Arkadaşlar video render yapıyorum, Photoshop, Illustrator kullanıyorum. Bu işler için hangi laptopu önerirsiniz? Acer daha iyi gibi fakat Apple farkıda var. Garantisi, kasa kalitesi, yekpareliği, batarya performansı. Diğer yanda 16 GB RAM, GTX 860M ekran kartı, i7 işlemci. Ne yapsam bilemedim. Ayrıca Macbook 13 inç, Acer 17 inç. Hangisini önerirsiniz? Acerin fiyatı daha da uygun bu arada.
Dostum apple takintin yoksa monster gibi markalari tercih edebilirsin. Acer ile yaklasik fiyata daha yuksek ozellikte pc bulabilecegini düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
KDGL
kullanıcısına yanıt
başkan sen elmayla armutu bile değil de viski ile ayranı falan karşılaştırıyon.
ekran işletim sistemi, oyun performansı her şeyiyle farklı kulvarda bilgisayarlar. tamamen senin zevkine kalmış kimse karışamaz. fiyat olarak da arada ciddi fark var.
bu konuna kimsenni yorum yapması doğru değil ama. oyun oynayacaksan aceri, sadece photoshoptur vs programlar için maci tercih edebilirsin. unutma macbookta bu yazılımlara para vereceksin.
ayrıca 13" le 17" arasında 2 katı fark var neredeyse biri birinin çocugu gibi duruyor yanında.
macbookun ana amacı portatif ve hafif olmasıdır. 17" bir laptopu portatif sınıfına bile koymak mümkün değil, desktop replacement olur anca.
Oyun yoksa Mac oyun varsa Acer
quote:
Orijinalden alıntı: KDGL
Arkadaşlar video render yapıyorum, Photoshop, Illustrator kullanıyorum. Bu işler için hangi laptopu önerirsiniz? Acer daha iyi gibi fakat Apple farkıda var. Garantisi, kasa kalitesi, yekpareliği, batarya performansı. Diğer yanda 16 GB RAM, GTX 860M ekran kartı, i7 işlemci. Ne yapsam bilemedim. Ayrıca Macbook 13 inç, Acer 17 inç. Hangisini önerirsiniz? Acerin fiyatı daha da uygun bu arada.