Şimdi Ara

Maclaren Globetrotter Puset / e-bebek.com / 299,00 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

çin malı kraft italyan chicco dan nasıl iyi olabilir ayrıca chicco nun bütün ürünlerini taklit eden firma krafttır

Kraft çin malı değil Alman malıdır,çin'de Alman kalitesinde üretim yapılır. Her iki markanında arabasını kullandım,dayanıklılık ve teknik servis bakımından beni mutlu eden marka Kraft olurken hayal kırıklığına uğratan marka Chicco oldu :)

Adamlar amacına ulaşmış demek ki.
    Alman ismi çağrıştırarak çakma üretim yapmak.
    Birçok kişi sizin gibi düşünerek Alman sanıyor ama herkes DH'ye girmediği için gerçeği öğrenemiyor.

3 tane baston puset eskitmiş bir aile olarak en kalitelisi Jane, en hafifi ama dandiği Chicco CT06, en f/p oranlısı ise Mothercare'in fason ürettirdiği bir ürünü oldu.
    Arka kısmının yatmasına dikkat edin, mesela Jane çok kaliteli ürün yapmış (Unique) ama arka kısmı yatmadığı için çocuk uyuyamıyor açıkçası tasarım hatası olmuş.
    Chicco bir kez kırılmıştı kaynak yapmaya götürdüm adam "yapamam çok dandik alimünyum kullanmışlar" demişti. Öylece evde duruyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

quote:

şu model de fena gözükmüyor

http://www.e-bebek.com/pusetler/chicco/chicco_liteway_puset/CHI-6088833

sanalpazardan 260 TL ye aldım 10 numara bebek arabası tepe tepe kullanırsın çok sağlam bi model ayrıca katnanınca sığmayacağı yer yok katlanması açılması çok kolay. dışarıda incelersen genelde herkes bu modeli kullanıyor

evet ben de dışarıda epey bu modelden gördüm. eski bir e-bebek çalışanı arkadaşım da bu modeli tavsiye etti. şu yukarıda gösterilen maclaren de ilgimi çekmişti ama hitap ettiği yaş bilgisinde 6 aydan itibaren kullanım diye belirtilmiş..

o halde buna da bir bakın kraft teknik servis ve kullanılan malzeme bakımından chicco'dan daha iyi..

http://www.e-bebek.com/uc_tekerlekli_bebek_arabalari/kraft/kraft_2010_star_jogger_araba_yagmurluklu_t236/KRA-T236-P

Alıntıları Göster
    quote:

o halde buna da bir bakın kraft teknik servis ve kullanılan malzeme bakımından chicco'dan daha iyi..

http://www.e-bebek.com/uc_tekerlekli_bebek_arabalari/kraft/kraft_2010_star_jogger_araba_yagmurluklu_t236/KRA-T236-P

tavsiyeniz için teşekkürler. yalnız 3 tekerlekli bebek arabaları denge bakımından sağlıklı değilmiş diye duymuştum, doğru mudur?

marka tartışmasına gelince; chicco italyan markası ama geçenlerde chicco i feel adlı bir ev tipi ana kucağı aldık, üstünde made in china yazıyor :) yani aslında her şeyde olduğu gibi, markalar öyle gözükse de, üretim yeri ters köşe oluyor. tabii malzeme, işçilik ve ürünün sağlamlığı dandik değilse sorun değil :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 31 Temmuz 2012; 17:30:33 >

• quote:

quote:

tavsiyeniz için teşekkürler. yalnız 3 tekerlekli bebek arabaları denge bakımından sağlıklı değilmiş diye duymuştum, doğru mudur?

marka tartışmasına gelince; chicco italyan markası ama geçenlerde chicco i feel adlı bir ev tipi ana kucağı aldık, üstünde made in china yazıyor :) yani aslında her şeyde olduğu gibi, markalar öyle gözükse de, üretim yeri ters köşe oluyor. tabii malzeme, işçilik ve ürünün sağlamlığı dandik değilse sorun değil :P

Ben hiç 3 tekerlekli kullanmadım bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

quote:

çin malı kraft italyan chicco dan nasıl iyi olabilir ayrıca chicco nun bütün ürünlerini taklit eden firma krafttır

Kraft çin malı değil Alman malıdır,çin'de Alman kalitesinde üretim yapılır. Her iki markanında arabasını kullandım,dayanıklılık ve teknik servis bakımından beni mutlu eden marka Kraft olurken hayal kırıklığına uğratan marka Chicco oldu :)

Adamlar amacına ulaşmış demek ki.
    Alman ismi çağrıştırarak çakma üretim yapmak.
    Birçok kişi sizin gibi düşünerek Alman sanıyor ama herkes DH'ye girmediği için gerçeği öğrenemiyor.

