Şimdi Ara

Mad Men (2007-2015) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
7
Favori
14.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizinin 1. sezon 7. bölümündeyim. Şuana kadar çok sıkıcıydı. 6 bölümde anlatılan tek şey kim hangi sekreterle, kim kimle sevişiyor. Reklamcılık namına pek bir şey göremedim. Bu dizi hep böyle mi devam ediyor yoksa açılıyor mu diğer sezonlarda.
  • ulan zaten 1 sezon kaldı, onu da ikiye bölüyorlarmış. sanırım 2014 ve 2015 baharlarında olucak bölümler..
  • Şİmdi 7. sezonun yarısı 2014 te uyarısı 2015 temi olacak ?
  • Filmi yarıda bırakmıştım.Ama sonradan E2 ve Cnbc-e'den takip etmeye başladım tekrardan.Gerçi bazen izlenmişler denk geliyor ama olsun.Orda akşam vakti gördüğümde kaçırmıyorum.Don Draper adamdır Batman için adaylardandı.Olmadı
  • Güncele yetiştim gerçekten harika bi dizi. İzlemek isteyenlere tavsiye ederim. Forumdaki popüleritesi kötü ama forumda iyi olan dizilere değer verilmiyor zaten
  • Final sezonunu ikiye bölmüşler hakikaten. Dizi ağır ilerlediği için iyice komik bir durum olmuş.

Part 1 olarak geçen "The Beginning" = 2014 bahar'da yayında,
    Part 2 olarak geçen "The End Of An Era" = 2015 baharı'da yayına başlayacağı kesin bir şekilde ifade ediliyor. Yine, Amc kanal başkanının söylemine göre, final sezonu 13-14 bölümden oluşacakmış. Breaking Bad tarzı bir düşünce...

Bu arada geçen sezonun son 4 bölümünü izleyemedim hâlâ. inşallah ay sonu yetişeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Filmi yarıda bırakmıştım.Ama sonradan E2 ve Cnbc-e'den takip etmeye başladım tekrardan.Gerçi bazen izlenmişler denk geliyor ama olsun.Orda akşam vakti gördüğümde kaçırmıyorum.Don Draper adamdır Batman için adaylardandı.Olmadı

Filmin bu kadar az ilgi görmesi şaşırtıcı.Hadi ben ciddi anlamda yoğunumda, bu kadar az kişinin dikkatini çekmesi ilginç doğrusu

• peki 1. bolumu ne zman basliycak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

peki 1. bolumu ne zman basliycak ?

Hocam turkcealtyazi.org =>
    TurkceAltyazi.org
    Mad Men (2007–2015) - TurkceAltyazi.org
    http://www.turkcealtyazi.org/mov/0804503/mad-men.html
    sayaç koymuşlar 2 Nisan diyor. 85 gün kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

peki 1. bolumu ne zman basliycak ?

Hocam turkcealtyazi.org => http://www.turkcealtyazi.org/mov/0804503/mad-men.html sayaç koymuşlar 2 Nisan diyor. 85 gün kalmış

sagol dostum baya varmis daha.
  • Dizinin 7.sezonu 13 Nisan'da başlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Nisan diye yazdıydılar zaten 7 bölüm yayınlayıp 1 sene bekletecekler
  • Başı çok güzel
  • Son 4 bölümü de izledim nihayet. Seleflerine göre sönük kaldı altıncı sezon, ama kaliteden ödün vermediler.

Sally'nin psikoloji iyice gitti. Bir gün Roger'ı, bir gün babasını iş yaparken görüyor. Yazık çocuğa... Don açıklama yaparken de iyice saçmalayarak "rahatlatıyorum" diyor, şaka gibi. Yeni sezonda bu kızın akıbetini Don'dan daha çok merak ediyorum. Değinilirse tabii...

Sezon finali bölümü ile alakalı;

Don her sezon senu serbest düşüş yaşıyor, alıştık. Bu seferki bayağı sert olacak belli ki. Onun için bu uzaklaştırma epey şok olmuştur. Zira kendini dokunulmaz zannediyordu. Hele bu sezon tam bir dikta rejimi gütmekteydi... Bir darbe de megan'dan geldi. Aslında geç gelen bir zıtlaşma oldu denilebilir... Peggy sonunda hak ettiği mevkiye gelmiş görünüyor. Don'un yerine geçecek sanırsam. Sezon senin sezonundur peggy.

• 13 Nisanda yeni sezon geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özlemişiz
  • Kimse yok buralarda. Dizi 7 sezona başladı daha 5. sayfa heyecan yapıp yorum yazan bile olmamış

İlk bölüm için biraz sönüktü. Diğer bölümlerde hızlanmak için bi bölüm gibiydi.
  • web-dl için hala altyazı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

web-dl için hala altyazı yok

ne yapalım, burası türkiye abicim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

web-dl için hala altyazı yok

Aynen . mecbur 720 remarkable. İlk bölümün web dll si bile çıkmadı büyük ihtimal sezon biter paket halinde düzenlerler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.