Şimdi Ara

>>>MADE İN CHİNA OTOMOBİLLER!!!!<<< (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
11.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: solenza

    Çin malı otomobillerin ülkemizin endüstri kuruluşlarını ve ekonomimizi mahfedeceğini unutmayalım arkadaşlar.

     >>>MADE İN CHİNA OTOMOBİLLER!!!!<<<



    tr malı araba zaten yok. kimse falanda filanda diye yazıp boşuna nefes tüketmesin.

    çin malı gelsin, sunulan ürüne göre makul bir fiyat versinler çatır çatır alırım. ayrıca şahindi, doğandı, reno 9'du gibi uyduruk şeylerden daha iyi olduğu kesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvv_com -- 22 Aralık 2006; 7:08:21 >




  • ARKADASLAR BU NE HEYECAN BÖLE YA


    BİR KERE ÖNÜMÜZDE BİR ÖRNEK VAR

    CİN MALI MOTORSİKLETLER CIKMADAN ÖNCE

    MOTORSİKLET FİYATLARI NE KADARDI SİMDİ NE KADAR


    YANİ BENCE İSTEYEN YİNE CİN MALI ALIR VE HER YERDE MONDİAL MOTORSİKLETLER GİBİ CİN MALLARI OLUR.


    AMA CİN MALI MOTORSİKLETLER TR YE GELMEDEN ÖNCEDE HAYATTAT SATAMAZLAR DİYOLARDI

    SİMDİ KAC MİLYON CİN MOTORU VAR BİLEN VARMI.


    BENCE HER MALIN ALICISI OLUR. YETERKİ YOLDA GÖRSÜNLER BİR KAC TANE
  • arçaların özellikle 0 - 100 km hızlanmaları berbat 2.4 litre motorlu aracın hızlanması 15 saniye saçmalık tan başka bişey değil ben hükümetin yerinde olsam hayatta bu arçaları Türkiyeye sokmazdım ekonomiyi baltalamaktan insanların hayatlarıyla ve keseleriyle oyanamktan başka bir işe yaramzlar bu otolar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vvv_com

    quote:

    Orjinalden alıntı: solenza

    Çin malı otomobillerin ülkemizin endüstri kuruluşlarını ve ekonomimizi mahfedeceğini unutmayalım arkadaşlar.

     >>>MADE İN CHİNA OTOMOBİLLER!!!!<<<



    tr malı araba zaten yok. kimse falanda filanda diye yazıp boşuna nefes tüketmesin.

    çin malı gelsin, sunulan ürüne göre makul bir fiyat versinler çatır çatır alırım. ayrıca şahindi, doğandı, reno 9'du gibi uyduruk şeylerden daha iyi olduğu kesin.




    Tamamen Türk malı otomobilimiz olmayabilir. Yalnız unuttuğunuz bir şey var. Parçaları ülkemiz de üretilip ihraç edilerek başka ülkelerde monte edilen ve Parçaları ülkemizde üretilip ülkemizde monte edilen otomobiller var ve bu işlemleri ülkemiz insanları yapıyor ve bundan para kazanıp geçimlerini sağlıyorlar. Siz ucuz diye çin malına yönelirseiz bu saydıklarımı göz ardı etmiş olursunuz.

    Ayrıca sözkonusu otomobillerin hani servisleri nerede yedek parçaları?




  • türkiye de yan sanayi dahil milyonlarca insan otomotivden ekmek yiyor sadece bir iki tekelci holding diye bakmamak lazım
  • çinliler gelmeli yada turkler araç uretmekli yerlisermaye... ne eksiğimiz var
  • iyi güzelde çin malı ne kadar sağlam olabilir
  • Çinden gelen motorsikletler falan bi yana bugün Türkiye'de iğneden ipliğe çin malı kullanılır durumda adamlar motor piyasasını alt üst etti zaten ve emin olun ki bu araçların yedek parça sanayiside büyük oranda olur.Elbetteki reno 12 lerle falan kıyaslanamaz bu araçlar ben kendi gözümle gördüm adam nadas tarlada tavşan kovalıyordu reno 12 yle.Bilmem Bursa,Ankara,İstanbul,gibi büyük şehirlerin oto sanayisini gezeniniz varmı adamlar beğenmediğiniz kuş serisinin Pir-i olmuş artık yani kimse kalkıpta bunlara kıyaslama yapmasın.Elbette tutar ama alan pişman olur.
  • Arkadaşlar neden "ÇİN OTOMOBİLLERİ" diye bi genelleme yapılıyo ki??
    aynı ülkede yapılıyor diye hepsi kötü mü olmak zorunda??

    ben de güvenmiyorum çoğuna, hem euro-ncap testlerinden 2. yıldızı zor alıyorlar, hem de tamamiyle avrupalıların kopyası..
    ama GENELİ!

    türkiye'ye şimdilik sadece chery markası getiriliyor, ve chery çin otomobilleri arasında en kalitelilerden.
    güvenlik testleri başarılı, 4 yıldız seviyesinde, donanımı çoğu alman ve japondan daha yüksek..

    kullanılan motorların bazıları "evo" serisinin motorlarını da üreten mitsubishi'ye ait..

