Şimdi Ara

Macbook Pro Core2duo 2.5Ghz 250gb hdd 2 gb ram hakkında bir soru? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MacMall dan ürün aldığımızda gümrük işini nasıl çözüyoruz?
    Yani ürün gümrüğe takılmıyor mu?
    Bir de bu ürünler refurbished olmasın?
  • Refurbished ürünlerde özellikle yazar.MacMall/Compusa/Amazon vb bunlar büyük firmalardır.Yıllardır alış veriş yaparım en ufak bir tersliklerine rastlamadım.
    Gümrük işini çözemessiniz takılır çünki.
    MacMall Türkiyeye gönderir (Amazon vb cd/dvd ve kitap dışında bir şey göndermez) ama onların yabancı kredi kartları vb için uzun bir prosedürü var.Kredi kartı ,kimlik fotokopileri vb bir sürü şey.Zaten illa oradan alıcağım derseniz orada ki satış ile irtibata geçmeniz lazım prosedürleri onlar söyler mail vb ile.Ama FedEx yada hangi firma olursa olsun düşük faturada yapsanız gümrüğe takılıor astarı yüzünden pahalı olur.En iyisi burada az kar ile satan birinden 0 olarak elden almak ya da yolcu yanında getirtmek.
  • Arkadaslar bu model 4.206 ytl Kdv dahil. İlgilenen varsa firma bilgilerini falan yazabilirim.
  • Bu arada 24 ay garantili, kutusu acılmamıs sıfır ve satan firma guvenilir ve buyuk bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technicmen -- 17 Temmuz 2008; 12:22:19 >
  • Büyük?... Güvenilir?...

Bu kadar büyük ve güvenilirse hangi firma olduğunu yazmaktan çekinmezsiniz sanırım...
  • Yazarım tabiki Savas ticaret ltd sti, dogubankta 25 senelik magaza ve istocta magaza var. nanomall.com.tr web adresi. Firmaya ait butun iletisim bilgileri orda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technicmen -- 17 Temmuz 2008; 12:21:25 >
  • Daha bilgi isterseniz sorabilirsiniz.
  • dostum bence biraz sabret yeni nesil kasalar gelecek ve onları gördüğünde keşke bekleseydim diyeceksin emin ol. o açıdan biraz daha bekle

Macbook Pro Core2duo 2.5Ghz 250gb hdd 2 gb ram hakkında bir soru?
  • @technicmen

Hımmm.... Sitenize baktım fiyatlar Bilkom'a göre çok ucuz ve gerçekten de 2 yıl garantide de sorun yoksa (çünkü resmi distribitör Bilkom olduğu için garanti hizmetine de o bakıyor) o zaman alacak arkadaşlar için iyi bir seçenek...

TV fiyatları ise İstanbul Bilişim ile yarışıyor, gayet iyi yani...

Hayırlı işler...

@metallicaliveshit

Dostum yeni nesil Montevina işlemciler çıktı ve bunları içeren işlemcili Macbook Pro ve Macbooklar da doğal olarak çok yakın bir zamanda çıkacak... Bu nedenle azıcık daha sabret ve en yeni nesil olanı alırsın... Belki tasarımlarını da değiştirebilirler bu Maclerin yeni işlemci ile beraber...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

@technicmen

Hımmm.... Sitenize baktım fiyatlar Bilkom'a göre çok ucuz ve gerçekten de 2 yıl garantide de sorun yoksa (çünkü resmi distribitör Bilkom olduğu için garanti hizmetine de o bakıyor) o zaman alacak arkadaşlar için iyi bir seçenek...

TV fiyatları ise İstanbul Bilişim ile yarışıyor, gayet iyi yani...

Hayırlı işler...

Tesekkur ederim. 2 sene garanti veriyoruz ve hicbir sorun yok, verdigimiz garanti bilkomun verdigi garantiyle eksiksiz olarak aynıdır.

• Elinizde 17'' 2.6 ghz 1900 x 1200 çözünürlüklü olan macbook pro modelinden varmı
  • quote:

Dostum yeni nesil Montevina işlemciler çıktı ve bunları içeren işlemcili Macbook Pro ve Macbooklar da doğal olarak çok yakın bir zamanda çıkacak... Bu nedenle azıcık daha sabret ve en yeni nesil olanı alırsın... Belki tasarımlarını da değiştirebilirler bu Maclerin yeni işlemci ile beraber...

