Şimdi Ara

Macbook Pro 2011 Model Nerden Bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gitmediğim yer kalmadı, her yerde 2012 modeller var ve korkunç fiyatlar söylüyorlar.

2011 Modelleri hangi büyük bilişim mağazasında bulurum?

Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • 2011 derken?? Şu an satılanlar da 2011. Late 2011 diye gecer. Daha önceki modeller de var hala tek tük. Onlar da early 2011 oluyor ki aralarında pek fark yok.
    Early 2011 olanlar daha ucuz olur. Mediamarkt veya bimeks gibi mağazalarda bulabilirsiniz.
    MacBook Pro 15-inch, Late 2011 // Processor 2.4 GHz Intel Core i7 // Memory 8 GB 1600 MHz DDR3 // Software Mac OS X Lion 10.7.3 (11D50d) // Chipset Model: AMD Radeon HD 6770M VRAM (Total): 1024 MB // 120Gb Corsair Force GT //
  • erly 2011 yada late 2011 olduğu nasıl anlaşılır arkadaşlar? late diye satın aldığımızı early olarak vermesinler diye soruyorum? varmı anlamanın kolay bi yolu acaba

http://en.wikipedia.org/wiki/MacBook_Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 29 Nisan 2012; 14:43:26 >
  • Çok acil değilse WWDC 2012'yi bekleyin derim. Apple Geliştiriciler Konferansı'nı yani. Büyük ihtimalle orada tanıtılacaktır yeni Macbook'lar. Tabii fiyatları daha mı yüksek olur, daha mı az olur, aynı mı olur onu kimse bilemez. Yine de sonradan hayıflanmamak için tavsiyem bu.

Ha sorunuzun cevabına gelirsek çoğu teknoloji mağazasında Macbook Pro bulabilirsiniz ki Intel i5 ve i7 işlemcilere sahipse 2011 model demektir. Üstte verilen Wikipedia linkini incelemeye üşenilirse diye belirtmek istedim. Late veya Early'si için teknik detaylara daha fazla bakmak lazım tabii ki.

Orijinalden alıntı: bdurmus

erly 2011 yada late 2011 olduğu nasıl anlaşılır arkadaşlar? late diye satın aldığımızı early olarak vermesinler diye soruyorum? varmı anlamanın kolay bi yolu acaba

Öyle birşey olmaz. Ama olma ihtimaline karsı en basit sekilde F4 tuşunun üstündeki simgeden anlaşılır. Early 2011 olanlarda yuvarlak bir simge ki bu simge Dashboard kısayolu, late 2011 olanlarda simge küçük küçük kareler seklinde ki bu da launchpad kısayolu oluyor.

Late 2011 modelleri Türkiye'de gördüğüm kadarıyla 2.4 ghz işlemci ve atı HD 6770 ekran kartı kullanıyor.
    Early 2011 modelleri ise 2.2 ghz işlemci ve 6750 ekran kartı kullanıyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.