Şimdi Ara

Mad Catz Cyborg V7 Gaming Klavye Kullanıcı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar. A4 Tech X7 G800 klavyem bozulduktan sonra cyborg v7 satin aldim.Klavye hakkindaki goruslerimi sizlere aktarmaya calisacagim.

Klavyenin genel ozellikleri :

* Çok renkli arka aydınlatma - Tru-Vu ™ aydınlatmaları Amber, yeşil ve Kırmızı tonları karıştırarak ruh halinize ve dünyanıza uygun aydınlatma sağlar.
    * Dokunmatik, arkadan aydınlatmalı gösterge paneli Kontrol Paneli - Bir parmak dokunuşu ile aydınlatma, medya ve ses kontrollerini yapılandırın.
    WASD, ok tuşları, ‘Cyborg’ ve NumPad tuşları klavyenin geri kalanından bağımsız olarak ışıklandırılmıştır. İstediğiniz rengi seçerek savaşa hazır olur.
    * Cyborg modu - anında Windows ® tuşu devre dışı bırakın ve bir düğmeye dokunarak oyun tuşları rengini ve parlaklığını değiştirin.
    * Ayarla ve unut - Kalıcı tuş aydınlatması ayarları sistem yeniden başlatıldıktan sonra bile, renk kombinasyonları bozulmadan kalmasını sağlar.
    * 12 programlanabilir "Cyborg" tuşları - yetenekleri, ekipman satın alma etkinleştirmek için ya da favori tartışma başlatmak için favori makrolar saklayın.
    * Güçlü ST Programlama Yazılım - Farklı oyunların konfigürasyonunu farklı tuşlara atayarak kaydedin.
    * Sabit , metal kaplama tuş başlıkları pro oyuncuların taleplerine dayanacak şekilde tasarlanmıştır.
    * USB Geçişi, ses ve mikrofon soketleri daha fazla USB aygıt bağlamak veya ses yapılandırmasını değiştirmek için bilgisayarınızda arkasına gerek kalmadan ayarlama yapmanızı sağlar.
    * Karmaşık oyun içi komutlar için oyun alanlarında Geliştirilmiş çoklu tuş basılması
    * Ayarlanabilir bilek desteği ve klavye kesme açısı (ön ve arka).
    USB ve ses için * Altın kaplama konektörler.

Klavyenin genel gorunumu :

Aydinlatmalar kapali :

Aydinlatmalar acik :

Malzeme kalitesi :

Arkadaslar oncelikle soylemek isterimki klavye oldukca saglam bir malzemeden uretilmis.Genel olarak malzeme kalitesi on planda tutulmus.Klavyenin bilekligide oldukca konforlu
    W,A,S,D,Space ve ok tuslari kaymayan ve metal gibi gozuken bir malzemeden uretilmis.Ayrica klavyenin tuslarina bastiginizda takir tukur seslerde cikmiyor

Aydinlatma mekanizmasi :

Klavyenin tum tuslarini 5 farkli renge cevirebilirsiniz.Bu renkler kirmizi,turuncu,sari,acik yesil ve koyu yesil olarak degistirebiliyoruz.Ayrica cyborg moduna aldigimizda klavyeyi w,a,s,d,space,12 adet cyborg tuslarini ve ok tuslarina bu renklerden istediginizi verebilirsiniz.Klavyenin aydinlatmasi hic gozunuzu almiyor aksamlari cok hos bir goruntu cikiyor ortaya

Dokunmatik kontrol paneli :

Arkadaslar klavyenin ust kisminda bulunan dokunmatik tuslarin bir kismi genel multimedya tuslaridir.Ortadaki kafa seklindeki cyborg tusu ise tikladigimizda klavyedeki windows tuslari pasif hale geliyor yani yanlislikla windows tusuna bastiginizda masaustune atmiyor ve ayrica cyborg modunda klavyenin w,a,s,d,space,cyborg tuslari ve ok tuslarina renkler verebiliyoruz.Cyborg tusunun hemen saginda bulunan klavyenin dokunmatik taslagi duruyor cyborg modundayken ordaki taslaktan hangi tusu renklendireceksek onu secip renklendirebiliyoruz. Son olarak ust panelin en sagindaki tuslar ise klavyenin renklerini ve isiklarin parlakliklarini ayarlayabildigimiz tuslar bulunuyor.

USB ve kulaklik mikrofon girisleri :

Cyborg tuslari :

Bu tuslar klavyenin sol ve sag tarafinda bulunan 12 adet tuslardir.Cyborgun makro programi ile bu tuslara makrolar atayabilirsiniz.Gorunumlari piyano tuslarini andiriyor

Ve klavyenin diger fotograflari :

Mad Catz Cyborg V7 Gaming Klavye Kullanıcı İncelemesi Mad Catz Cyborg V7 Gaming Klavye Kullanıcı İncelemesi
     Mad Catz Cyborg V7 Gaming Klavye Kullanıcı İncelemesi Mad Catz Cyborg V7 Gaming Klavye Kullanıcı İncelemesi

