Şimdi Ara

Macbook pro 13' aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün avm'de gezerken bimekse yolum düştü orda macbook pro i7 işlemcili
    750 gb hdd
    4gb ram
    Cihazın fiyatını 2200 lira oldugunu görünce karttan direk 12 taksit geçip aldım. Bilkom garantili. Cihaz 3 aylık teşhir ürünü oldugu için %50 ye varan indirim yapmışlar. Cihazda sıfır çizik, ezik vs hiçbişey yoktu şansıma. Eski pc'mde uzun süre hackintosh kullandıgım için macos'a alışıgım ama yinede bootcample win7de kurdum lazım oluyor arada.
    Sormak istedigim sizce fiyat nasıl? Almakla iyi yapmışmıyım? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel fiyatmış, coconut battery uygulaması ile pil durumuna bakabilir misiniz?
  • Daha açık bilgiler olsaydı fiyat hakkında yorum yapabilirdik.
  • İşlemci: 2.8 Ghz intel core i7
    Ram : 4 Gb 1333 mhz ddr3
    Ekran: intel hd 3000
    Hdd: 750 gb

Coconut battery dökümü
    Battery charge
    Cureent charge :4253 mah
    Maximum charge 4870 mah
    --87%--

Battery capacity
    Current capacity: 4870 mah
    Design capacity: 5770 mah
    --84%--

Detalist
    Mac model: macbookpro8.1
    Age of your mac : 14 mounths
    Battery loadcycles: 353
    Battery temperature: 30.6C
    Battery power usage: 7.1 watt

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148

İşlemci: 2.8 Ghz intel core i7

Coconut battery dökümü
    Battery charge
    Maximum charge 4870 mah
    --87%--

Battery capacity
    --84%--

Detalist

Bana rakam fazla geldi, 2400 TL civarına i5 'li yeni modellerden bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkangen

quote:

Coconut battery dökümü
    Battery charge
    Maximum charge 4870 mah
    --87%--

Battery capacity
    --84%--

Detalist

Çok araştırmadım ama daha önce teknosada i5li modellerden birini en ucuz %25 indirimde 2450 civarında görmüştüm. Yeni model olup olmadıgını tam hatırlamıyorum gerçi.
    Bana fiyat nedense uygun geldi, bunu bulamasam sahibinden 1800 liraya kadar bütce ayırıp alcaktım ondada artık kargodan ne gelcegi muamma olcaktı. Açıkcası işimi görcek bir bilgisayar yinede. Yorum için teşekkürler

Ekleme: bu arada model no; z0nkq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 1 Mayıs 2013; 11:31:07 >

• quote:

quote:

quote:

Coconut battery dökümü
    Battery charge
    Maximum charge 4870 mah
    --87%--

Battery capacity
    --84%--

Detalist

Çok araştırmadım ama daha önce teknosada i5li modellerden birini en ucuz %25 indirimde 2450 civarında görmüştüm. Yeni model olup olmadıgını tam hatırlamıyorum gerçi.
    Bana fiyat nedense uygun geldi, bunu bulamasam sahibinden 1800 liraya kadar bütce ayırıp alcaktım ondada artık kargodan ne gelcegi muamma olcaktı. Açıkcası işimi görcek bir bilgisayar yinede. Yorum için teşekkürler

Güle güle kullanın.

http://www.pupadankapiniza.com/asp/product/4107/MB-PRO-13-DC-i5-2-5GHz-4GB-500GB-HDGRAP-SD

Bu ürünle kıyaslamıştım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Coconut battery dökümü
    Battery charge
    Maximum charge 4870 mah
    --87%--

Battery capacity
    --84%--

Detalist

Güle güle kullanın.

http://www.pupadankapiniza.com/asp/product/4107/MB-PRO-13-DC-i5-2-5GHz-4GB-500GB-HDGRAP-SD

Bu ürünle kıyaslamıştım.

Teşekkürler çok daha iyilerini siz alırsınız inşallah.
    Bu üründe güzelmiş ama ben zaten bütçemi baya aştım verdigim ücretle bile, ekran ve işlemci nesilinde biraz geride kalmış benim aldıgım sanırım :)
    Genelde pişmanlık duyardım ama macos stabilitesini hacintoshda bile zevkle kullanırdım, bu cihazın uzun vadede işimi görcegini düşünüyorum. Tekrar teşekkürler

• Eski modele fazla para vermişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

Eski modele fazla para vermişsiniz.

