Şimdi Ara

Macbook Pro mu Toshiba L855 16R mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-2 gün içerisinde bu iki modelden birini almayı dusunuyorum işletim sistemleri ve apple farkı dolayısıyla özellik bakımından 2sini karşılaştırmak zor zaten karşılaştırırsak toshiba baya baya üstün kalıyor.. Bilgisayarı genel olarak oyun için kullanmayacagım en fazla en buyuk oynayacagım oyun FM olur bu iki model arasından bana hangisini önerirsiniz? Veya 2000TL'ye kadar çok ultra özellikleri olursa 2500TL'ye kadar önerebileceğiniz modeller hangisidir?

Başka model öneren arkadaşlar bu iki model arasından seçiminide yorumuna eklerse sevinirim.

Buyrun bunlarda cihazların linki;

Macbook Pro:
    http://www.vatanbilgisayar.com/apple-md101tua-macbookpro-notebook-corei5-25ghz-4gb-500gb-133-intel-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=61543

Toshiba L855 16R:
    http://www.teknosa.com/urunler/125032482/toshiba-satellite-l855-16r-notebook

Arkadaşlar fiyat olarakda Macbooku 2400TL Toshibayı 1700TL olarak değerlendirirseniz sevinirim.

Teşekkürler..

• L855 in yerine, ekran kartı daha yüksek olan, asus n56vz serisini öneririm. Hem işlemci - ekran kartı hem de fiyat babında , pronun yerine de daha iyi tercih olur bence.
  • Apple ekra karti markasi olarak toshibadan ustun cunku toshibaninki(amd) isinir.o ozelliklere sahip(apple) laptopta gunumuzde okdar etmemesi lazim gereksiz pahali bence.ben 2sinidd almazdim.asusn56vz alirdim vatanda 2200'e satildigi oluyor birazdaha ustun ozelliklere sahip bir baska asusn56vz ise 2750 liraya goldda satiliyor girip bakabklirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac de dahili , intel hd4000 mevcut. Toshibada ise hem dahili, intel hd4000 hem de harici, amd 7670 mevcut. Bu arada amd ısınır diye bir söylem yanlış. Çünkü nvidia da ısınır ve nvidia barındıran bazı cihazlarda kapanma sorunu da oluyor. Sadece amd ısınır demek biraz yanlış bir bilgi olur. Bu kartın ısınmasından çok, bilgisayarın soğutma randımanının iyi olmamasından olsa gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 14 pro vs mi 13t pro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.