Sence eylül ayına kadar çıkabilirler mi eylülün 15 i gibi ben türkiye'ye döneceğimde?Bir de yeni kasa macbook/pro'lar hakkında son günlerde çıkmış haber vs falan biliyor musun ben birkaç siteye baktım ama pek bir sonuç alamadım!

• Eylül'e kadar sürmez bile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciga75

Elinizde 17'' 2.6 ghz 1900 x 1200 çözünürlüklü olan macbook pro modelinden varmı

Bizde su anda macbook pro modellerinin 15.4" olanları var. Diger ozellikleride yazıyım;
    macbook pro mb-133 - 2.4 ghz, 1440x900
    macbook pro mb-134 - 2.5 ghz, 1440x900
    macbook pro mb-488 - 2.5 ghz, 1440x900
  • quote:

Orjinalden alıntı: technicmen

quote:

Orjinalden alıntı: ciga75

Elinizde 17'' 2.6 ghz 1900 x 1200 çözünürlüklü olan macbook pro modelinden varmı

Bizde su anda macbook pro modellerinin 15.4" olanları var. Diger ozellikleride yazıyım;
    macbook pro mb-133 - 2.4 ghz, 1440x900
    macbook pro mb-134 - 2.5 ghz, 1440x900
    macbook pro mb-488 - 2.5 ghz, 1440x900

Sağolun gösterdiğiniz ilgi için
  • Rica ederim, merak ettiklerinizi her zaman sorabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: technicmen

Rica ederim, merak ettiklerinizi her zaman sorabilirsiniz.

Ben sorayım...

Yeni Montevina platformuna ait Macbook Prolar ne zaman piyasaya çıkar?...
  • Bu konuda henuz bizimde net bir bilgimiz yok, bizde sabırsızlıkla bekliyoruz..
  • quote:

Üç ay sabredecek kadar aceleci değilsen zaten yeni nesil işlemciler çıkacak onun için bu model eskiyecek... o zaman biraz daha bekle...

Bunun dışında da zaten fiyatlar selchuk'un verdiği fiyat civarında daha düşüğü yok...

bu bilgiyi nereden aldın acaba merak ettim ?

http://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Pro

bu sitenin önerileri aşa yukarı tutar ama onlar bile macbook pro almayın değişicek demiyorlar daha? ki bundan onceki değişimi bilmişlerdi bende ona göre bekliyip almıştım.

• İyi o zaman sen yine onları dinle öyle al..

Benim içeride tanıdığım falan yok merak etme bu tahminimi sadece yeni çıkan Centrino 2 platformuna ait işlemciler ile ilgili yaptım... Zaten şirketin genelde yeni sürüm modelleri çıkartış zamanlarına bakarsan yeni nesil işlemcilerin çıkışının hemen bir kaç ay sonrasına denk geliyor... Daha sonraki güncellemeler ise yeni platforma uyumluluk hakkındaki feedbackler doğrultusunda... Bu hep böyledir... Diğer bilgisayar firmaları da öyle değil mi?... Yanlız Apple onlardan daha geç çıkartıyor burası doğru.. Bir haftadır dikkat ettiyseniz 1-2 firma çoktan çıkardı yeni işlemcili notebooklerını... O zaman benim Eylül tahminim çok da erken sayılmaz.. Yani dediğim gibi içeride adamım yok tabi.. Hadi Ekim olsun en geç...

Bir de şeytanın avukatlığını yapayım... Macrumors da Apple ile anlaşıp stoklarını eritmesi için buyersguide bölümüne bunları yazmasını istemiş olabilir... Nereden bileceğiz ki?... Bu forumu sonuçta çok takipçisi var ve bu da iyi yönlendirme yapabilme potansiyeli olduğunu gösterir. Apple da bunu kullanabilir... Sonuçta Apple hayır kurumu değil, ticari bir kuruluş ve amacı para kazanmak tıpkı diğer tüm bilgisayar şirketleri gibi. Hayır işi yapmak olsa amaci şirket değil Vakıf olarak kurulurdu...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.