Şimdi Ara

Macbook pro mid 2010 için ssd tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özelliklerine baktığımda serial ata 500 gb 5400rpm bir disk bu. İ7 2.66 çift çekirdek 2010 macbook pro ya ssd almayı düşünüyorum. 4 gb rami de 8 gb yapmıştım zaten. Aklımı karıştıran şu. 201 model bunlaptop ta sata1 mi yoksa sata2 mi kullanılıyor ve ssd disk alsam verim alırmıyım? Sata3 lerde cidden verimli ama bu bilgisayar için kafamda soru işaretleri var. Ustalar fikir verin lütfen

Macbook pro modelim : MC373MLL\A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 28 Mart 2014; 5:58:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cem_hakan kullanıcısına yanıt
    SATA 2. Baya toparlıyor bilgisayarı fakat SSD hızının 5 te 3 ünü alabiliyorsun bu da şu an ki HDD'nin 3 katı hız demek. Bu konuda bir çok arkadaş değmez dese de ben gayet memnunum.

Samsung 840 EVO kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choline

SATA 2. Baya toparlıyor bilgisayarı fakat SSD hızının 5 te 3 ünü alabiliyorsun bu da şu an ki HDD'nin 3 katı hız demek. Bu konuda bir çok arkadaş değmez dese de ben gayet memnunum.

Samsung 840 EVO kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.

Cevap için teşekkür ederim.

• Sanırım sizin bilgisayar sata 2 ssd seçimini iyi yapmalısınız. Mesel kesinlikle kingston ve intel almayın . Ben olsam sandisk veya samsung tercih ederim. İntel ve kingston almayın dememin sebebi; macbook bu diskleri sata1 gördü bende. Hiç verim alamadım.

• Tavsiyenizi dinleyeceğim.

• Konuyu hortalatayım
    Benim kullandığım cihaz şuanda bu ve tavsiye edebileceğiniz uygun fiyat ve bir yer var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.