    Chery'nin tasarımlarının çoğu kendine özgü, motorları kendini ispatlamış firmalardan, güvenlik testleri de oldukça başarılı.

    hatta şunu söyleyeyim fiat yeni otomobillerinde chery'nin ürettiği 1.4lt benzinli motoru kullanacak!

    fiat gibi yeni yeni kalitesini yükseltmeye başlayan büyük bi firma bahsettiğiniz kadar kalitesiz olsa neden böyle bi motor kullansın ki kendi ürettikleri de varken???

    ve fiyatları da oldukça düşük olacak, ve eminim ki chery yetkilileri eğer türk halkının önyargısını aşmayı başarabilirse bu araçlar oldukça fazla satacak.
    ve çok büyük firmaları etkileyemiycek olsa da orta boyuttaki firmaların fiyatlarını oldukça etkileyecektir diye düşünüyorum...




  • chevy nin sitesinde fiyat için email attım cevap gelmedi cevap gelen varmı fiyatı ne olacak acaba
  • arkadaşlar yokmu fiyat hakkında bilgisi olan
  • Arkadaşlar, fiyatlar bizdeki yüksek vergilerden dolayı, Chery nin en ucuz modeli, saırım 13-13 500 YTL civarında olur.. Oda Chevrolet Spark( Daewoo Matiz) sınıfında bir otomobil için...
  • çoğu kopyala yapıştır olmuş:)
  • Birzamanlar Koreli araçlar için söylenen sözler şimdi Çin malı araçlar için söyleniyor. Herkezin kötüledigi tu kaka dedigi hyundai kia gibi markalar şimdiçok revaçta bence Çin malı otolar içinde aynı olacak önce kötülenecek sonra kapışılacak sizler çin mallarını her köşe başında açılan 1 milyon cu dükkan larından tanıyorsunuz. Tıpkı Avrupalının bizi tanıdıgı eski dönemdeki bozuk malları ihraç ettigimiz dönemdeki gibi Chery nin Queen modelinin benzeri bir oto varmı henüz piyasada ? Henüz yok öyle bir donanıma sahip bir araç şimdi burada en etken rol fiyatı baence bakalım ne olacak ? Ülkemizde yerli araçlarında daha 4 kapı cam otomatigi bile yokken (ne hikmetse arka camlara koymazlar) aynı rakkama full donanımlı bir araç almayı kim istemez.Ayrıca araç sıfır oldugundan kasko derdide yok.Peşin bir yargıyla değil araştrıp araçları tanıyıp öyle karar vermek lazım.BEnim ögrendigim kadarıyla Chery Avrupayada ihraç edilen bir marka.Fiyatı uygun olursa neden olmasın




  • Ön yargılı olmamak lazım.Gelsinler görelim bakalım
  • Ben Otoshowda inceledim cheryleri. Gayet guzel. Donanım olarak ta cok iyiler.Hepsinde DVD var. hatta luks modellerinde koltuk baslarında da lcd ekran takılı. ne kadar kotu olabilir ki bu arabalar?
  • ara. alırken sadece donanım teknik özelliklere bakmamak lazım 2.eli varmı yokmu teknik servisi yaygınmı bu özellikler de dikkate alınmalı çin malı araçlar piyasaya girse bile ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ben şahsen hayatta almayı düşünmem zira aracı istdan aldınız uzak bi yere gittiniz arıza yaptı ne yapacaksınız dielim ist getirdiniz servis ne kadar iyi olcak vs vs bi çok soru işareti var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ertu.aa

    ara. alırken sadece donanım teknik özelliklere bakmamak lazım 2.eli varmı yokmu teknik servisi yaygınmı bu özellikler de dikkate alınmalı çin malı araçlar piyasaya girse bile ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ben şahsen hayatta almayı düşünmem zira aracı istdan aldınız uzak bi yere gittiniz arıza yaptı ne yapacaksınız dielim ist getirdiniz servis ne kadar iyi olcak vs vs bi çok soru işareti var


    İyi de arkadaşım,hiç satilmamış aracın vervisi,ikinci eli olmazki zaten.
    Önyargılı olmamak lazım..hele bi gelsinler,Yakıt,donanım,kalıte,fiyat yönünden görelim.Kararımızı öyle verelim bence...
  • bu ülke şahinin, doganın, tiponun, tempranın satıldıgı, kullanıldıgı ve hala bunlara devam edildigi bir yer, kim bakarmış çin otomobillerinin kalitesine, güvenligine, birisi bana şahin'in güvenliginden bahsedebilir mi? Tipo? Uno? Tempra? Doğan? Kartal? Tabii ki hayır, bu ülkede bu araçlar satılıp, kullanılıyorsa o zaman bu iyi donanımlı Çin araçları hayli hayli satılır. Ki yani ben taksiye binerken sarı renkli igrenc bir şahine binecegime, konforlu (kaliteli demiyorum kesinlikle) donanımlı bir Çin arabasına binmeyi bin kere tercih ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sky__walker

    bu ülke şahinin, doganın, tiponun, tempranın satıldıgı, kullanıldıgı ve hala bunlara devam edildigi bir yer, kim bakarmış çin otomobillerinin kalitesine, güvenligine, birisi bana şahin'in güvenliginden bahsedebilir mi? Tipo? Uno? Tempra? Doğan? Kartal? Tabii ki hayır, bu ülkede bu araçlar satılıp, kullanılıyorsa o zaman bu iyi donanımlı Çin araçları hayli hayli satılır. Ki yani ben taksiye binerken sarı renkli igrenc bir şahine binecegime, konforlu (kaliteli demiyorum kesinlikle) donanımlı bir Çin arabasına binmeyi bin kere tercih ederim.

    Çok güzel özetledin. Aynen katılıyorum arkadaşım...




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.