A4 techden sonra bu klavyeye bayildim diyebilirim.Fiyat olarak 180 tlye temin ettim bu urunu.Saitek gercekten basarili bir urun cikartmis ortaya almayi dusunenler var cekinmeden alabilir Klavyenin tek kotu yani tus takiminin ingilizce olmasi benim icin pek sorun yaratmiyor Klavye hakkinda baska sorulariniz olursa bana iletin elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Middle East Technical University

• Hocam incelemen çok güzel olmuş teşekkür ederim, bir sorum olacak; ben de klavye arıyorum bu aralar ve cyborg v7de seçeneklerimin arasında. Bu klavyenin tepki süresini biliyor musun, ben oyun olarak sadece PES ve FIFA oynarım fps çok oynamam.. Bir de hangi siteden temin ettin pm atabilrsen sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dringe

Hocam incelemen çok güzel olmuş teşekkür ederim, bir sorum olacak; ben de klavye arıyorum bu aralar ve cyborg v7de seçeneklerimin arasında. Bu klavyenin tepki süresini biliyor musun, ben oyun olarak sadece PES ve FIFA oynarım fps çok oynamam.. Bir de hangi siteden temin ettin pm atabilrsen sevinirim :)

Rica ederim dostum klavyenin tepkime suresi kendi sitesindede dahil hic biryerde yazmiyor nedense.Bu konuda bir bilgim yok ama klavyenin tuslari gayet hizli bir sekilde tepki veriyor bence Temin ettigim siteyi sana ozel mesajla yolladim

• Cevabın için teşekkür ederim ama Sidewinder X4 aldım bugün :) Gamer mouse da alacağımdan dolayı pamuk eller cebe o kadar gidemedi :D Hayırlı olsun klavyen..
  • Klavye harika gerçektende.İnceleme de gayet güzel ve detaylı olmuş.Keşke Tr olsa birde.G15 kullanan bii olarak inglizce olması tr karakterleri arıyor klavyede insan.

Orijinalden alıntı: Penryn

Klavye harika gerçektende.İnceleme de gayet güzel ve detaylı olmuş.Keşke Tr olsa birde.G15 kullanan bii olarak inglizce olması tr karakterleri arıyor klavyede insan.

Degerli yorumun icin tesekkur ederim.Ingilizce klavyeye alistim sayilir cogu insan bu klavyeden Turkce degil diye almak istemiyor.Fakat Ingilizce olsa bile oyun oynarken falan pek bir sorun olmuyor sonucta oyuncu klavyesi

• Güzel inceleme olmuş. Eline sağlık.
  • Gayet güzel şekilli bir klavye kelimenin tam anlamıyla jan janlı incelemede çok güzel olmuş eline sağlık hocam güle güle kullan
  • Bende iki klavye arasında kalmıştım,

1.si Cyborg V7
    2.si Logitech G510

Gittim bugün G510 aldım 210tl ye.. ama Cyborgda çok hoş gözüküyo..
  • bu klavyeyle lyosa arasında kalıyorum ama lysosa daha cazip duruyo siz ne dersiniz birde söyle bir olay var lyosa yı daha cok sevdigim icin ileride cyborg sorun yaratsa keske diyecegim icin lyosa alayım diyorum peki sizin öneriniz varmı yumusak ısıklı klavye önerisi olan?
  • RAT 7 mouse ile aylar önce aldım bu üründen ama driver sorunları nedeniyle kullanmıyorum. Sürekli uğraşmak gerekiyor, çıkarıp takınca driver uçuyordu. Yeni bir yazılım & driver mı var siz bu sorunları nasıl hallettiniz?

genişliği : 57 cm
    yüksekliği: 9 cm
    derinliği/ boyu : 24 cm

bu rakamları inch biriminden cevirdim ama hani çok büyük değil mi?Bu rakamlar doğru mu?Bir zahmet ölçebilirsen cok sevinirim

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Emre

RAT 7 mouse ile aylar önce aldım bu üründen ama driver sorunları nedeniyle kullanmıyorum. Sürekli uğraşmak gerekiyor, çıkarıp takınca driver uçuyordu. Yeni bir yazılım & driver mı var siz bu sorunları nasıl hallettiniz?

Driver ile ilgili bir problem cikmadi suana kadar.Driverlarihttp://cyborggaming.com/ adresinden indiriyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

hocam klavye ergonomik açıdan nasıl? yazı yazarken seni zorluyor mu? yoksa daha rahat mı yazıyorsun?

Yazi yazarken hic zorlanmiyorum gayet rahat.

quote:

Orijinalden alıntı: utkusever

keyboard cidden cok güzel ama boyutlarını öğrenmem gerekiyor almak için..Biraz arastırdımda cok garip sonuclar buldum

genişliği : 57 cm
    yüksekliği: 9 cm
    derinliği/ boyu : 24 cm

bu rakamları inch biriminden cevirdim ama hani çok büyük değil mi?Bu rakamlar doğru mu?Bir zahmet ölçebilirsen cok sevinirim

Teşekkürler

O.M. atmissin ordan cevapladim.

• üstat nerden aldıysan banada bi pm sana zahmet bende almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.