Şimdi Ara

maden suyu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkchild

En azından kola yerine içmek iyidir... elmalı freşa

kola içmekten kat kat iyi olduğu kesin ama ben meyveli değil sade öneriyorum.
  • maden suyu içince aksine karnım şişer
    geğirme felanda olmaz.
    onun için meyvalılaarı içiorum sadece içecek die ama
  • Çok terlediğiniz sıcak günlerde falan içmek yararlı olur kaybettiğimiz mineralleri almak açısından. Maden sodasında bol miktarda mineral bulunmaktadır. Böbrek taşına gelirsek böbrek taşları tek bir yapıda değildir çok çeşitli yapıları vardır bu yüzden bu konuda birşey söylemenin doğru olmadığını düşünüyorum.
  • MİNERAL BAKIMINDAN KOLADAN DAHA YARARLIDIR BENCE . HEM MİNAREL HEM ASİDOK OLARAK .. GÜNDE OLMASADA ŞİŞKİNLİK HİSSEDİNCE İÇERİM.. ŞİŞKİNLİĞİMİ ALIR RAHATLARIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanaldoctor

MİNERAL BAKIMINDAN KOLADAN DAHA YARARLIDIR BENCE . HEM MİNAREL HEM ASİDOK OLARAK .. GÜNDE OLMASADA ŞİŞKİNLİK HİSSEDİNCE İÇERİM.. ŞİŞKİNLİĞİMİ ALIR RAHATLARIM

kola yararlı mıdır ki koladan daha yararlı olsun
  • Maden suyu ile bir duyumum var paylaşmak istedim.

Maden suyunu genellikle yemek sonraları hazmı kolaylaştırması için içeriz. Sürekli kullanıldığında mide asidinin daha az salgılanmasına, mide tembelliğine neden olabileceğini duymuştum.
    1-2 sene boyunca ülser tedavisi gördüm, bu süre içerisinde kullandığım Rennie ve Talcid yardımcı çiğneme tabletlerinin de aynı yan etkilere sahip olduğunu biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.