Şimdi Ara

Mafia III: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sistemim i5 10. nesil gtx 1650 ti sistem var oyunu epicden aldım ssd üstüne kurulu ama felaket kasma var oynanacak gibi değil nasıl düzeltirim bunu?

  • Hürkuş2 kullanıcısına yanıt

    up

  • Buyrun gençler. Oynadığım bölümden bir video. Bakın nasıl olmus





  • cyberpunk açık dünya özlemimi arttırdı, ne kadar fiyasko görülse de mafia 3e başlayasım geldi bugün başlarım, ilk 2 oyuna hayran olmadığım için bu oyunun kötü olmasından da pek etkilenmem gibi

  • üstte de belirttiğim gibi ilk 2 oyunun fanı değilim o yüzden bu oyunu da sevmiş olabilirim, gayet eğlenceliydi benim için, tekrara düşen yapısı her yerde belirtildiği gibi var ama gizlilik kasarak girmeye çalışınca zevkli oluyor.


    bir oyunda ışıklandırmanın ne kadar önemli olduğunu görmek için bile oynanır, rezalet çünkü düşmanı falan göremiyorsun arada  


    Son olarak arabayla giderken aa ben bu şarkıyı duymuştum demek de güzel bir histi, 60lar müziklerini sevdim


    7/10

  • MAfia 2 remake gelmez mi
  • Oyuna yapılan ağır eleştirilerden beri hep denemeye çekindim. İlk iki oyunu severek oynamıştım. Daha sonra 3'ü de oynamaya karar verdim yıllar sonra. Beklentim o kadar alt seviyelerdeydi ki bundan dolayı mıdır bilmiyorum özellikle ilk 2-3 saati baya keyif alarak oynadım.


    -En büyük problem görevlerde. Hep aynı tarz görevler. Görevlerde daha fazla çeşitlilik sunabilselermiş kesinlikle daha iyi olurmuş.

    -Hikaye pek iyi değil. Pek bir mafya hikayesi gibi gelmedi bana. Ancak ara sahneler, seslendirmeler falan özenle yapılmış yine de.

    -Animasyonlar da öyle kötü değil abartıldığı kadar. Yapay zeka baya kötü ama.

    -Vuruş hissi, çatışmalar vs. keyif veriyor.

    -Açık dünyası kesinlikle kötü değil tasarım, görünüm vs. olarak ama cansız.

    -Sürüş mekanikleri birçok açık dünya oyununa taş çıkartır. Araç kullandığınızı hissettiriyor oyun. Arabayla gece yağmurda turlamak gerçekten çok keyifli.

    -Dönemin müzikleri de şahane ayrıca.

    -Grafikler genel olarak fena değil özellikle ışıklandırmalar güzel. Ancak kaplamalar çok yetersiz.

    -Ben oyuna orijinal haliyle değil de "Old Time Reality" isimli grafik moduyla başladım direkt. Oyun atmosfer ve ışıklandırma olarak baya iyi görünmekte mod sayesinde. Nvidia ayarlarından da keskinleştirme yaptım o bulanıklıkta yok oyunda.


    Özet geçmem gerekirse oyun aşırı gömüldüğünden beklentim sıfır bir şekilde oynadım ve belli oranlarda keyif aldım. İlk iki oyun çok daha iyiydi tabi. Ancak bu da belli sekanslarda keyif verdi. Gömüldüğü kadar da kötü bir yapım değil sanki. Sadece ilk iki oyun çıtayı çok yükseğe çıkardığından bu oyundan beklentiler daha fazlaydı ondan belki herkes hayal kırıklığına uğradı. Umarım yapımcı bu oyundan çıkardığı derslerle 4. oyunda karşımıza iyi bir şekilde çıkar.





  • Venom59 V kullanıcısına yanıt

    Zaten o ilk 2-3 saati güzel. Gerisi hep aynı. Mesela lunapark bölümü güzel. Mesela dlc gelmişti adaya gidiyorduk o dlcde güzeldi. Hala oynamadıysan mafia remakei öneririm. O çok kaliteli.

  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Oynadım Mafia Remake'yi, çokta keyif aldım. Onda iyi iş çıkarmış ekip. Umarım 4. oyun da benzer tarzda bir hikayeye sahip olur.

  • İhsanblack02 İ kullanıcısına yanıt

    Mafia 2 remake'e ihtiyaç olan bir oyun değil remaster versiyonu ile grafik kalitesi de arttı bu şekilde oynanabilir olduğunu düşünüyorum.

  • Şu hale bak , oyuna ilgi bu kadarmi az olur.. Sevgili arkadaşlar Mafia 3 Türkçe yaması eski sürüm galiba ? Yeni sürümü varmı ? Varsa elinde olan paylaşirsa sevinirim..

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Hocam birkaç saat oynayın niye ilgi az anlarsınız :)) O dönemi güzel aktarmışlar hakkını vermek lazım fakat çok fazla tekrara düşüyor sabırlı biri olmama rağmen yarısında silmiştim. Burada yaması var gibi görünüyor çalışıyor mı bilmiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.