Şimdi Ara

Macromedia FlashPaper 2 Printer hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Netten bazı dosyaları alabilmek için buprogramı kurmam gerekiyor fakat kurulumu yaptıktan sonra programı çalıştırmaya çalıştığımda "Could not find the Flashpaper Printer. Please reinstall FlashPaper Printer" şeklinde bir uyarı çıkmakta bu uyarı netten aratığımda Adopenin kendi sitesinde ikinci bir driver dosyası çıktı "FlashPaperDriverInstall2" bu programı kurmaya çalıştığımdada " İşlem tamamlanamdı ( hata 0x800f0214 ) " şeklinde bir uyarı çıkıyor bunu nasıl düzelte bileceğime dair bir fikri olan varsa bana yardımcı olabilri mi

ve bu programı bulamya çalışmamanın nedei ise AÖF e-öğrenme portalındaki geçmiş sınav sorularını PDF e formatında bilgisayarıma kayıt etmek istiyorum yada buna bir çözüm bulabiliyorsak eğitime büyük katkınız olur şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: avmkarabasan

...ve bu programı bulamya çalışmamanın nedei ise AÖF e-öğrenme portalındaki geçmiş sınav sorularını PDF e formatında bilgisayarıma kayıt etmek istiyorum yada buna bir çözüm bulabiliyorsak eğitime büyük katkınız olur şimdiden teşekkürler

pdfcreator ve geovid flash player kur. swf olarak kaydettikten sonra (orbit le swfler çok rahat alınıyor) 'geovid flash player' ile aç.

yazdır da pdfcreator yazıcısı çıkacak, onunla pdf ye dönüştür.

ben macromedia yla da pdfcreator la da dönüştürdüm ama ikisinde de testlerin bazı yerlerindeki kelimeler veya paragrafın bir kısmı çıkmıyor

(bozuluyor). fotokobicilerden alınan parçalarda da aynı hatayı görmüştüm. buna da çare bulursak tam süper olacak.

• NOT FOUND sorunu LÜTFEN SAĞLAM BİR ÇÖZÜM ARKADAŞLAR.
    AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ E ÖĞRENME PORTALI E KİTAP ÜNİTELERİNİN MACROMEDİA FLASHPAPER SAYFALARINDA ARAMA ÇUBUĞU HAT VERİYOR NEDENİ NEDİR?
    MACROMEDİA FLASHPAPER 2 YÜKLÜ BAŞKA BİR ÇÖZÜM LÜTFEN..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusss -- 27 Temmuz 2012; 19:35:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.