Şimdi Ara

Bugüne Özel Fiyat! MacBook Air M4 16 GB 512 GB SSD 15.3'Gece Yarısı - 18 Ay Garanti - 23 Devir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Bugüne Özel Fiyat! MacBook Air M4 16 GB 512 GB SSD 15.3"Gece Yarısı - 18 Ay Garanti - 23 Devir

Sadece seyahatlerde yanıma alıp ufak tefek işlerim ve bazen yatağa uzanıp dizi film izlemek için kullandım. Macbook'un yanı sıra gaming bir sistemimde vardı o yüzden yani açık kalma süresi bile çok az diyebilirim.

Büyük bir hevesle almıştım fakat gaming sistemimi sattıgım için ve tekrardan gaming sistem toplamak istediğim için satmayı düşünüyorum.

✅ Cihazın Devri -> 23

✅ Pil Sağlığı -> %100

✅ Kutu + orijinal şarj adaptörü + kablo

✅ Fatura mevcut

Cihaz Çok özenli ve temiz kullandım üzerinde :

"Kaliteli Şeffaf Çizilme karşıtı ekran koruyucu bulunmakta 1 adette yedeği mevcut"

"Klavyesi içinde şeffaf slikonlu klavye koruyucu bulunmakta"

"Macbooku komple kaplayan şeffaf kalın slikonlu kılıf bulunmakta"

"5 Kademeli Macbook Standım Bulunmakta

En ufak çizik,deforme vb şeyler yoktur kesinlikle zaten kullanmadıgım zamanlarda çantama koyup kaldırıyordum.

1 ay önce sistemimi sattıgım içinde görsellerde gördüğünüz gibi bir mac setupu hazırlamıştım harici olarak hep kapalı şekilde muhafaza edildi.

TAKAS VAR VE ÖNCELİĞİMDİR FAKAT SADECE EMSALİ OLABİLECEK GAMİNG SİSTEMLERLE ALTI ÜSTÜ KONUŞULUR HARİCİ OLARAK TAKAS TEKLİF ETMEYİN LÜTFEN.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 57499 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 15 Şubat 2028 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.