Şimdi Ara

Macbook Pro RAM SSD Monitör önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Macbook pro Mid 2012 var Retinasız 13" Çözünürlüğü yüksek güzel bir monitör 128GB ssd kablosuz klavye mouse ram önerirmisiniz

• Nobledestiny kullanıcısına yanıt
    ssd: ben ocz kullanıyordum bir önceki macbookumda
    ram: herzaman kingston
    klavye mouse: apple'ın kendisininkiler de iyidir fakat klavyesinde numpad yok sorun değilse apple, yoksa logitech iyidir.sadece wireless değil, bluetooth wireless olmasına dikkat edin boşu boşuna usb portu harcamasın
    monitör: ne kadar çözünürlük size göre yüksek? 1080p ise ben asus kullanıyorum, onun dışında daha yükseklerde yardımcı olamıycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 8 Haziran 2013; 17:38:06 >
    samsung bx2450 kullanıyorum monitör olarak, ram ve ssd konusunda her 2sindede aynı markayı tercih ettim (Corsair) beni yarı yolda bırakmadılar. monitörü yaklaşık 2senedir kullanıyorum ssd ve ram'ler 1seneyi geçti. klavye ve mouse olarak apple kullanıyorum gene, mouse için alternatif olarak razer mamba öneriyorum
  • Klavye mouse apple biraz pahalı ama bide toplam bunların bütçesi ne kadar tutar
    biz nerden bilelim toplam bütçesini, sabit fiyatla satılmıyorki bunlar. heryerde farklı fiyatlar var, onu kendin araştırman lazım
  • Ssd sandisk extreme aldim gayet basarili

Ram olarak corsairin 8 gb lik kitleri var mac memory diye geciyor onlardan taktim sorunsuz

Syg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.