Şimdi Ara

Macbook Pro Satıp Imac Almak Mantıklı Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , macbook pro 2015 kullanıyorum . Bi oyun oynayayım dedim cihazdaki fanlar uçuşa geçti resmen
    Yani oyun için hiçte iyi değilmiş. Zaten bu notebook'u kodlama için aldım . 1 yıldır kodlama için kullandım . İnsan biraz da oyun oynamak istiyor . Playstation , windows kasa arasında gidip geliyorum .Aklıma imac almak geldi . Imaclerin oyunlarda performansı iyi midir sizce ve bir notebook u masaustune değiştirirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mac cihazlarda oyun oynamak pek akıl işi değildir..5k ekranda ki bu 5160x2880 çözünürlükten bahsediyoruz.. bunda alıcı oyun oynamak için en az 2 tane 1080ti vga yı slı falan yapmak lazım ki... İmac üzerindeki en iyi vga Radeon r550 vb bir şey Buda gtx 1050ti veya 1060 ayarında anca..

Birde mac cihazların soğutması oyun oynadığınızda deli gibi döner ve ısı sensörü SMC ye aşırı ısıda dll korumasıyla kendini kapatır.. oyun için İmac hiç mantıklı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 giriş 27" imac ile ilgili bir yazı hazırlamayı düşünüyorum zaman bulabilirsem, oyun performansı beklediğimden iyi 5k da oyun oynamak mümkün değil tabi ama 2k da tatminkar ayarlarda bir çok oyunu oynayabildim ara sıra 1 er 2şer saat oyun seansları için sorun olmaz ama cihazı uzun süre yüksek ısıya maruz bırakmak sorunlara yol açabilir .
  • Radeon Pro 580 2k'da canavar gibi oyun oynatıyor. Bunun dışında eGPU'da mantıklı.
  • Eğer bundan sonra amacın oyun oynamaksa tüm apple ürünlerini bir kenara koy ve kasa topla derim,

masaüstüne değişir misin diye sorarsan ana amacı oyun ise değişirim
  • hem macbook pro hem iMac sahibi olarak diyebilirim ki iMac'i satmayı düşünüyorum. iMac yerine güzel bir monitör alınıp macbookta oyunlar aynı şekilde oynanabilir. tabi elinizdeki macbook pro'nun ekran kartı da önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 late 27 inc imac'im var ve satılık.

i7 işlemci
    16 gb ram
    1tb fusuion drive
    2gb NVIDIA GeForce GTX 775M

genelde FM ve Lol oynuyorum. mafia gta gibi oyunlar da oynadım. cs go vs. ne öyle fan sesi duydum ne de kasma problemi yaşadım. laptoplarda belki o fan sesi olabilir ama bende olmadı. ha, yüksek video kurguları yaparken render'a bıraktığımda ilk başta wuuhuuhu diye fan sesi oluyor.

kısacası : tavsiyemdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cco C kullanıcısına yanıt
    Selamlar makinayı sattınız mı acaba?
  • merhaba tekrar... daha yeni macbook pro aldim ve yukarıdaki iMac de duruyor evde. günlük islerim ve disaridaki zamanımda da photoshop yapmak icin almistim macbooku... aradaki farklardan kısaca bahsedeyim size de fikir olur hem :

kucuk ekrana alışmak biraz zor oluyor. 27incin verdigi rahatlık ve konfor hiçbirşeyde yok.
    performans olarak arada epey fark var ama macbook pro da is goruyor.
    oyun fm ve lol yükledim ama macbookta düşük ayarlar yapmak zorunda kalıyorum.
    ha, taşınabilir, al çık rahat o konuda macbook ama kesinlikle evdekinin keyfini vermiyor. ama mecburiyetten taşınabilir bir cihaz kullanmak zorundayım.

ilahi kaldirmistim dolar yukselince. yine sahibindene koyacağım.macbook almadan önce 4 tane alici cikmisti, 2si antalyadan ama vazgeçmiştim, satmaya kiyamamistim :D ama simdi sanırım kiyacagim.

imac'te oyun oynanır mi sorusuna gelirsek : ben güzel güzel oynuyorum, oynanıyor. hatta o ekranda daha bile güzel oynanıyor. güzel bir gaming mouseum var, memnunum. hala lol ve cs oynuyorum ve fm. bi ara company of heroes ve mafia2 oynadım. ha sattıktan sonra en üzüleceğim olay ise yatarken film açardım, o keyfi arayacağım sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.