Şimdi Ara

Maclaren Globetrotter Puset / e-bebek.com / 299,00 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • maclaren quest 2012 kullanan var mı yorumlarını merak etmekteyim
  • Haftasonu Maclaren Globetrotter'ı ebebek'ten 299 TL'ye aldım.

Daha önce Chicco'nun büyük bir modelini kullandık doğuştan itibaren, ancak hem 8 kilo olması hem de katlandığında bile kocaman bagajı kapatması çok rahatsızlık veriyordu, bagajdan çıkarmıyorduk bile.

Dün kullandım, oğlum 36 aylık, 15 kg. Çok memnun kaldım, tabi ki Chicco kadar sağlam bir sürüşü yok engebeli yollarda (tekerlek boyutları gözönünde bulundurulduğunda normal zaten), ama çok hafif, çok kolay katlanıyor, ve yatışı da uyku için yeterli, oğlum 10 dakikalık yolda uyuya kaldı.

Baston puset almak isteyenlere çok rahat öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=3958032&ref=akakce

ben peg perego kullanıyorum bu linktekini bunun da fiyatı çok iyi ve full aksesuarları var.

Pratikev sitesi kapandığı için linkini verdiğiniz ürünün ne olduğu anlaşılmıyor, bebek arabası alma arefesinde olan birine yardım etmek adına marka ve model ismini yazabilirseniz çok memnun olurum, iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=3958032&ref=akakce

ben peg perego kullanıyorum bu linktekini bunun da fiyatı çok iyi ve full aksesuarları var.

Pratikev sitesi kapandığı için linkini verdiğiniz ürünün ne olduğu anlaşılmıyor, bebek arabası alma arefesinde olan birine yardım etmek adına marka ve model ismini yazabilirseniz çok memnun olurum, iyi akşamlar.

Merhaba, bahsettigim Puset peg perego ariah oh modelidir. Sondaki oh ifadesi one hand manasinda yani tek el.

Tek elle tasinabilecek kadar hafif. Tek elle kapanıp tek elle açılabiliyor. Oğlum 2 yaşına girmek üzere hala kullanıyoruz çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    http://www.ereyon.com.tr/urun/peg-perego-aria-oh-completo-mavi.aspx?utm_source=atbn&utm_medium=sitesearch&utm_campaign=aratarabul&utm_term=Peg+Perego&utm_content=10270641%3a+BCLND-PGPR8005475294246
    Bahsettiğiniz model yukarıda linkini verdiğim sanırım. Vaktinizi almazsam eğer, arabanın sırt kısmı tam yatıyor mu ve çift yönlü kullanılabiliyor muacaba, bebeiğimiz daha 6 aylık bu yüzden oturamıyor, yatması ve çift yönlü kullanılması önemli bizim için, cevap için de teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

http://www.ereyon.com.tr/urun/peg-perego-aria-oh-completo-mavi.aspx?utm_source=atbn&utm_medium=sitesearch&utm_campaign=aratarabul&utm_term=Peg+Perego&utm_content=10270641%3a+BCLND-PGPR8005475294246
    Bahsettiğiniz model yukarıda linkini verdiğim sanırım. Vaktinizi almazsam eğer, arabanın sırt kısmı tam yatıyor mu ve çift yönlü kullanılabiliyor muacaba, bebeiğimiz daha 6 aylık bu yüzden oturamıyor, yatması ve çift yönlü kullanılması önemli bizim için, cevap için de teşekkürler

Allah bagislasin. Bu puset tek başına çift yonlu kullanılamaz. Ben alırken puset + ana Kucağı + baza ile almıştım. Baza araca sabitleniyor. Ana Kucağı ise hem bu bazaya hem de pusete takilabiliyordu. 2 şekilde de bebek ters pozisyonda oluyordu yani arabada ve pusette guvende oluyordu.

Sadece puset hakkında şunu söyleyebilirim. Sırt kısmı ayarlı yani yatabiliyor anca dümdüz olmuyor. 30-40 derecelik bir eğim oluyor. O yüzden henüz oturmayan çocuklarda kullanım doğru olmaz. Biz sürekli ana Kucağı ile kullanıyorduk pusette iken. Bu ana Kucağı sözde 13kg ya kadar destek veriyordu ancak 1 yaşını doldurduktan sonra artık sigmadi bu yüzden isofixli başka koltuğa geçtik.

Bu tür pusetler havalar isindiginda daha çok işe yarıyor o yüzden şuan alırsanız pek randiman alamazsınız ama nisana doğru hem bebek oturmaya başlar hem de direk pusete konabilir.

Son olarak verdiğiniz link bana yüksek geldi. Ben puset+baza+ana kucağına 550tl civariodemistim.

Markaya guvendigim için mama sandalyesi ve 2. Isofixli koltuğu da bu markadan aldım. Biraz pahalı ancak malzeme kalitesi çok iyi. Zaten italya üretimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızım yeni doğunca üçlü sistem mi diyorlar birsürü para verip almıştım aslında kullanmadık değil ana kucağı denen parçayı bebek arabasına kilitleyip sonra çıkarıp çocuk hiç rahatsız olmadan arabada sabit duran bazaya kilitliyorsunuz bebek açısından ciddi bir konfor sağlıyor ama kısa süre kullanıyorsunuz o kadar paraya rağmen ...
    Puset ise uzun süre kullanılıyor bunda hafif ve sağlam olması en önemli özellikler ... Mothercare den aldığımız puset inanılmaz sağlam çıktı ve fiyatı tam hatırlamıyorum ama uygun bir fiyattı peg prego - maclarenlerden bariz ucuzdu ama çok memnun kaldık biz, kızım 3.5 yaşına geldi 15 kiloyu geçti hala kullanıyoruz bana mısın demedi ... Tartmadım ama ağırda değil tek elle bagajdan alıp kaldırabiliyorum, katlanınca çok az yer kaplıyor ... Model ismini hatırlayamadım ancak düşünen mothercare bir baksın derim ...
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilginiz ve ayrıntılı bilgi verdiğiniz için, forumda da bu bebek arabası ile konunuzu bulup okudum. hastaneye gittiğimizde veya dışarı çıktığımızda elde taşıdığımız ana kucağı hantal kaldığından artık bebek arabası alacağız mecburen almışken de hafif,sağlam, rahat, güvenlikli, sağlıklı vs vs olanını almak istiyoruz ama hepsi bir arada ya yok ya da olanların fiyatları 1000 TL'yi geçiyor. Artık karar da vermemiz gerekiyor, bu modeli ya da chicco'nun litewayi arasında kaldık, birini tercih etmemiz gerekecek. Fiyat hafta sonu 230 civarındaydı artırmışlar,sanırım kurdan dolayı, başka bir sitede 260 Tl onu tercih edeceğim sanırım, kafanızı şişirdim, iyi geceler. Bebeğiniz ve eşinizle nice sağlık ve huzur dolu yıllar diliyorum size
  • RadicalDeath kullanıcısına yanıt
    ne yazık ki bulunduğumuz ilde ve çevre illerde mothercare yok, ama model ismi verebilirseniz ankaradaki arkadaşlara bir sordururum, tavsiyeniz için teşekkürler.
  • http://www.youtube.com/watch?v=WJ3cMAwg9hI

Maclaren Globetrotter Puset / e-bebek.com / 299,00 TL

tavsiye ederim fiyat farkınada değer chiccolar felam bu arabanın yaninda doğan şahin gibi kalır

http://celebritybabies.people.com/2008/08/14/nicole-richie-1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 30 Ocak 2014; 0:18:22 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.