Şimdi Ara

Maçtan şimdi geldim yaşananlar ve görüşlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maçtan sonra yaşanacakları hepimiz merak ediyorduk.. Neyse tribünler erken saatte dolmaya başladı stadın %85'i doluydu.. Karşılık küfürleşmeler başladı gerginlik tırmanırken Gs taraftarı 3-4 tane ses bombası attı.. 1-2 gs taraftarı yaralandı çıkan arbedede.. Maç başladı gerginlik devam etti sürekli, gollerden sonra gs taraftarı çığrından çıktı.. Maç bitti koltukları kırmaya başladılar polisle çatıştılar baya uzun sürdü sonra biber gazlı müdahale falan yine yaralananlar oldu. Sebahattin abi'ye çok küfür ettiler bilmiyorum geldimi geldiyse çıldırmıştır.. Tribünler 2 ozan gibiydi
    Futbol olarak yorumum rijkaard görmüyormu oyunu. Eses uzun oyunculardan kurulu gelen topu jo indiriyor sadece diğer oyucunlar hiç top indiremedi neredeyse. Havadan çok oynadılar.. Keita çok etkisiz kaldı ben çok şeyler bekliyordum.. Sarp ve dos santos ilk 11 de başlamalıydı.. Gs kötü oynadı mücadele etmedi. İyi diyebileceklerim dos santos ve jo bu adamların Gs'da kalması lazım.. Dos santos forma girdi en başlarda beğenmiyordum herkez gibi.. Servet çok kötü servet biran önce gitsin.. Çok hantal kalıyor.. Gs Esesi Eskişehirde yenemez artık çünkü şehir bambaşka bir havaya bürünüyor bu maçta.. Yanlışlarım olduysa özür dilerim.

• yoo doğruları söylemişsin zaten skor da oynanan topta ortada hatalılar belli top oynamayanlar belli eses in kaliteside belli süpriz olmadı beklenen galibiyetti sabahtan beri maçtan önce kime sorduysam eses alır dendi halk arasındada ki öylede oldu tebrikler eskişehir
  • Sebahattin Abi'ye küfredildiyse herşey bitmiştir, ona küfredenler onun tırnağı olamayacak adamlar. Bu beni mahvediyor.
  • Bursa-Bjk gibi olur artık bu maçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.