Şimdi Ara

Macbook Alacağım Fakat Bir Sorunum Var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu konuyu görüp girme zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür ederim Uzun araştırmalar sonucu Macbook almaya karar verdim. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Tercih etme sebebim erkanın kaliteli olması pilin çok uzun gitmesi ve ısınma sorununun olmaması. Tabi bunları benim internet araştırmamdan çıkarttığım sonuçlar. Yazılımsal olarak bir sorun yaşamayacağım kanısındayım devc++ yerine farklı isimli aynı islevi yapan programlar var . Benim sorum şu 4500 tl olan macbook retinanin paylasimli ekran karti var. Bu zamana kadar elbet bolca oyun oynadım istiyorum ki oyunlari rahatca oynayayim bu paylasimli ekran karti bana sorun cikarir mi? Oynadığım oyunlar Euro Truck Simulator , CS:GO bu seviyedeki oyunları oynuyorum üst düzey fps istemiyorum ama rahatça oynamak istiyorum bu oyunları. Bu arada baktigim bilgisayar modeli Yardımcı olursanız sevinirim. Son bir sorum daha var 4 GB ram sizce bir sorun teşkil eder mi? Yok bunların hepsini bırakıp Asus'un Gamers Republic Serisi bir bilgisayar mı tercih etmeliyim?
     Macbook Alacağım Fakat Bir Sorunum Var! Macbook Alacağım Fakat Bir Sorunum Var!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2015 MacBook Pro sahibiyim. Tek tek artı ve eksilerini yazıyim.

+ Tasarım konusunda rakibi yok ben burdayım diyor.
    + TrackPad oyun vb. dışında bence normal mausedan daha stabil.
    + Ekran tecrübesi anlatılmaz yaşanır. Rakibi yok bu konudada bence

- Bilgisayar ne yazık ki ısınıyor. 30 dk CS Go oynadıktan sonra bile kasa rahatsız edici düzeyde ısınıyor. Özellikle El Capitanla birlikte ısınma arttı diyebilirim.
    - Bazı programlar uyumluluk sorunu çıkartıyor bu konudan çok müzdaribim. Özelllikle de oyunlar.
    - Ses performansı tatmin edici düzeyde değil.

• Arkadas tasarim da rakibi yok demis. Xps den haberi yok galiba

Ayrica ekrandada rakibi yok demis arkadasim lutfen gel sana xps15 imi kullandiriyim birdaha bakiyomusun ona.

• 6 yıl önce 1000 tl ye aldiğim aidata laptopun özelliklerinden bir pc ye neden 4 k vereceksinn arkasında elma var diyemi ayrıca cs go da falanda kasiyo YouTube de izleyebilirsin 30-40 fps anca alırsın 4 bin tl verip bu çile niye bence asus republic veya monster lara bi bak derim yada msi

• BilgisayarYarmasi B kullanıcısına yanıt
    Oyun oynayacaksan Macbook alma.

Oyun hariç herşey için alabilirsin.
  • Yorumlarınız doğrultusunda game-book almaya karar verdim. Asus ROG serisinden ısınmayacak kaliteli ekran kartlı bir model arıyorum. Yorumlarınız için tekrar teker teker teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook air de fan var mı yok mu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İş bilgisayarı için macbook biçilmiş kaftan ama oyun oynamak çileee. Küçücük fanı sıkışık kasayı soğutmuyor sanki sıcak hava üflüyor. Asus un pc leri donanımına göre çokkk pahalı. Başka pc ye yönelmenizi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.