3 tane baston puset eskitmiş bir aile olarak en kalitelisi Jane, en hafifi ama dandiği Chicco CT06, en f/p oranlısı ise Mothercare'in fason ürettirdiği bir ürünü oldu.
    Arka kısmının yatmasına dikkat edin, mesela Jane çok kaliteli ürün yapmış (Unique) ama arka kısmı yatmadığı için çocuk uyuyamıyor açıkçası tasarım hatası olmuş.
    Chicco bir kez kırılmıştı kaynak yapmaya götürdüm adam "yapamam çok dandik alimünyum kullanmışlar" demişti. Öylece evde duruyor.

Cybex topaz,kraft tandem 813 ve chicco kullandım,en iyisi cybex diyebilirim 3 kademe yatabiliyor,en kötüsü chicco'yu şu an kullanıyorum ama çok narin davranıyorum arabaya her an elimde kalacak gibi geliyor

• peki :)
    şu maclaren'in 4.8 kiloluk olanı bebek arabası adayları listemde üst sıralara çıkıverdi :) yalnız, bazı bebek arabalarında olduğu gibi, önde bar yok, sadece emniyet kemeri var. chicco lite way'de de yok gözüküyor ama istenirse bar ayrıca satın alınabiliyormuş..
    yani bizler evhamlı insanlarız ya, sanki bar olunca daha güvenli olur gibi.. koca emniyet kemeri elbette iş görecektir tabii, de anladınız siz onu :)
    diyeceğim o ki, sadece emniyet kemerli de güvenli oluyor mu, yoksa illa bar şart mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 31 Temmuz 2012; 17:31:33 >
  • fırsat için teşekkürler

konu tavsiye konusu değil ama "baby2go" marka pusetlere bakmadan kesinlikle puset almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

fırsat için teşekkürler

konu tavsiye konusu değil ama "baby2go" marka pusetlere bakmadan kesinlikle puset almayın.

ben baktım trişka :) katlarken kırılacaktı neredeyse hafif yapacaz diye plastik malzeme kullanmışlar ucuz adi bir mal
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

fırsat için teşekkürler

ben baktım trişka :) katlarken kırılacaktı neredeyse hafif yapacaz diye plastik malzeme kullanmışlar ucuz adi bir mal

yok dostum emin ol o plastik kırılmıyor :)
  • Dün aldığım ürün bugün teslim edilmiş.

Bakalım akşam bizim çocuk da test edeyim.

140 derecelik açı yeterli gelecek mi uyuması için?

Zaten yanlış bilmiyorsam uzmanlar yatay yerine, hafif baş yukarda yatırmayı tavsiye ediyor.

İşte bu açı en fazla kaç olmalı.
  • arkadaşlar az önce kutusundan çıkardım ve bizim yavruyu içine koydum.

gerçekten ürün tek kelime ile mükemmel. araba var mı yok mu belli değil. o derece hafif.

ürün kalitesi zaten en üst seviyede.

tek olumsuz yanı sırtın tam yatmaması ama ben zaten bunu bilerek aldım. bizim ki yine de uyur.

ama kesinlikle oturma safhasına gelmemiş bebekler için tavsiye etmiyorum.
  • quote:

peki :)
    şu maclaren'in 4.8 kiloluk olanı bebek arabası adayları listemde üst sıralara çıkıverdi :) yalnız, bazı bebek arabalarında olduğu gibi, önde bar yok, sadece emniyet kemeri var. chicco lite way'de de yok gözüküyor ama istenirse bar ayrıca satın alınabiliyormuş..
    yani bizler evhamlı insanlarız ya, sanki bar olunca daha güvenli olur gibi.. koca emniyet kemeri elbette iş görecektir tabii, de anladınız siz onu :)
    diyeceğim o ki, sadece emniyet kemerli de güvenli oluyor mu, yoksa illa bar şart mı?

yenidoğan içinse kesinlikle almayın maclarenin bu modelini..

bunu tavsiye ederim ama ciddi fiyat farkı var arada.

http://www.ronesanspazar.com/maclaren-quest-2012-bebek-arabasi-black-silver-p-26334.html

