Şimdi Ara

macbook ile alakali basit 2 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi gunler, macbook air aldim ve faturasi dahil elimde var. Temmuz 26 da amerikadan siparis ettim ve agustos 9 da elime gecti faturasi da var. Ben bu early, mid ve late olayini yeni ogrendim ve benim bilgisayarimda early 2014 yaziyor. ben orta donemde siparis etmis olmuyor muyum niicin elime gecen mba early 2014 olarak geldi.

2) Yonetici kullaniciya bilgisayari kurarken sifre koymustum. ancak bunu nasil kaldiracagimi hala bulamadim. oturum otomatik acilsin da yoneticiyi seciyorum ancak hala sifre istiyor. birde bu kucuk hususta yardimci olursaniz cok sevinirim.
    simdiden herkese tesekkurler/

• Early sena başı üretimi,Mid sene ortası üretimi,Late sene sonu üretimi oluyor.

sol üstte elmaya tıkla.

sistem tercihleri / kullanıcılar ve gruplar/ Oturum açma / ve sağ köşede otomatik oturum açma kapalıysa kendi kullanıcını sec.
  • hocam ben demek istedigimi anlatamamisim demekki. Early, mid, late ne demek biliyorum. ama ben sene ortasinda siparis etmeme ragmen neden mid degilde early gelmis? birde yukarida oyle yaptigimi ama olmadigini yazmistim. tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: walker123

hocam ben demek istedigimi anlatamamisim demekki. Early, mid, late ne demek biliyorum. ama ben sene ortasinda siparis etmeme ragmen neden mid degilde early gelmis? birde yukarida oyle yaptigimi ama olmadigini yazmistim. tesekkurler

Çünkü halihazırda güncel olarak en son çıkmış MacBook Air Early 2014 modeldir. Apple donanımı revize edilmemiş yeni bir Macbook Air tanıtmadığı sürece şu an fabrikasından tüm dünyaya sevk edilen ürünler dahi Early 2014 olarak çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

quote:

hocam ben demek istedigimi anlatamamisim demekki. Early, mid, late ne demek biliyorum. ama ben sene ortasinda siparis etmeme ragmen neden mid degilde early gelmis? birde yukarida oyle yaptigimi ama olmadigini yazmistim. tesekkurler

Çünkü halihazırda güncel olarak en son çıkmış MacBook Air Early 2014 modeldir. Apple donanımı revize edilmemiş yeni bir Macbook Air tanıtmadığı sürece şu an fabrikasından tüm dünyaya sevk edilen ürünler dahi Early 2014 olarak çıkar.

Yani her sene early, mid ve late şeklinde 3 ayrı model çıkmıyor. Güncelleme yıl içinde ne zamana denk gelirse, ona göre isim alıyor.

http://support.apple.com/kb/ht3255

• Bilgiler için teşekkürler, bu yönetici hesabının parolasını nasıl kaldıracagim hocam bilginiz var mı, otomatik giriş deyince bilgisayari açınca sormuyor evet ama uyku modunda gine soruyor. Var mı bi bilginiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilgiler için teşekkürler, bu yönetici hesabının parolasını nasıl kaldıracagim hocam bilginiz var mı, otomatik giriş deyince bilgisayari açınca sormuyor evet ama uyku modunda gine soruyor. Var mı bi bilginiz ?

öncelikle ayarlara gir. gizlilik ve güvenlik sekmesinden filevault kapalı konumda olsun. daha sonra genel sekmesine gel ve uyuduktan sonra parola gereksin kutucuğun içindeki tıkı kaldır
     macbook ile alakali basit 2 soru macbook ile alakali basit 2 soru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.