Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Hadi verin bakalım şimdi bunun hesabını, çok ağır konuşurdum ama ban yemek istemiyorum, haysiyetsizler
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Yazıklar olsun meclis ne işe yarar ki zaten, torpilin pazarı. Fethullah'a Gezi'ye laf yetiştirileceğine işçi güvenliği hakkında konuşulsaydı keşke. Paranın kölesi olmuşlar kaç madenci olduğu nasıl bilinmez Genel olarak hükümet taraftarıyım ama bu rezillikten başka bişey değil. Tekrar yazıklar olsun nasıl hesap vercekler bakalım

Hangi adi parti kabul etmemiş bu öneriyi.Bu öneriyi kabul etmeyen vatan hayini adi

Chp'nin tüm soru önergelerini hangi parti reddediyorsa o parti. Cevabı bulmak zor değil. Manisalı ağlağın partisi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

http://www.bbc.co.uk/

bbc ilk haber olarak koymuş

BBC de arkadaş paramı alıyolar ne yapıyolar felaket protesto ne varsa hemen yayınlıyorlar.Onlar ayrı bir fırsatçı köpekler

Ne lan adam hakli!

Tamam anladık işsizsiniz yada boş adamsınızda bu kadar belli etmeyin.Üsluba gel.Bbc,reuters vb. ajanslar uluslararası ajanslardır.Tabi ki verecek.Şilide de aynı şey olduğunda anında vermedi mi.Böyle saçma bir yorum mu olur.Malezya uçağınıda vererek felaket protestosu yaptılar di mi.Adam akıllı resmi açıklama gelmiyor.Çünkü sayı 3 haneleri bile görebilir.Dua edinde bbc daha şu alttaki olayı vermedi.Asıl o zaman olay trajikomik olacak..

• Haklisin hocam sehit diyerek ölümler mesru bir sey gibi gosteriliyor. Ama sakin olalim birbirimizi kirmayalim herkes uzgun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtulurlar inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Cevap verdim buna da konunun neresi sapıyor. Seni köprüden aşağı atmakla bunun arasında fark yok.Bu insanların ölümünü araştırmak yerine konuyu kapatmak için boş boş şeyler söylemeyin.

Ne demek boş boş şeyler söylemeyin ya ben burada bilgileri düzeltmeye çalışıyorum diyorum sen boş boş şeyler söylemeyin diyorsun senin amacın ne? Ne biçim insanlarsınız ya hiçbir şey yaranılmıyor sizlere yazık vallah cidden çok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

şehit yazısı geç kalmış biraz. Şehit yazarak insanların ölümlerini alçaltmaya devam edin.Çok başarılısınız.

şehit yazısı neden ölümleri alçaltsın?

Cinayettir bu olay da ondan. Göz göre göre öldüler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

http://www.bbc.co.uk/

bbc ilk haber olarak koymuş

BBC de arkadaş paramı alıyolar ne yapıyolar felaket protesto ne varsa hemen yayınlıyorlar.Onlar ayrı bir fırsatçı köpekler

Ne lan adam hakli!

Tamam anladık işsizsiniz yada boş adamsınızda bu kadar belli etmeyin.Üsluba gel.Bbc,reuters vb. ajanslar uluslararası ajanslardır.Tabi ki verecek.Şilide de aynı şey olduğunda anında vermedi mi.Böyle saçma bir yorum mu olur.Malezya uçağınıda vererek felaket protestosu yaptılar di mi.Adam akıllı resmi açıklama gelmiyor.Çünkü sayı 3 haneleri bile görebilir.Dua edinde bbc daha şu alttaki olayı vermedi.Asıl o zaman olay trajikomik olacak..

o haberi versin tüm dünya görsün

• quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

CNNTURK ölü sayisini 17ye cikardi. Allah yardimcisi olsun ordaki insanlara. Bu olayi bazi yaratiklar siyasi tarafa cekiyor özellikle twitterda. Insan degil bunlar.

TABİ Kİ DE ÇEKİLECEK !! YAZIYI OKU DA NEDENİNİ ANLA !

