Şimdi Ara

maden suyunda Beypazarı mı Sırma mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler beypazarı madensuyu a101de sırmada bimde satılıyor ikiside 2.05tl.

    şimdi ikisi de aynı fiyat olunca ben bunların hangisi daha yararlı hangisini almalıyım diye düşündüm.tabi bir çoğunuz farketmez çok az bir fark var diyecekler ama sonucta aynı paraya daha iyisini almak istemez misiniz?içindeki mineral değerinin fotoğrafını sizlerle de tartışmak için çektim:

    SIRMA
     maden suyunda Beypazarı mı Sırma mı?


    BEYPAZARI
     maden suyunda Beypazarı mı Sırma mı?


    beyler genel olarak mineral değeri sırmanın daha yüksek.ancak beypazarnın sertifikası daha çok.sizce hangisi tüketilmeli.bu arada beypazarının poşetinin altında gazını kaçırmayın yazmışlar.ben midemi ağrıtmasın diye iki su bardagı ile çalkalıyorum asidi gidince içiyorum dogru mu? yoksa maden suyu zararlı mı?


    bu arada @Ceolin gıda m. arkadaşı konuya davet ediyorum :)







  • Mineral değerleri ve bunların insan üzerine etkileri hakkında çok bilgim yok açıkçası. Diyetisyen bir arkadaş belki bu konuda daha yardımcı olabilir ama şunları söyleyebilirim. Örneğin sodyum diyeti uyguluyorsanız sodyum değeri düşük olanı, Ca eksikliğiniz varsa Ca miktarı yüksek olanı tercih edebilirsiniz. Ayrıca içinde florür var. Diş sağlığınız açısından florür oranı yüksek olanı tercih etmek yararınıza olabilir.
    Maden suyu çıktığı toprağın özelliklerini taşıyor. İçerdiği mineral çeşitliliği ve miktarlarına göre de tadında farklılıklar oluşabiliyor. Herhangi özel bir durumunuz yoksa tadı daha hoşunuza gideni tercih edebilirsiniz.
    En çok dikkat etmeniz gereken konu doğal maden suyu olması. Soda yapay bir üründür ve sağlık açısından bazı problemlere neden olabilmektedir.
    Belge işi aslında firmaya kalmış. Bazı belgeleri almak şart olmasa da üretici güvenilirliğini, kalitesini kanıtlamak adına bu belgeleri alıyor.
    Maden suyunu çalkalayıp içmenizde bir sakınca yok. İçindeki karbondioksit ürünün STT tarihine kadar dayanmasını ve mineral değerlerinin korunmasını sağlıyor. Çalkalayıp hemen içtikten sonra problem yok yani. Aynı zamanda karbondioksit ürünün içilebilirliğini arttırıyor. Şahsen gazlı hali bana daha hoş geliyor.
    Şunu da belirteyim doğal mineralli maden suyu böbrek taşı yapmaz. Bu konuda büyük bir yanlış inanış var. Artık bunu kim attıysa ortaya. Tam tersine taş oluşumunu engeller.




  • ben sarıkız markasında laboratuarda üretilen tuz ve diğer benzeri maddelerin konulduğunu duydum, eğer diğerlerinde de aynı durum varsa böbrek taşı yapma olasılığı yüksek, ama yine de içiyoruz
    benim marka tavsiyem uludağ ve kızılay, ikisi de migros indirimlerinde 2.40 civarı bulunabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    ben sarıkız markasında laboratuarda üretilen tuz ve diğer benzeri maddelerin konulduğunu duydum, eğer diğerlerinde de aynı durum varsa böbrek taşı yapma olasılığı yüksek, ama yine de içiyoruz
    benim marka tavsiyem uludağ ve kızılay, ikisi de migros indirimlerinde 2.40 civarı bulunabilir

    kızılay bi ara şokta indirimdeydi aldım gerçekten güzeldi fiyatı düşündüğüm kadarıyla plastik şisede oldugu için daha ucuzdu.1.90 tl civarıydı.bidaha indirime girerse stok yapmayı planlıyorum.doğal mineralli su diyor ama dediğin gibi olmadıgını nerden bilecez? :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızılay maden suyu hakkında
    11 yıl önce açıldı
    MADEN SUYU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.