• http://www.vipbebek.com/catalog/Product.aspx?catId=&pId=1301 bu ürün acaba nasıl bir üründür
  • Dun bu kampanyadan habersiz olarak, e -bebekten maclaren puseti aldım.Alet cidden çok hafif ve çok kullanışlı.Emniyet kemeri ve mekanizması oldukça güven veriyor.Ayrıca katlandığında omuzuna çanta gibi asabiliyorsun.
  • 3 cocuğum var, 6 ay olana kadar kaç kez bebek arabası kullanacaksiniz bunu hesaba katın. Cocuk büyüyünce kucakta taşınmıyor bebek arabası da o zaman ihtiyac oluyor. Minikden zaten kucakta taşınmak ister genelde bebekler, arabayı pek sevmezler. Seven varsa da araba koltuklarının bebek icin olanları mac laren veya hafif olan arabalarin icine koyulabilir. Cocuk donemediginden düşme tehlikesi de olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: instructor12345

3 cocuğum var, 6 ay olana kadar kaç kez bebek arabası kullanacaksiniz bunu hesaba katın. Cocuk büyüyünce kucakta taşınmıyor bebek arabası da o zaman ihtiyac oluyor. Minikden zaten kucakta taşınmak ister genelde bebekler, arabayı pek sevmezler. Seven varsa da araba koltuklarının bebek icin olanları mac laren veya hafif olan arabalarin icine koyulabilir. Cocuk donemediginden düşme tehlikesi de olmaz.

Oğlum 4 bucuk aylık, 1 aylıktan itibaren hep ana kucağı + puset ile bir yerlere götürdük. Alışveriş merkezlerinde, büyük marketlerde, park ve gezi alanlarında çok büyük yardımcımız oldu. Evde ana kucağına koyup emniyet kemerlerini takıyorum, arabanın arka koltuğunda bazası var ona oturtup istediğim yere gidiyorum. Daha sonra bazadan çıkartıp pusete oturtuyorum. Çocuğun bazen ruhu bile duymuyor.

Özellikle ilk çocukta anne bence eve hapsedilmemeli.. Öyle kucakta falan olacak iş değil bu.. Kısa mesafede kanguru falan olabilir ancak sürekli kucakta taşımak kesinlikle doğru değil.

Yukarıdaki mc laren gibi modellere 0-6 aylık çocuklar kesinlikle oturamaz, taşınamaz doğru değil. Dönemediğinden düşme tehlikesi olmaz diye birşey yok. Bunun kalrımı var, bisikletle gezen çocukları var.. heryer tehlike dolu..

Benim babam küçükken beşikten düştüğü için bir bacağı aksak.. cahillikten.. Aynı hataya bizler de düşmeyelim.. 100-200liranın lafı bile olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bio

Dun bu kampanyadan habersiz olarak, e -bebekten maclaren puseti aldım.Alet cidden çok hafif ve çok kullanışlı.Emniyet kemeri ve mekanizması oldukça güven veriyor.Ayrıca katlandığında omuzuna çanta gibi asabiliyorsun.

hangi modelini aldınız acaba. 250 daha ekleyip quest modelini mi alsaydım diyorum. Quest modeli 175 derece, globetrotter ise 140 derece yatıyor ama 550 de çok para yaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: Bio

Dun bu kampanyadan habersiz olarak, e -bebekten maclaren puseti aldım.Alet cidden çok hafif ve çok kullanışlı.Emniyet kemeri ve mekanizması oldukça güven veriyor.Ayrıca katlandığında omuzuna çanta gibi asabiliyorsun.

hangi modelini aldınız acaba. 250 daha ekleyip quest modelini mi alsaydım diyorum. Quest modeli 175 derece, globetrotter ise 140 derece yatıyor ama 550 de çok para yaw

Ben globetrotter modelini aldım.Benim ufaklık uyumada herhangi bir sıkıntı yaşamadı.
  • HEr yerde 95-98 TL arası. Hatta carrefourda bile 95 TL ye satıldı. Bende ozaman almıştım. Hiç yüzlerce lira boşa vermeyin. On numara baston bence. Kucağımda çocuğu tutarken diğer elimde 3 kat aşağı indirip yine tek elimle çok rahat açıp katlaya biliyorum.

BABYHOPE BASTON PUSET TAM YATARLI SA-7

Maclaren Globetrotter Puset / e-bebek.com / 299,00 TL
  • uzun zamandır inceliyorum fakat karar vermiş değilim maclaren quest mantıklı geliyor gibi gibi:)chicco ile ilgili yorumları okudum liteway glam hoşuma gitmişti ama tereddütteyim.acaba saraçhaneden e-bebek indirimli fiyatlarının daha da altında alınabilir mi? bilgisi olan var mı
  • mrb chicco liteway modelini saraçhaneden daha uygun fiyatlara alınabiliyor;önemli olan sağlam pazarlık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.