Şimdi Ara

MacBook Retina Ekran Soyulmasi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
7
Favori
15.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba, bende MacBook Pro (13-inch, Mid 2014) modeli mevcut. Apple çalışanına sorduğumda değiştirilmiyor demişti. Ne yapmak gerekiyor değiştirmek için

edit: konuyla ilgili Apple Destek hattını aradım, servise yönlendirdiler bu ekran probleminin değişim süresi dolduğu için yardımcı olamadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HıraX -- 1 Aralık 2021; 23:15:26 >
  • HıraX kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Muhtemelen Macbook Pro'nuzun donanım desteği sona erdiği için değişim yapmıyorlar. Daha yeni bir model olsaydı ekran bulunup değiştirilirdi. Eğer gözünüze çok batmıyorsa idare edebildiniz kadar etmeye çalışın.

Saygılarımla.

• kayadelenium kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bu ekran problemleri için 2+2 garanti süresi durumu varmış, doğal olarakta o kapsamda olmuyor cihaz maalesef (ekranı değiştiriyorlar bu arada 5 bin küsür ₺ ye :) Yinede kafamdaki soru işaretini kaldırmama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Ekran rahatsız edici şekilde durduğu için şu sıvılarla silme işine girişeceğim en yakın zamanda.

• HıraX kullanıcısına yanıt
    Ben 5. yılında değiştirdim. 4.yıl süre sınırı var diye belirttiler ama yazışıp onay almaya çalışacağız deyip kaydı almışlardı. Sonra benimkine değiştirdiler, ücretsiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.