Şimdi Ara

Mad Men (Drama) IMDB: 9.0 / 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mad Men (Drama) IMDB: 9.0 / 10

REKLAMIN ALTIN ÇAĞI, PİYASANIN DAHİ ÇOCUKLARI

Kim olduğunuzun, ne istediğinizin ya da neyi sevdiğinizin hiçbir önemi yok. Her şey elinizdekini nasıl pazarladığınızla alakalı. İşte The Sopranos’un Emmy ödüllü yapımcı ve yazarı Matthew Weiner’den gerçeğin nasıl satılabileceğine dair kışkırtıcı bir dram. 1960’ların New York’unda geçen Mad Men, sizi herkesin bir şeyler sattığı ve hiçbir şeyin beklentiniz doğrultusunda gerçekleşmediği sürprizlerle dolu bir dünyaya, reklamcılığın güçlü ve görkemli “Altın Çağı”na götürüyor. Egonun hüküm sürdüğü bu dünyada esas oyuncular satış sanatındaki ustalıklarını sergilerken, bazen satışa çıkan kendi özel yaşantıları olacak. Mad Men’de olaylar reklam gurusu Don Draper etrafında dönüyor ama sektörde yerini korumak o kadar kolay değil.

Dönemin detayları çok başarılı yansıtılmış. Bunu diziyi izlerken farkedebilirsiniz. İyi seyirler...

http://www.imdb.com/title/tt0804503

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 17 Ekim 2010; 13:26:35 >

• evet onu gördümde hortlatmak istemedim.

Dexter, Lost gibi dev konu göremeyince dedim ilgi yok galiba.
  • geçen ben de aramıştım ana konusunu bikaç şey yazıyım diye bulamayınca ben de şaşırmıştım.
    bu kadar güzel ve ödüllü bir dizinin forumda ilgi görmemesi çok ilginç
  • Konuyu ben açmayı düşünüyordum bu sabah ama arkadaş açmış. Ödülleri toplayan bir dizinin forum olarak ilgi duyulmaması beni de şaşırttı açıkçası
  • Aslında Mad Men'in Türkiyede'de takipçisi baya çok ancak bilim-kurgu,komedi yada polisiye diziler gibi daha geniş bir kitleye hitap etmediği için ilgi yokmuş gibi görülüyor,neyse dizi ABD'de oldukça populer ve ödel avcısı bir dizi benim için önemli olanda o zaten,çünkü dizinin devam etmesi Türkiyedeki ilgiye değil ABDdeki ilgiye bağlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Walking Dead (2010 - 2022)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.