Şimdi Ara

Macbook vs matebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son netleşme sürecine girdim. 7000-7500 gibi bir bütçeyle acil karar verip süreci sonlandırmalıyım. Huawei matebook 14 mağaza indiri, fiyatıyla 7000 tl, macbook 2020 i3 ikinci el(3-4) aylık cihazlar da benzer rakamlara satılıyor. Günlük ihtiyaçlar, okumalar, makaleler, iş ve film dışında kullanılmayacak aslında. Taşınabilir olması, uzun ömürlü olması ve tek zevkım olan film için yeterli performansı sergilemesi yeterli. Tek soru işaretim yıllarca windows kullandıktan sonra sıkıntı yaşar mıyım? Önersi olan, fikri olan yazarsa çok sevinirim, artık kararımı verip süreci sonlandırmak istiyorum. Dikkat etmem gerekenler konusunda da bilgisi olana talibim, sevgiler:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikri olan

• Up

• Aynı ikileme düştüm. Matebooka daha yakınım. 512 gb ram yanında mouse ve çanta ayrıca yorum yaptıktan sonra bileklik ve kullanırken foto çekinince bir ürün daha yolluyorlar artıları. Benim telefondan saate kulaklığa ve tablete kadar aslında iOS ekosistemim ama 128 GB hafıza yetmez korkusundayım sadece MacBook İçin. O yüzden pazartesiye kadar düşünüyorum.
  • Siz neye karar verdiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.