Şimdi Ara

Macera Romanı Yazıyorum Nasıl Olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5000TL'yi elden verdim ve ilk arabamı aldım. Fiat 126 Bis. Satış elemanayıla tokalaştım ve iş yoluna koyuldum. Arabam bariz bir şekilde dikkat çekiciydi görenleri gülümseten bir arabaydı. Bu arabayla ne kız kaldırılırdı aslında. İşten sonra sahile gidebilirim hatta...

İşe geldim önlüğümü taktım ve siparişleri almaya başladım. Lüks sayılabilecek bir mekanda garsonum ve aynı zamanda okuyorum. Kısmetse müzik öğretmeni olmayı düşünüyorum. Hem bilirsiniz kızlar enstrüman çalabilen erkeklerden hoşlanırlar. Hem de müzik hayatımın büyük bir parçasıdır. Sabahları okulda öğrenciyim, öğleden sonraları ise saat altıya kadar garsonluk yapıyorum. Geçim derdinden değil babam para yolluyor fakat istediğim şeyler oluyor araba, gitar, bateri gibi bunları aileme yükleyeceğime çalışıp kendim alırım diyorum. İş çıkışında ise evime gidip müzik dinleyip yemek yapmaktan hoşlanırım. Aşçılık en büyük ikinci hobimdir.

Getir götür temizle derken saat altı oldu. Atladım arabama önce gidip bir şeyler atıştırıyım sonra belki kız avına çıkarım belki de arkadaşları ararım dolaşırız dedim hem yeni arabamıda görmüş olurlar. Gezdim gezdim sonunda bir dürümcüde durdum, siparişimi verdim beklemeye başladım. Çok sürmeden geldi yemeğim hızlıca yedim ve arkadaşlarımı aramaya karar verdim. Dışarıya çıktım bir sigara yaktım telefonumu bir çıkardım arkadaşları aradım ve hepsini teker teker evlerinden aldım. İçki alıp bir tepeye çıkalım şehir manzarasında içeriz araba da var müzik de açarız dediler. Aklıma yattı tamam dedim. Gittik tepeye açtık biraları yaslandık arabaya, müziğimizi de açtık ay ışığı altındaki şehre bakıyoruz. İş yorgunluğu herhalde öyle uzanırken dalıverdim biraz ve şişem yere düştü. Arkadaşım alevlendi hemen o kadar para veriyoruz dikkat etsene biraz diye. Dedim ki bira bu bir şey olmaz sakin ol. Asla olmaz dedi ve bim poşetine dönüştü. Gözlerime inanamadım panikleyip arkadaşlarıma baktım ve ne göreyim birisi mutfak robotuna diğeri ise çim biçme makinesine dönüşmüş. Bim poşeti kafama atlayıp beni boğmaya çalışırken mutfak robotu, çim biçme makinesinden aldığı bitkilerle bir karışım hazırlayıp kafama fırlattı ve saniyeler içerisinde yere düştüm.Uyandığımda bagajdaydım en sevdiğim müzik playlistimi teybe takmışlar son ses sürüyorlardı.

DEVAMI GELECEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 10 Temmuz 2017; 13:50:41 >

• Olmamış

Şaka şaka okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözler zebaniyi arar bir hani.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra_091

Gözler zebaniyi arar bir hani.

Ya yok zebani mebani okuyun işte nasıl olmuş söyleyin lütfen.
  • Zaman kaybı çöp

düz yazı bu ne romanı

Ayıp olmasın diye yarısına kadar zor okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabus87

Zaman kaybı çöp

düz yazı bu ne romanı

Ayıp olmasın diye yarısına kadar zor okudum

Giriş uzun oldu dimi? Neyse bir dahakine artık.
  • Bir abazanın günlüğüne benzemiş.

Edit: bim poşetine dönüşen genç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi K. -- 10 Temmuz 2017; 14:17:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fena değil bence. Gelecek vaat ediyor.

• Beğenmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.