Şimdi Ara

madem yerleştirmeler sıraya göre oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • madem yerleştirmeler sıraya göre oluyor niye bire şunu yazsam gelir mi acaba yaaaaaaağ? diye triplerdeyiz. istediğini yaz, sıra sana geldiğinde yazma sırana göre hangisinin kontejyanı boşsa ona girmiş olmuyor musun?
    mesela 60kdaki biri ilk 10u 40klık bölümlerle doldurur, sonra 50k sonrada garantileri yazar. daha worth değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kramponcu -- 16 Temmuz 2017; 11:22:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inekmatur

Dogru kardesim, benim siralamam 1400'lerdeydi. Ama 1.sıraya Koç tam burslu tıp yazmistim

yapıştır kank, benim sıralamada 200kda 90k lık bölümlerden başladım son 3e garantileri koydum
  • madem yerleştirmeler sıraya göre oluyor
  • Beyler aynı puanlı 2 kişi birisi aynı üniyi 1. Tercihe diğeri 2. Tercihe yazsa nolacak ? Kafamda deli sorular...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lysbastı

Beyler aynı puanlı 2 kişi birisi aynı üniyi 1. Tercihe diğeri 2. Tercihe yazsa nolacak ? Kafamda deli sorular...

aynı sıralamada olamıcaklarına göre kank
    edit: olabiliryolar mı yoksa
    edit: beynim kaymak gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kramponcu -- 16 Temmuz 2017; 12:59:52 >
  • Lysbastı L kullanıcısına yanıt
    Merkezî yerleştirme işleminde bir programa kesin kayıt hakkı kazananların belirlenmesinde aynı programı tercih etmiş adaylar
    arasından, tercihi hangi sırada olursa olsun yerleştirmede kullanılan yerleştirme puanı ve varsa ek puan toplamı büyük olan
    adaya öncelik tanınacaktır. Eğer adayların yerleştirme puanları eşitse ilgili YGS/LYS puanı büyük olana, bu puanları da eşitse
    YGS/LYS puanında ağırlığı en büyük olan testin ham puanı büyük olana (ağırlığı en büyük iki test varsa bunların ham
    puanlarının toplamı büyük olana) öncelik verilecektir. Eşitlik sürdüğü takdirde söz konusu yükseköğretim programını daha üst
    tercihinde gösterene, eşitlik yine de sürdüğü takdirde doğum tarihi günümüze daha yakın (yaşı küçük) olana öncelik
    verilecektir.
  • puana bakılmaz bence. çünkü saçmalık. puanlar aynı olabilir ama asla 2 kişi aynı sıralamada olamaz. o yüzden sıralamaya bakılır diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl aynı sıralamada olamaz :D geçen sene haber izlemediniz heralde aynı okuldan 2 kızın aynı puan ve sıralaması vardı fark etmişlerdi baya sasırmıştım o zamanda demekki başkada aynı sıra ve puanda kişiler vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.