pohpohlayalım? Al mafya graves al çünkü trençkotu var. O skinle oyuna girince millet el öpmeye gelip fb veriyo. Karşı jungle size gank gelip haraç veriyo. Mafya çünkü. Ama kiralık katilde çok iyi mesela. Hitman gibi oluyon. Elindeki silah sniper oluyo hs atıyon. Sen bilirsin ben olsam kiralık mafya graves alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

Bak bak soruya bak. Olum biz senin moda danışmanın falan mıyız ? Derdiniz ne la. Al beğendiğini git yoluna. Sana burda skin mi pohpohlayalım? Al mafya graves al çünkü trençkotu var. O skinle oyuna girince millet el öpmeye gelip fb veriyo. Karşı jungle size gank gelip haraç veriyo. Mafya çünkü. Ama kiralık katilde çok iyi mesela. Hitman gibi oluyon. Elindeki silah sniper oluyo hs atıyon. Sen bilirsin ben olsam kiralık mafya graves alırım

easy boy. adam alt tarafı soru sormuş hoşuna gitmiyorsa cevaplamazsın zor bir şey değil. çocuk azarlar gibi azarlamaya kalkmana gerek yok
  • bende var,güzel bence.ama en beceremediğim adc graves
  • quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

bende var,güzel bence.ama en beceremediğim adc graves

Nesini beceremiyorsun ki? w-e-q-r yap adam ölür ya da %10 canı kalır. En sevdiğim adclerden biri graves
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mafia ve jailbreak iyidir.

• Jailbreak hoşuma gidiyor benim

• Rito Gravesin pos bıyıkları yeter.. Bence havuz partisi en iyisi

• bence alınır gayet güzel ama en güzeli hafuz partisi
  • Bende riot graves vardı zaten internet kafede vermişlerdi. Ama mafya çok şekil duruyor diye alasım var büyük ihtimalle alacağım. Teşekkürler görüşleriniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

Bak bak soruya bak. Olum biz senin moda danışmanın falan mıyız ? Derdiniz ne la. Al beğendiğini git yoluna. Sana burda skin mi pohpohlayalım? Al mafya graves al çünkü trençkotu var. O skinle oyuna girince millet el öpmeye gelip fb veriyo. Karşı jungle size gank gelip haraç veriyo. Mafya çünkü. Ama kiralık katilde çok iyi mesela. Hitman gibi oluyon. Elindeki silah sniper oluyo hs atıyon. Sen bilirsin ben olsam kiralık mafya graves alırım

Kaç kere diyorum içip içip şu foruma yorum atmayın.
  • Alinir ama sahsen ben pool partynin indirime girmesini bekliyorum

• Pool Party de çok güzelde ne bileyim Graves'ın asaletinden midir her kostümü iyi ama mafya bi karizmatik duruyor

• bidahaki deneyişimde weqr yine denerim hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

bidahaki deneyişimde weqr yine denerim hep

Trade girmeden önce minyonlara vurup pasifin stacklenmesini bekle ondan sonra dal adama eğer karşında vayne, sivir, twitch benzeri orta menzilli adc varsa %90 karlı çıkarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.