Selam arkadaşlar pop müzik dünyasında en başarılı sizce kim MADONNA mı yoksa BRITNEY mi ? Ama cevaplarınızı yazarken öncelikle bu kişilerin sanatı hakkında yorum bekliyorum.Dış görünüş ve seksapel arka planda Hadi gerçek kraliçeyi seçelim.
bunlarla sınırlı mı?yaw en iyisi
Tamam o zaman şöyle açık açık söylüyorum.Alın MADONNA yı kendi kategorisindeki tüm bayanlarla karşılaştırın.
Ana...MADONNA ha akıllı olun bakiim MADONNA ma laf ettirmem o alanında aşmış bir sanatçıdır.
yapmayın ya arkadaşlar iki kişi ile sınırlandırma olmaz celine dion var s. twain var christina var avril lavigne (benim favorim gerçi daha çok küçük ama olsun) var daha aklıma gelmeyen de çok yani
Britney mi Chritina mı dersen kesinlikle Christina . Britney de ses namına bişey yok ama aguleranın sesi iyi yaw aynı diva lar gibi ...
Madonna ile Britney'i kıyaslamaya çalışmak dahi baştan hata..
madonna'yı yeni yetme britney'le karşılaştırmak ?
yani pavorotti ile ibo'yu karşılaştırsanız neyse
Kadın sahneye Britney baskılı tişört giyip çıktı ki benim yerime geçireceğiniz kıza bakın diye. İnce espri, anlayana sivrisinek....
Çok doğru diyorsun Woodpecker
Ya peki bişey soracağım tvlerde hafta sonları Diva's Weekend yapıyorlar orada Mariah Carey,Celine Dion,Whitney Houston,s. twain den falan bahsedip çıkartıyorlar bir kezde olsun Madonna nın diva 's weekende çıktığını görmedim.Diva ne demek önemli bir şey mi eğerki öyleyse Madonnayı niye bu kategoriye sokmuyorlar.Bence o en iyisi.
Selam MADONNA kim divalık kim o diva değil kraliçe bir kere.Che Guevara nın dediği gibi 84 den beri MADONNA [bgdnc2] Alıntı : Madonna kariyerinin 20. senesinde hala milyonlarca liste basi album satabilen, simdiye kadar dunya capinda en az sattigi album, Depeche Mode'un kariyerinde en cok sattigi albume esit olan bir sanatci Madonna, kimseye ispat edecek birseyi yok. Ama bence deli kız rahatsız
yokmu karşı çıkan herkez ikna oldumu yani?[frndsp][evlol]
ehuhh madonna ve christina diyorum whitney houstn gibi bi ses hala daha gelmedi tabi oda ayrı bir mesele yani ömrümde duydugum en profesyonel ve guzel kadın sesi whitney
o sence :)
ne mariah ne celine dion ne whitney ne de kylie sanatında madonnanın eline su dökemez kadının karizması bile dağıtır ortalığı.
Hey Mister D.J. Put a record on I wanna dance with my baby And when the music starts I never wanna stop It's gonna drive me crazy Music makes the people come together Music makes the bourgeoisie and the rebel.............. Siz en iyisi bir drowned world tour 2001 konserini izleyinde MADONNA ablanız size konser nasıl yapılırmış göstersin.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MIKE-TYSON</i> <br />o sence :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bence degil dünyaya göre öyle,whitney den daha profesyonel soyleyen bir sanatçı yok ama ben witney nin tipine güzel demiorum karizmasıda yoktur belki ama ses konusunda madonnada christina da yarışamaz aranızda müzisyen varmı?varsa bana katılıcaktır zaten ben profesyonel olarak müzikle ugraşıyorum.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by VooDoo</i> <br />ne mariah ne celine dion ne whitney ne de kylie sanatında madonnanın eline su dökemez kadının karizması bile dağıtır ortalığı. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> ilk baştakiler tamam da kyle biraz döker onunda hayatı baya iyi yani eskiden beri her albumde liste başı kaldı en baştan beri ve arkılaının bi kısmı klasikl bile kabul ediliyo ayrıca madonnanın sahne performansı hala hiç bi kadında yok ayrıca kendinide anormal geliştirdi TEBRIK EDILESI BIR KADIN