Şimdi Ara

MAFİA III (Xbox)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mafia 3'ten Yeni Video + Çıkış Tarihi


     MAFİA III (Xbox)



    Hangdar 13 tarafından geliştirilen Mafia 3'e ait yeni bir video yayınlandı. Bu videoda İtalyan mafyasına karşı savaş açan ana karakterimiz Lincoln Clay'in diğer karakterlerle ilişkileri üzerinde durulmuş.

    Ayrıca oyunun 7 Ekim'de Playstation 4, Xbox One ve PC için piyasaya çıkacağı da açıklandı. Oyunun yönetmeni Haden Blackman daha çok sayıda Star Wars oyunu ve çizgi romanlar üzerinde çalışmıştı.



    Bsc




    MAFİA 3'ÜN BEKLENEN ÇIKIŞ TARİHİ AÇIKLANDI



    Mafia III'ün merakla beklenen çıkış tarihi nihayet açıklandı. 2K, Mafia III'ün PC ve konsollar için 7 Ekim 2016'da piyasaya çıkacağını açıkladı.

    Oyuna ön sipariş ile sahip olanlara ise "Family Kick-Back" ön sipariş bonusu verilecek. Bu da oyunda üç adet özel araç ve silah anlamına geliyor. Oyunun ön siparişi için 3 farklı versiyon bulunuyor.

    Mafia III'ün normal versiyonuna ek olarak 80 dolarlık Deluxe versiyonu bulunuyor. Deluxe versiyonunda oyunun season pass'i ve ek içeriklere önceden erişim hakkı bulunacak. 150 dolarlık koleksiyon versiyonunda ise dijital tüm içeriklerin yanı sıra oyunun plak halinde soundtrack albümü, görsel kitabı ve basılı materyalleri verilecek. Daha fazlası da gelecek deniyor ancak henüz bir figürün olup olmayacağını bilmiyoruz.

    Mafia 3, bu yılın en çok beklenen oyunları arasında yer alıyor. Hemen yukarda yer alan videoda Mafia 3'ün 12 dakikalık IGN First tarafından geçtiğimiz aylarda yayımlanan videosunu izleyebilirsiniz.








    MAFİA 3'TEN SEVİNDİRİCİ HABER: ONLARCA LİSANSLI MÜZİKLE GELİYOR


    Mafia serisinin üçüncü oyunu 7 Ekim 2016 tarihinde piyasaya sürülecek. Serinin önceki oyunlarında kendine has büyük bir hayran kitlesi yaratmayı başaran seri, yine beklentileri üst seviyeye çıkartmayı başarıyor. PAX'ta oyunla ilgili yeni bir açıklama yapan yapımcı firma Hangar 13, oyunda yer alacak şarkıların herkesi mutlu edeceğinin sözünü verdi.

    1968 yılının New Orleans'ında geçecek olan Mafia 3 için kesinlikle en kilit noktalardan biri kullanılacak olan müzikler. Zira o dönemin belki de akıllarda kalıcı en önemli hadisesi, kendine has ve müzik tarihinde kırılma noktası diyebileceğimiz yapım ve sanatçıların ortaya çıkmış olması. Bu sebeple 68 yılına ait hissiyatını verecek nostaljik parçalar oyunda yer alacak.

    Geçmiş dönemde yayımlanmış trailer'larda "All Along the Watchtower" ve "House of the Rising Sun" gibi efsane parçalar yer almıştı. Bu parçalara ek olarak Rolling Stones'dan "Paint It Black", Creedence Clearwater Revival'dan "Fortune Son" ve Dusty Springfield'den "Son of a Preacher Man" gibi klasiklerin yer alacağı bildirildi.

    Tabii tüm parçalar bunlarla sınırlı kalmayacak. Yer alacak parçaların lisanslama sürecinin can sıkıcı olmasından ötürü henüz listenin tamamı yayımlanamıyor. Büyük bir ihtimal henüz lisansları alınmadığı için böyle bir tutum sergileniyor. Oyunun çıkmasına az bir zaman kala tam listenin yayımlanmasını bekliyoruz.

    PAX'ta oyunla ilgili bir kaç ufak detaya da yer verildi. Bunlardan en önemlisi, oyuncuya bir çok farklı yol ve seçenek sunulacak olması. Yani oyunun ilerleyişiyle ilgili net bir doğru bulunmayacak. Her oyuncu kendi yolunu ve ilerleyişini kendi seçecek.

    Son olarak oyunda yer alacağı kesinleşmiş olan klasik bir parça ile bu haberi noktalayalım. Atmosfer için direkt olarak tamamlayıcı bir etkiye sahip olduğu su götürmez bir gerçek olan müziklerin, bu denli güzel seçilecek olması Mafia 3 için heyecan verici bir gelişme diyebiliriz.

    IGN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 24 Nisan 2016; 22:34:16 >







  • Şurada konusu vardı ama boşver bu daha iyi:
    http://forum.donanimhaber.com/m_108531631/tm.htm
    Yalnız 3 değil III hocam çok battı başlık gözüme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.