onun frekansı ne dostum döne döne anlatsın bu salak adam izmire gidiyor şimdide Manchester City diyor
Dostum zaten 2 saatir bende ondna bahsediyorum Lig radyo derbi hariç herşeyden bahsediyor. Gol oldu 5 dk sonra söyledi adam
quote:Orijinalden alıntı: Awsful Bu akşamki derbiyi hangi radyo veriyor? hort şampiyonasına mı katıldın hocam ntv radyo
quote:Orijinalden alıntı: *planet* quote:Orijinalden alıntı: Awsful Bu akşamki derbiyi hangi radyo veriyor? hort şampiyonasına mı katıldın hocam ntv radyo O değilde hocam deli oldun ntvradyo spikerine. Lan bu nasıl bir anlatım, paramı aldınız fenerden... Başka radyo varmı bu yayını veren??
quote:Orijinalden alıntı: Awsful quote:Orijinalden alıntı: *planet* quote:Orijinalden alıntı: Awsful Bu akşamki derbiyi hangi radyo veriyor? hort şampiyonasına mı katıldın hocam ntv radyo O değilde hocam deli oldun ntvradyo spikerine. Lan bu nasıl bir anlatım, paramı aldınız fenerden... Başka radyo varmı bu yayını veren?? Ntv=Dogus grubu= Fenerbahce O yüzden normaldir hocam Baska radyo trt belki veriyordur,,