Şimdi Ara

Maçları Hızlı Geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
25.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler arada sıkılıyorum küçük maçları geçmek istiyorum.Bunun bir yolu yok mu? İzlemek zorunda mıyım? Tatile çık diyorlar tatile çıkınca zararı olmaz mı?

Edit: FM12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 12 Eylül 2012; 15:16:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Futbol Manager'da Maçları Hızla Geçme

Futbol Manager 23 veya diğer FM oyunlarında maçları hızlı bir şekilde geçmek, zaman kazandırmak ve oyun deneyimini hızlandırmak isteyebilirsin. İşte bunu yapmanın birkaç yolu:

• FM 23 Hızlı Maç Eklentisi: Bu eklenti, maç simülasyonlarını önemli ölçüde hızlandırarak maçları anında tamamlamana olanak tanır.
    • Maç Atlama: Maçın belirli bir bölümüne atlayabilir ve oyunu oradan devam ettirebilirsin. Bu özellik, maçın sıkıcı kısımlarını atlamanı sağlar.
    • Maç Simülasyonu: Maçları tamamen simüle ederek sonucu anında öğrenebilirsin. Bu, zamandan tasarruf etmek için faydalı bir seçenektir, ancak maçın ayrıntılarını kaçırmana neden olabilir.
    • fm23 Maç Simüle Etme: Bu özellik, maçları hızlandırılmış bir hızda simüle etmene olanak tanır, bu da oyunun daha hızlı ilerlemesini sağlar.

Maçları hızlı bir şekilde geçmek için kullanabileceğin yöntem seçimini kişisel tercihlerine ve oyun tarzına göre yapmalısın. Zamandan tasarruf etmek ve genel oyun deneyimini hızlandırmak istiyorsan, bu seçenekleri değerlendirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hazırlık maçlarını yardımcına devredebilirsin, onun dışında maç hızlandırma var.
  • o günlerde tatile çık.yardımcına bırak maçı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

o günlerde tatile çık.yardımcına bırak maçı.

Tatile çıkmanın zararı olmuyor mu?
  • hangi oyun bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

hangi oyun bu :D

FM12
  • menajerlik bana göre dğeil :D ben oynarım sadece :D :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.5g hız çok yavaş
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

quote:

ee tabii ki maçı kaybetme şansın var.bir de o maçları senin yönetmediğin için mesela yıl sonu diğer menejerlerden az maç yönettiğin için en iyi menejer ödülüne layık görülmüyorsun pek.
  • quote:

quote:

quote:

ee tabii ki maçı kaybetme şansın var.bir de o maçları senin yönetmediğin için mesela yıl sonu diğer menejerlerden az maç yönettiğin için en iyi menejer ödülüne layık görülmüyorsun pek.

Bu konu da bir şey sormak istiyorum; sadece 1 maç tatile çıksak bile o ödülü alamıyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

quote:

quote:

Bu konu da bir şey sormak istiyorum; sadece 1 maç tatile çıksak bile o ödülü alamıyor muyuz?

bir maçtan büyük kayıp olmaz herhalde ama namağlup şampiyon olduğum bir sezonda diğer menejerlerden 10 maç eksiğim olması,beni üçüncü en iyi menejer seçmelerine yetti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

quote:

quote:

bir maçtan büyük kayıp olmaz herhalde ama namağlup şampiyon olduğum bir sezonda diğer menejerlerden 10 maç eksiğim olması,beni üçüncü en iyi menejer seçmelerine yetti.

Anladım. Teşekkürler.

• Sizden bu kafayla Teknik Direktör olmaz .
  • gördüğüm iyi oldu transfer ambargosu var takımımda 1 sezon geçirdim takımı şimdi transfer yapabilirim yehu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.