Şimdi Ara

Macbook Air için Magic Mouse gerekli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook Air Aldım Yanında mouse kullanmak istiyorum normal bir mouse işimi görür mü yoksa apple magic mouse almalı mıyım ? Tanıtım videolarını izledim TAmamen Mac için tasarlanmış olması çok ilgilimi çekti. sizce gerekli mi ?

• beko291023 B kullanıcısına yanıt
    Tabiki gerekli değil. Bende 2 sene Microsoft 3000 mause kullandım, 2 hafta önce magic mouse satın aldım. Tek artısı üzeri dokunmatik olduğu için webte gezerken, yada desktoplar arası geçiş vs. touchpad deki gibi kolay oluyor. Onun dışında bluetooth ile bağlı olduğundan usb portu sıkıntısı yaşıyorsanız USB portunuz haliyle açıkta kalıyor.

Bir negatif yanı, düşük profil ve tracking hızı yavaş olduğu için alışmak biraz zaman alıyor ancak kullanması zevkli.

İhtiyaç değil ancak ekstra bana sorarsanız.
  • Bence trackpad o kadar iyiki hic almayi dusunmedim magic mouse fln ki diger mouselari saymiyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim için herzaman trackpad kullanmak bir eziyet gibi olmuştur. Magic mouse'umdan çok memnunum.. tercih meselesi
  • beko291023 B kullanıcısına yanıt
    Ne kadara ne zaman aldiniz bende almayi dusunuyorum

• Mac'i normal mouse ile kullanmazsınız bence.İşletim sistemi tracpad ile kullanılmak için optimize.Photosop gibi programların dışında ihtiyaç olmuyor.3 parmak ile ileri itip mission controle geçmedikten,aynı programın pencereleri arasında gezinmek için 3 parmak ile aşağıya çekmek gibi gesturlara uyumlu yapılmış sistem.Bunları yapmadan mouse ile küçüçük pencere kapat,docka al butonlarına tıklamaya çalışmak işkence olur.Trackpad ve better touch tool programını kullanın. BTT ile kendiniz gseture tanımlıyorsunuz.Mesela tarcpad sağ üst köşeye dokunca full ekrana geçsin gibi yüzlerce parmak hareketi ekleyebilrisniz,4 parmak tıka pencereyi kapat atayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep.34 -- 7 Mayıs 2014; 11:03:17 >
  • Bilgilendirmeler için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben magic mouse'a çok alıştım.Trackpad'lede aram iyi ama genelde programlar mouse istediği için trackpad'i çok kullanmıyorum.Magic mouse'ta sıkıntım sadece orta tuş.Onuda programla yaptım ama bir türlü isabet ettiremiyorum ortasına :)
  • Ben olayı abarttım macbook da ki trackpad kullanışlı görünce bir travck pad daha aldım elimin konumundan otururken rahatsız oluyorum diye. Macbook daki trackpad i kullanırken elim hafif sol çapraza bakıyordu buda beni rahatsız ediyordu. Ama şimdi elimin knumuna göre masada rahatlıkla track padi konumlandırabiliyorum.

Ama sonra monitör aldım monitöre bağlıyorum ozaman harici travck pad i kullanıyorum haliyle. Bence apple trackpad le olayı aşmış. Özel program kullanmıyorsanız yada oyun oynamıyorsanız track pad son derece kullanışlı günlük işler için. Zaten ben o tarz durumlar için bir yedekte usb mouse tutuyorum yeterli geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A4 Tech kullanıyorum çok memnunun. Hatta windows ta kendi arayüz programı ile bazı tuşlara farklı fonksiyonlar atayıp mouse a kaydettim Mac te de rahatlıkla kullanabiliyorum.
  • Bence normal işlerde trackpad harika bir şey, mouse'a elimi götürmek bile istemiyorum. Onun dışında Logitech M325 mouse takılı ama onu sadece CS:GO oynarken kullanıyorum, malum fps oyun için mouse şart, fakat arkadaşım WoW'u bile trackpadden gayet verimli oynuyor ben ona şaşırıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.