Şimdi Ara

MacOsX Yosemite Handoff sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

MBP 2012mid ve iphone 6 kullanıcısıyım, MacOSX Yosemite 10.10.1 kullanıyorum ve malesef bu handoff olayını açamadım,

Cihazlar aynı wifi ağı üzerinden bağlı
    Bluetooth ile bağlanamıyorlar
    Her iki cihazda cloud aynı kullanıcıdan açık, hatta çıkıp tekrar girdim
    iphone cihazını tekrar tekrar yeniden başlattım, bilgisayarı da aynı şekilde
    Sistem tercihlerinden handoff açıp kapattım.

Telefonuma bir arama geldiğinde facetime da aynı anda çalıyor ancak handoff olayı çalışmıyor.

Fikri olan var mı?

Tech-Mania
    Acer Predator 17 G5-793G-78QB | iPhone 14 Pro 256gb Space Gray | Ps4 | Ps Vita | GoPro Max - GoPro Hero 8 Black | Sony Fdr-X3000R 4k Action cam | Sony a7R4a - Sony 85mm f1.8 - Sony 16-35mm f4 - Sony 70-200mm f4| Sony a6400 16-50mm f3.5-5.6 35mm f1.8
  • Bendede yosemitede 3-4 gün boyunca handoff çalışmadı,sonra sürekli olarak her iki cihazdan çıkış yapıp tekran girdim.Birden bire çalıştı.Beki yardımı olur,güncellemden önce belki sorunla karşılaşırım diye bu yazıyı apple forumundan kopyalamıştım,ama hiç denemedim.

- Deactivate all Network - Router (taking off power)
    - Reactivate the router
    - deactivate WLAN on rMBP
    - shut down rMBP
    - press: shift + ctrl + alt + power until rMBP shows up the login screen (safe os mode)
    - shut down rMBP again
    - power on rMBP and press: alt + cmd + r + p until you can hear the boot sound
    - now login into your rMBP
    - open finder and goto "Macintosh HD" -> library -> Preferences
    - delete com.apple.Bluetooth.......
    - open Settings -> iCloud ... sign off from iCloud and than sign in again
    now in bluetooth settings iPhone should not be displayed, it currently will be connected through Bluetooth 4.0 LE without showing up in Bluetooth settings

Be sure of:
    - being on the same WI-FI network (rMBP and iPhone)
    - rMBP handoff ist activated in "Settings -> General" -> there ist a handoff option
    - iPhone's handoff ist activated too "Settings -> General -> Handoff & ..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 23 Kasım 2014; 13:02:40 >

• mogosan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,

Bu yöntemi denemiştim ancak yine olmadı.

Tech-Mania
    Acer Predator 17 G5-793G-78QB | iPhone 14 Pro 256gb Space Gray | Ps4 | Ps Vita | GoPro Max - GoPro Hero 8 Black | Sony Fdr-X3000R 4k Action cam | Sony a7R4a - Sony 85mm f1.8 - Sony 16-35mm f4 - Sony 70-200mm f4| Sony a6400 16-50mm f3.5-5.6 35mm f1.8
  • Çözüm yolunu bilen veya aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba?

İlk defa bir apple cihazda bu kadar sorun yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tech-Mania
  • ben de 2012 air ve iphone 6 kullanıcısıyım. airdeki bluetooth çipi eski olduğundan handoff komple yoktu bende ama internette biraz araştırdım bazı sistem dosyalarına müdahale ederek (yarım saatimi aldı) sonunda olmayan handoff özelliğini aktive ettim. (ayarlarda handoff tik yeri yoktu) sonradan çalışmaya başladı ama tam verim alamadım sanki. çağrı geldiğinde bilgisayar da çalıyor cevap da verebiliyorum ama bilgisayardan arama yapamıyorum. neyse welhasıl biraz yabancı forumlara da bakın belki aynı sorunu yaşayanlar vardır. benim yardım aldığım forum; forums.macrumors.com

kolay gelsin..
  • coaxem kullanıcısına yanıt
    bt üzerinden 3g paylaştırmayı deneyin, gerisi geliyor
    Cpu: AMD x2 6000+ 3.0 Ghz @3.25Ghz / Hdd: 80 + 250 GB Seagate 8Mb 7200.10 x2 / Vga: Ati Radeon HD 2900 Pro 1 Gb / Psu: FSP 600W / Optik: Sony DVD RW+ / Ram: Dual 2x2 gb Mushkin 5-5-5-18 1066 Mhz @ 4-4-4-11 1t 800Mhz / Monitör: Acer X233H 23" Wide Scr. / Anakart: MSI K9A2 Platinium
  • aynı sorun bende de var, 2011 macbook air bluetooth chip set problemi, patch dosyasi ile bluetooth kismina destek geldi ama, cihazlar bluetooth ile eslesmiyor. bluetooth ile internet paylasimi yaptigimda bile cagri geldiginde yanitlayamiyorum mac uzerinden. wi-fi yi aktif ettigimde ise de bir problem yok calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrapengu -- 12 Aralık 2014; 19:28:30 >
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.