Bu fiyattan daha düşügünü bulamadm hocam, magaza garantili almak daha mantıklı geldi biranda düşünmeden aldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

Eski modele fazla para vermişsiniz.

Bu fiyattan daha düşügünü bulamadm hocam, magaza garantili almak daha mantıklı geldi biranda düşünmeden aldım.

bi çok kampanya yapılıyor şu sıralar 100 en fazla 200 lira verip yenisini alabilirdiniz. Hayırlı olsun diyelim.
  • 3 iş günü içinde koşulsuz iade etme hakkım vardı aslında ama bugün son gün ve uğraşmak istemiyorum. Birde bimeksde en düşük fiyatlı 2500 liraya vardı i5li bir model ama oda hd4000 ekran kartlı modellerdenmiydi bilemiyorum. Teşekkürler yorumlar için. Bir daha alel acele iş yapmam, ders oldu bana

• teşhir olması dışında içiniz rahat olsun aldığınız model i7 2.7 - 2.8 hangisi?
    üst modeliyle aralarında aman aman farklar yok, piyasada bulunan en güçlü çift çekirdekli işlemciye sahip
    tek rakibi yine üst modeli olur 2.9 ghz olan, (3300 tl civarı bulunabilir ki o da kampanya fiyatı olur zaten)
    entegre ekran kartı hd 4000 kafanızı karıştırmasın çok önemli bir yenilik değil performans açısından,
    bir de ram upgrade yaparsanız ki kesinlikle yapmalısınız 4 gb'ı haketmiyor o makina, ayrıca hd 3000'e de desteği olur,
    son olarak ssd upgrade yaparsanız cihazın performansı tavan yapar, keşke haberim olsaydı ben de almak isterdim açıkçası..

• hayırlı olsun güzel fiyat
  • Hayırlı olsun güzel güzel hakketten güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinkaf

teşhir olması dışında içiniz rahat olsun aldığınız model i7 2.7 - 2.8 hangisi?
    üst modeliyle aralarında aman aman farklar yok, piyasada bulunan en güçlü çift çekirdekli işlemciye sahip
    tek rakibi yine üst modeli olur 2.9 ghz olan, (3300 tl civarı bulunabilir ki o da kampanya fiyatı olur zaten)
    entegre ekran kartı hd 4000 kafanızı karıştırmasın çok önemli bir yenilik değil performans açısından,
    bir de ram upgrade yaparsanız ki kesinlikle yapmalısınız 4 gb'ı haketmiyor o makina, ayrıca hd 3000'e de desteği olur,
    son olarak ssd upgrade yaparsanız cihazın performansı tavan yapar, keşke haberim olsaydı ben de almak isterdim açıkçası..

2.8 olan model hocam fiyatı düşük görünce standda baya kurcaladım kasada çizik görsem bırakıcaktım ama şansıma tertemizdi dayanamadım aldım, bir kaç ay bu şekilde kullanıp daha sonra ram ve ssd takviyesi yapmayı düşünüyordum bende. Teşekkürler yorum için :)

Ekleme:
    @kedikesenpsikopatfare
    @CAK!
    Çok teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 4 Mayıs 2013; 17:21:18 >

• hayırlı olsun macbook için icloud yüklemeyi unutmayın.

bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: conceited77

hayırlı olsun macbook için icloud yüklemeyi unutmayın.

bilgi

Saolun hocam aldıgım gün hesabımdan giriş yapıp aktifleştirmiştim. Bilgilendirme için teşekkürler :)

• Cihazı ilk aldıgımda (2-3 ay önce) bu konuyu açmıştım, ölü piksel sorunuyla karşılaştım.
    Cihazda 3-4 adet ölü piksel var, bu durumda bilkomamı göndermem gerekiyor, yoksa aldıgım yer olan bimeksemi götürmeliyim.?
  • quote:

Cihazı ilk aldıgımda (2-3 ay önce) bu konuyu açmıştım, ölü piksel sorunuyla karşılaştım.
    Cihazda 3-4 adet ölü piksel var, bu durumda bilkomamı göndermem gerekiyor, yoksa aldıgım yer olan bimeksemi götürmeliyim.?

İşinin daha hızlı görülmesini istiyorsan ve de cihazın Bilkom garantili ise mutlaka bizzat kendin götür.. Belli sayıda piksele kadar ekran değişimi yapma zaruretleri var..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.