Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
285.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim hocam oldu bişey daha sorcam şimdi bu dediğiniz ayarlarda kullanıcı adını doldurma dediğimde diğer kayıtlı sayfalarıda doldurmuyor ayarlardan sildimi telefondakilerde gidiyor sadece facebooku nasıl iptal ederim yani sadece ona girmesin istiyorum teşekkürler
  • Sadece Facebook'un kullanıcı adı ve parolasını silin.
  • hocam silince telefondanda gidiyor işte bissürü şifrem var ondan sordum sanırım başka ayarı yok teşekkürler
  • Silerseniz iki taraftan da silinir. Ya iki tarafta da Facebook için doldurmayacak ya da iki tarafta da dolduracak, şimdilik başka yolu yok.
  • teşekkür ederim hocam çok saçma olmuş keşke tek tek seçebilsek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 8 Temmuz 2019; 1:9:17 >
  • durum keychain ile alakalı.

burada yazan yönergelere göre kapatıp açabilirsiniz.
    Apple Support
    iCloud Anahtar Zinciri'ni ayarlama
    https://support.apple.com/tr-tr/HT204085

• touchbarsız macbook prolar satıştan kalkmış.

12 inch macbooklar da satıştan kalkmış.

macbook air ile macbook pro arasındaki ayrım anlaşılır hale gelmiş.

macbook air lere de true tone display ve t2 güvenlik çipi gelmiş. fiyatları bir nebze olsun düşmüş.
  • Arkadaşlar bu yeni tasarım klavye modeli kullanım,ergonomi,uzun ömürlü olup olmaması açısından gerçekten sorunlu mu ? Yani öyleyse 15.000 verip almayalım yani.2-3 yıl sonra sıkıntı çıkartacak ise beklerim Ekim ayını yeni modelleri ? Her ne kadar daha pahalı olacaklarsa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 10 Temmuz 2019; 11:24:16 >
  • ilkkez gerçek mac kullanacağım daha önce bir kaç ay hackintosh kullandım birde windows 3.1 dönemi maclerini

alış amacım ;

orta seviye fotoğrafcılık / Drone video cekimi / 4 yaşındaki ikizlerim videolarını düzenleme kurgu vs ve işyerimden gerektiğinde web/email office vs gibi gündelik ofis işlerini yapacağım.

inceledim tartım yeni macbook prolarda hdd ve ram yükseltilmesi kesinlikle yapılamıyor ifixit den de baktım ve Bütçeme göre seçimi yaptım

1 - 16GB almak gerekir mi yukarıda belirtiğim alış amacıma göre ( iki sistemde ram 16GB )

2 - siz alacak olsanız 1.4 mü yoksa 1.7 mi alırdınız?

3- hdd bilerek 128 GB bıraktım harici harddisk kullanmayı yeğliyorum

şuan kullandığım samsung xe700t1c ultrabook'umda 128GB torrent dışında hdd full uyarı almadım hiç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 13 Temmuz 2019; 23:10:42 >

• alttakini alin,zaten 13 inc macbookta cokta farketmeyecektir islemci gucu ram ayni olduktan sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    16 GB cidden yeter de artar. 8 GB kullanan biri olarak RAM'den sorun yaşamadım ancak 128GB konusunda bir kez daha düşünün. Pek yetmiyor. Sonradan upgrade etmek de mümkün değil. Garanti dışı yöntemlerle yapılıyor sadece. Sıraladığınız işlere göre ucuz olanı işinizi oldukça görür. Şimdiden hayırlı olsun. Bir de özel teklif indirimi nedir? İlk defa görüyorum.
  • Merhaba

1.7ghz 16gb olarak siparişi geçtim sistemi eğitmen/öğrenci indirimi ile Siparis ettim Beats Studio3 Wireless Kulaklık hediye olduğundan öyle bir ibare var; 23 Ağustos- 2 Eylül arası teslimat öngörülüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok yakın arkadaşım Almanyaya gidiyor 3-4 günlüğüne. Macbook pro 13" fiyatları nedir orada bilen var mı? Nasıl getirebilir? Nereden alabilir? Almanya da yaşayan arkadaş varsa bana ulaşabilir mi?

Teşekkürler.
  • Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    Garanti sorunu yaşarsınız-fiyatlar da pek farklı değil değmez: türkiye de satılan apple ürünlerin bir ayrıcalığı vardır: tüm dünyada garantisi geçerlidir: kızım Almanyada türkiye'den aldık macbookunu : çok araştırmıştım zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 17 Temmuz 2019; 13:26:13 >
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam çok sağol. 2. El macbook aramaya devam :)
  • Almanya’dan alınırsa Türkçe klavye sorununda olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe klavyeli sipariş verilebiliniyor ama biraz önceden sipariş vermekte fayda var. Tek eksisi 1 yıl daha az garantisi oluyor tr den. Ben baktığımda fiyatlar aynıydı eskiden ama şimdi fark var. 1499 euro burada ortalama 9500tl ediyor giriş seviyesi MacBook Pro. Tr de ise aynı model 10.299 tl. Yani 800 tl ilk bir fark mevcut. 1 yıl daha fazla garanti için 800 tl fazla vermeye değer mi düşünün ve ona göre alın. Zaten sıkıntı olabilecek problemlere karşı mesela klavye vs apple ekstra 4 yıllık garanti veriyor.
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    1.4 1.7 arasında çok fark yok değmez. Daha uzun vadede kullanım için 16 gb ram çok mantıklı olur. Bence gücünüz yetiyorsa 256gb almanızı öneririm. Cidden bilgisayarın hızında fark yaratıyor. Benim eski mac'im128gb dı. 256 gb a geçince ne kadar rahat olduğunu farkettim. Her bir belgeye ihtiyaç duyduğumda harddisk'i bağlamak zorunda kalmamak güzel baya. 128 gb hemen doluyor. Hele ki çekim filan yapacaksanız yeterli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratito -- 17 Temmuz 2019; 19:52:23 >
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    birde tax free yapılırsa almanya fiyatlarından daha uyguna geliyor 2012 de aldığım samsung xe700t1c model laptopumda tax free yapmıştım 2700 TL yerine 2300 TL'ye gelmişti 400 tl ile almanya gidip çatır çatır yaşamıştım almanyadan gelen arkadaşım üzerine kestirmiştim faturayı :)
  • Merhaba

Bulut & harici harddisk ile işimi görüyorum şuan kullandığım win10 bilgisayarımda 128GB. Bilgisayar sabit sürücünde bilgi tutmuyorum daha önce laptopum çalındığında 2007-2011 arası tüm fotoğraf/videolarım gittiğinden beri öncellikli olarak bulut üzerinde çalıştığım dosyalar ise harici hdd veya beleklerde tutuyorum ve bunları Laptop cantamdan ayrı yerde depoluyorum.

bildiğim kadarıyla da MAC OS da harici hdd'ye program Kurulum yapılabiliniyor.. yanlış hatırlamıyorumsam ayrıca zaten 14 gün deneme süresi var, olmadı iade eder 256/512GB lık bakarım.

böyle bir ürün iş görürmü?
    aliexpress.com
    US $59.99 15% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten USB Giriş Platformları'de Baseus USB Tipi C HUB 3.0 USB HDMI RJ45 USB macbook için HUB Pro Aksesuarları USB Splitter Çok 11 Port Tipi C HUB USB C HUB Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/33013154257.html?storeId=2343184&spm=a2g10.12010612.8148356.1.331b7db25iBeoe

https://cloud.video.taobao.com/play/u/2923846932/p/1/e/6/t/10301/230719126393.mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 17 Temmuz 2019; 20:48:51 >

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.