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/genel_kurul.cl_getir?pEid=26094

Şuan şu parti şöyle bir şey yaptı şu parti bunu yapmadı demek boş laftan ibaret. Ordaki insanlara hiçbir faydası yok bunun.

• Yarin cikar guzel ölduler diye aciklama yaparlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Maden ocaklarında sürekli kaza olurken nükleer santral kurmayı düşünüyorlar.

Sanki ikisi de aynı şey. Mantık yürütmeden kuru muhalefet yapmaktan başka bir şey bilmez misiniz?

Siz de heryerde sizi kandiran bir adamin her yaptigini desteklemeseniz ne olur?
    Tum iscilere Allah acil sifalar versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Hadi verin bakalım şimdi bunun hesabını, çok ağır konuşurdum ama ban yemek istemiyorum, haysiyetsizler

Yazıklar olsun meclis ne işe yarar ki zaten, torpilin pazarı. Fethullah'a Gezi'ye laf yetiştirileceğine işçi güvenliği hakkında konuşulsaydı keşke. Paranın kölesi olmuşlar kaç madenci olduğu nasıl bilinmez Genel olarak hükümet taraftarıyım ama bu rezillikten başka bişey değil. Tekrar yazıklar olsun nasıl hesap vercekler bakalım

Meclis ne mi işe yarar alttaki link gösteriyor sanırım. Adamlar çalışma saatlerini düzenlemekten başka şeye zaman bulamıyorlar.

https://twitter.com/rllstn/status/466254412222955520

• Bu adamlar nasıl şehit olmuş olabilir ? Her ölene şehit demeye başlandı şu ülkede.

• Yaralı felan çıkmayıverdi allah yardımcıları olsun.
    Hasta yakınlarının bekleyişlerini,her gelen ambülansa koşmaları duygulandırdı beni kalktım geldim tv başından.
  • Elma kullanıcısına yanıt
    kilplere bile konu olmuş ,çinden daha kötü bir karnemız varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Şehit diyinde biraz daha uyusun millet.

https://store.donanimhaber.com/60/01/c2/6001c221de082bfe39ccbd8848a60a40.jpg

Al düzelttim al memnun musun şimdi. Konunun ilk mesajında paylaştıklarıma baksaydın eğer bunu yazmazdın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

CNNTURK ölü sayisini 17ye cikardi. Allah yardimcisi olsun ordaki insanlara. Bu olayi bazi yaratiklar siyasi tarafa cekiyor özellikle twitterda. Insan degil bunlar.

TABİ Kİ DE ÇEKİLECEK !! YAZIYI OKU DA NEDENİNİ ANLA !

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/genel_kurul.cl_getir?pEid=26094

Şuan şu parti şöyle bir şey yaptı şu parti bunu yapmadı demek boş laftan ibaret. Ordaki insanlara hiçbir faydası yok bunun.

Asıl sen kafanı kuma gömdüğün müddetçe, yarın başka madencilerin başına da aynısı gelecek. Siyaset yapmayınmış, siyaset hayatın kendisidir. O soru önergesi kabul edilseydi, üç beş yandaşın rantı uğruna gerekli önlemler alınmadan kapatılan maden açılmasaydı bunlar olur muydu?

• Bir Somalı olaraktan Allah'tan şehit kardeşlerimizin ailesine sabır ve taksiratlarının affını diliyorum.

BİR AVUÇ KÖMÜR İÇİN BİR ÖMÜR VERENLERE .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Şehit diyinde biraz daha uyusun millet.

https://store.donanimhaber.com/60/01/c2/6001c221de082bfe39ccbd8848a60a40.jpg

Al düzelttim al memnun musun şimdi. Konunun ilk mesajında paylaştıklarıma baksaydın eğer bunu yazmazdın.

bu dengesizlerle başa çıkılır mı ya?

orda feci bir şekilde can veren maden emekçilerine şehit dedik diye olay çıkardılar. vicdanları da beyinleriyle birlikte konuyu terketmiş.

lan allahsızlar , siz bu durumdan hoşnut muyuz sanıyorsunuz?

• Elma kullanıcısına yanıt
    Bizim gibi atayısların değil üst ırk müslümanların memnun olması gerek değiştirin içiniz rahat edecekse.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.