Şimdi Ara

Mafia 3'ün İlk Videosu Yayınlandı! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer ana karakter Joe Barbaro'nun oğlu değilse adımı değişirim..! Ağız burun yapı olarak çok benziyo :) Bu arada Vito'nun o meşhur bakışını dk 3.14'te görebilirsiniz ;)
  • Ya herkes araç demiş ama o silah mekanikleri ne öyle mario silah mod on gibi bişey olmuş bunedir silah mekaniği berbat araç berbat mafia 3 olmamış ben bu oyunun hastası hatta fanıydım şimdi beklentim yerlerde

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Vitoyu ezmişler diyenler oldu. Ve aklıma şu geldi bu çocuk kendini arkasındaki efsanelere karşı kanıtlamak için öldürmüş olabilir adamı.Ne de olsa arkadaki vito reis. En son bakışı herşeyi özetliyor...Eminim 2k'nın vardır bi bildiği. Bi şekilde bağlarlar dağdan inip bağdakini kovamaz bu ana karakter ;)
  • Yaw herkes GTA gibi olmuş diyorda keşke öyle olsa GTA SA'nın bile genel oynanış dinamikleri olsun araç sürüş, silah kullanımı vs olsun bu oyunun şu balon gibi ağırlığı olmayan araçlarından çok daha iyidir bu oyunda bildiğin animasyon ve fizik adına hiçbir şey yok karakter desen ruhsuz itici birşey. Özellikle GTA IV ve V çoğu siteden 10 tam puan almış oyunlar kim inanır bu oyunun çıktığında GTA'nın başarısının yanına yaklaşabileceğini, bu haliyle anca Sleeping Dogs gibi oyunlarla karşılaştırılabilir. Ah birde Mafia 2'de ilk çıktığı zamanlar özellikle serinin ilk oyununun sevenleri tarafından topa tutulmuştu. Burada Mafia'yı 2. oyun ile tanıyanlar ilk oyunu oynamış olsaydılar zamanında zaten 2. oyununda biraz rotasından sapmış bir oyun olduğunu görürlerdi. Ben yinede en azından 2. oyunun tadında birşeyler beklerdim zaten artık ilk Mafia oyunu gibi bir efsanenin tekrar gelebileceğini düşünmüyordum ama bunu gördükten sonra iyice soğudum bu oyundan hiçbir beklentim kalmadı.

• Mafia 1 çok daha ciddi bir Mafia oyunuydu gerçekten tam anlamıyla bir Mafia oyunuydu o ruhu en iyi yansıtan oyundu bilen bilir, Mafia 2'de ise biraz daha ciddilik azalmışdı ama hala Mafia ruhu vardı. Fakat bu 3. oyunda bu ruhun tamamen kaybolduğunu görmekteyim...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok renkli olmuş.. Mafia oynuyoruz hocam. Ağır başlıyız. "Whatsup nigga" diyerek adam vurmuyoruz hocam. Renk paleti çok kötü bir Mafia oyununa göre. Renkleri geçtim, zenciler ne zamandan beri mafya? Onlar sokakta aynı ırktan arkadaşlarıyla gangstacılık oynayıp racon kesen tipler değiller miydi hocam? GTA mi sandınız? Nerede takım elbiseli saçları jöleli inek yalamış gibi duran havalı konuşmalar yapan karakterler? Olmamış hocam. Amerikan firmasına aksiyon oyunu yap deseler anca bunu yaparlardı zaten... Amerika'yı kurtarmıyoruz bu sefer sevgili Hangar 11. Çok yanlış gelmişsiniz siz. (Irkçılık yapmıyorum yukarıdaki sözümle)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.