Şimdi Ara

Madusport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar bu siteden forma almayı düşünüyorum ancak güven sorunu var tabiki alışveriş yapan arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse sevinirim

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Oradan alıp kazık yiyeceğine hocam, aliexpress'ten al daha iyi. 10-15 gün kargo beklersin ama 20$'dan alırsın formaları.

Orjinal mi alidekiler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Buyrun bizzat benim aliexpress'ten 18 dolara aldığım PSG forması;

Madusport
     Madusport

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex2605 -- 20 Ağustos 2013; 15:10:32 >

• quote:

Hayır değil ama madusport'un sattığı formaların da orijinal olduğunu zannetmiyorum.

Buyrun bizzat benim aliexpress'ten 18 dolara aldığım PSG forması;

Madusport
     Madusport

Kalitesi nasıl birde aldığınız satıcı her formadan satıyor mu

• Forma kesinlikle çok kaliteli. Mağazalarda satılanlardan hiçbir farkı yok.

Aldığım satıcı her formadan satmıyor ama diğer satıcılarda bulabilirsiniz.

Forma kesinlikle çok kaliteli. Mağazalarda satılanlardan hiçbir farkı yok.

Çok teşekkürler eve gidince bi bakiyimde size de haber veririm

Orijinalden alıntı: sanae0

quote:

Forma kesinlikle çok kaliteli. Mağazalarda satılanlardan hiçbir farkı yok.

Çok teşekkürler eve gidince bi bakiyimde size de haber veririm

Bu konuda da bir sürü aliexpress'ten forma alan arkadaşlarımız var, resimleri var.

http://forum.donanimhaber.com/m_75261129/f_//tm.htm

• Ben defalarca Forma aldım bu siteden ve hiç bir sorun çıkmadı. 10-15 gün arasında geliyor. ürünleri kontrol ettirdim ve Orjinal ürünler. her sene 2 3 adet forma kesin alıyorum. teşekkürler kendilerine.

Orijinalden alıntı: alemadam74

Ben defalarca Forma aldım bu siteden ve hiç bir sorun çıkmadı. 10-15 gün arasında geliyor. ürünleri kontrol ettirdim ve Orjinal ürünler. her sene 2 3 adet forma kesin alıyorum. teşekkürler kendilerine.

ya bırak kime kontrol ettirdin de orjinalmiş??! , aliexpresste bin tane satıcı var en kaliteli formayı 20dolara alıyosun insan gözüyle farkı görmek imkansız! bide gidip gittigidiyorda sanalpazarda orjinal diyip insanlara 170-180-200 lira fiyata satıyorlar insanda biraz vicdan olur en azından!
    AMD RYZEN 7 5700X @4.75Ghz ||| MSI MPG B550 GAMING PLUS ||| CM Masterliquid Lite120 ||| Zotac RTX 3060 12GB Twin Edge OC ||| XPG Gammix D30 64GB ||| Samsung QVO 870 2TB SATA3 SSD + 2x SanDisk 500GB Ultra 3D NAND SATA3 SSD @RAID0 + NETAC 1TB M2 NVME SSD + Seagate SSHD 2x 1TB @RAID0 ||| EVGA Supernova GT 750W ||| Corsair 4000D + Xigmatek Galaxy III Royal + 3x Arctic P12 PWM PST ||| Viewsonic 27" VX2718 QHD + Viewsonic 24" VG2448 ||| Corsair K55 RGB PRO Membrane ||| SteelSeries Rival 600 + RAZER Basilisk X Hyperspeed ||| DS4 + Xbox One 9.Controller ||| Razer Barracuda X ||| LG SSJ3 Soundbar 300W |||
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr990

quote:

Ben defalarca Forma aldım bu siteden ve hiç bir sorun çıkmadı. 10-15 gün arasında geliyor. ürünleri kontrol ettirdim ve Orjinal ürünler. her sene 2 3 adet forma kesin alıyorum. teşekkürler kendilerine.

ya bırak kime kontrol ettirdin de orjinalmiş??! , aliexpresste bin tane satıcı var en kaliteli formayı 20dolara alıyosun insan gözüyle farkı görmek imkansız! bide gidip gittigidiyorda sanalpazarda orjinal diyip insanlara 170-180-200 lira fiyata satıyorlar insanda biraz vicdan olur en azından!

muhtemelen bahsi geçen sitenin satıcısı bu

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    muhtemelen
    AMD RYZEN 7 5700X @4.75Ghz ||| MSI MPG B550 GAMING PLUS ||| CM Masterliquid Lite120 ||| Zotac RTX 3060 12GB Twin Edge OC ||| XPG Gammix D30 64GB ||| Samsung QVO 870 2TB SATA3 SSD + 2x SanDisk 500GB Ultra 3D NAND SATA3 SSD @RAID0 + NETAC 1TB M2 NVME SSD + Seagate SSHD 2x 1TB @RAID0 ||| EVGA Supernova GT 750W ||| Corsair 4000D + Xigmatek Galaxy III Royal + 3x Arctic P12 PWM PST ||| Viewsonic 27" VX2718 QHD + Viewsonic 24" VG2448 ||| Corsair K55 RGB PRO Membrane ||| SteelSeries Rival 600 + RAZER Basilisk X Hyperspeed ||| DS4 + Xbox One 9.Controller ||| Razer Barracuda X ||| LG SSJ3 Soundbar 300W |||
  • Size kimse Alibaba da yok demedi zaten, arzu eden gidip oradan Çin malı alabilir tabi sonra 3-5 yıkamadan sonra sökülen yazıları numaraları görürsünüz.

Bir malın sahtesi var diye satıcıları karalamanın doğru olmadığını sanıyorum.

Eğer Madusport tan forma alıp ve sahte olduğunu söylüyor iseniz bu başka ama almadan tahmini yorum yapmak hoş değil.

Ben aldım ve adidas ta gidip aynı forma ile kontrol ettirdim. ve oradaki satıcılarda problem yok dedi..

Ayrıca madusport çalışanı değilim..

Size kimse Alibaba da yok demedi zaten, arzu eden gidip oradan Çin malı alabilir tabi sonra 3-5 yıkamadan sonra sökülen yazıları numaraları görürsünüz.

Bir malın sahtesi var diye satıcıları karalamanın doğru olmadığını sanıyorum.

Eğer Madusport tan forma alıp ve sahte olduğunu söylüyor iseniz bu başka ama almadan tahmini yorum yapmak hoş değil.

Ben aldım ve adidas ta gidip aynı forma ile kontrol ettirdim. ve oradaki satıcılarda problem yok dedi..

Ayrıca madusport çalışanı değilim..

Bırak bu işleri, Aliexpress'ten ürünü alıp da insanlara orijinal diye satıyorsunuz, yoksa orijinal formayı takımın resmi sitesinden daha ucuza satmanın hiçbir açıklaması olamaz.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.