Şimdi Ara

Mafya 2 Bu Sisteme Böyle Kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim gta4 mafya 2 vs.. gibi oyunları rahat oynamak için yeni parçalar taktım pc'ye bu parçalarla gta4'ü kasmadan orta ayarlarda oynarken tabi patchlerle mafya 2'de 10 fpslerde(en düşük ayarlarda) oynuyorum yani oyunu doğru düzgün en düşük ayarlarda bile oynuyamıyorum pcnin özeliklerine gelince 2 gblik ddr ram 3.1 ghz intel pentium 4işlemci 1 gblik agp atı hd 3650 bu özelliklere bakınca en azaından lowda kasmadan oynatmasını düşünüyorum bu arada ekran kartı direktx 9 sürümleri güncel lütfenyorumlarınız esirgemeyin en azından okullar açılıncaya kadar ağız tadıyla oynarım İnşallah.(umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır)

• Sen o sistemle oyun oynadığına dua et.Bir kere işlemcin çok kötü.Böyle bir oyun için 1gb ram yetersiz gelir.Ekran kartını ise en az hd4800 serisinden bir kartla değiştirmen lazım.İşlemcini ise core2duo bir işlemciyle değiştirmen seni bu senelik idare edebilir.Uzun süre boyunca kullanmak istersen amd nin athlon serisinden 4 çekirdekli bir işlemci seni en az 2 yıl boyunca çok rahat idare eder.Rami ise en azından 2gblık bir ram ile değiştirip sonradan 2gb daha ekleyebilirsin.En azından bu oyunu oynayabilmek için ramle işlemciyi tavsiye ettiğim şekilde yükseltmelisin.Ekran kartını ise yeni fermiler çıkınca da değiştirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingoflegends -- 9 Eylül 2010; 8:48:19 >

• ram zaten 2 gblik ama oyunun minimum sistem özelikleri uyuyor en azından lowda kasmaması lazım diye düşünüyorum maalesef parça değiştiremem malum öğrenciyim zaten daha 2-3 ay birşey oldu yeni parçaları alalı ama gta4 kasmadan çalısıyorsa buda çalışır diye düşünmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akıncıoğlu -- 9 Eylül 2010; 12:39:55 >
  • arkadaşım bilmem olurmu ama Apex özelliğini kapamadıysan o özelliği kapa.Birde ana konuda bi forum vardı yanlış hatırlamıyorsam aşağıdaki dosyaları silince en azından kasmadan oynanabiliyodu.Bendede kasıyodu o doyaları silince rahat oynadım.

C:\Program Files\2K Games\Mafia II\edit\APEX\Cloth

klasörü içindeki vıt dosyaları m2skeleton.ms ve ClothRemapTable dosyaları hariç hepsini sil.Bende böle işe yaradı.

sadece bunu silmek yetmediyse birde Aticilerin düşmanı bu dosyalar diğordu.İşe yaramazsa bu dosyalarıda sil.

C:\Program Files\2K Games\Mafia II\edit\APEX\Effects\Assets içerisinde Emitters diye bir klasör var onuda sil o zamn kasmadan oynayabilrisin belki

Ama kasmassa cam dağılma efekti ve betonların falan parçalanması efektlerini bekleme detaylı bir şekilde çünkü bunlar kastırıyo PC yi.
    O kadar yazdım inşallah işe yarar.Yaramazsada kusura bkam

• Allah razı olsun ne diyeyim hemen deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akıncıoğlu -- 9 Eylül 2010; 14:13:18 >

• 2.yöntemden bende zaten emin değildim ama ilkinden çok emindim.Yardımcı olduğuma çok sevindim.İyi oyunlar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.