Şimdi Ara

MAÇI İZLEMİYECEKLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahsen hiç çekmiyo bu maç beni pek sevmemde varmı benim gibi maç izlemeyen sevmeyenler acaba ????

• ben de maç izlemeyi sevmem 90dk çok sıkıcı geliyo önemli pozisyonları izlesem yeter.

ama bu milli maç olduğu için işler deişir yanımda tv açık bi gözüm orda
  • benim atv çekmiyor
  • valla atv var bizde babam içerde izliyo duyyorum biraz önce önemli bi pozisyon yakalamışız zaten alttan üstten belli oluyo :D aman oturup 22 adamın 1 topun peşinde koşmasınımı izliyecem
  • ben maç severim ama yeni laptop geldi onla uğraşıcam
  • Babam kahvede. Annem izlemez, e2 veya CNBC-E'de yabancı dizi izliyor. Evde 1 televizyon var.

Ben de Internet'ten bir yandan maçı izliyorum. Allah'tan ADSL sınırsız.

Futbolla fanatiklik derecesinde ilgili değilim. Galatasaraylıyım ama, yani fanatiği değilim o kadar. Maçı da her zaman izlemem. Bazıları onunla yatıp kalkıyor, kafayı yiyor ya. Zaten futbolun uyuşturucu yönü bu.

Milli maç olunca işler değişir ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Haziran 2008; 22:01:32 >
  • ben izlemeye başladım gene dh çekti beni buraya napıyım
    son dakıkalarda gidicem ugurlu geliyorum hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk 8 dakka çok güzel ataklar yaptık ben gol olursa burdan yazarım
  • bende izlemicem pek açmıyor maç beni skoru burdan öğreniriz
  • maç izlemeyi pek sevmem nette takılıyorum
  • 90 dakika 25 kişi ne halt etmeye koşar anlamam,akıllarından tahta eksik gibi sanki
  • çok şey kaçırıyorsunuz beyler.. bu maç kimbilir ne zaman denk gelir bir daha..
  • izlemem dedim ama gol olunca gittim baktım babam acayip bağırdı ama şimdi basit bi gol yeimişiz öle diyo babam içerde

• benimde maçla pek aram yok, içerde babam izliyo anlaşılan burdaki herkezin babası izliyo
  • ezdik almanyayı resmen adamlar sadece 2 şut attı biz 15 şut falan attık 1 top direkten döndü şaka gibi ya...
  • Aşırı fanatik değilim. Ama milli maçları izlerim.
    Çok şey kaçırıyorsunuz
  • uydusu olanlar atvden izleyemiyorsa zdfyi açsın.hotbirdde var
  • Abi futboldan nefret etseniz bile izleyin bu maçı 238947583765 senede bir gelir bu, sıkılmazsınız inanın....
  • vay be maçı sevmeyen tek ben değilmişim bu konuyu açtığım iyi oldu moral oldu bana
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.