Şimdi Ara

MACBOOK [A1398] VS A5 V6.2 Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar grafik ile ilgili [gerber] mesleğim var.Bu Gerber programini hangisi daha randimanli çaliştirir ? Uzun ömürlü olmasini istemekteyim. APPLE A1398 VS MONSTER ABRA A5 V6.2 Yorumlarinizi Alayim :) Bu son karar olacaktir arkadaşlar

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 27 Haziran 2016; 19:44:40 >
  • Bir kaç arkadaştan yardim isteyeyim Ayrica her iki laptopa da 3000 tl vereceğim.
  • Grafik işleri ile uğraşanlar genelde macbook tercih ediyor ama kullanan biri yazarsa daha iyi olur.
  • hamikisi hocam apple ben de düşünüyorum da bu link verdiğin modeli nerden sipariş verebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zolzey

hamikisi hocam apple ben de düşünüyorum da bu link verdiğin modeli nerden sipariş verebiliriz.

Bilmiyoeum hocam internette arastirirken buldum gordugun gibi ingilizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverMoree

Grafik işleri ile uğraşanlar genelde macbook tercih ediyor ama kullanan biri yazarsa daha iyi olur.

Peki hocam hamgisini tercih etmeliyim sizce ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok alacağım diyince bende hali hazırda buldunuz sandım.çok araştırdım ama retina ekranlılar var onlarda peh dedirttiryor. bende bilgisayar alma arefesindeyim. ikisi bir aradadan tut baya bi markanın modelini inceledim karar aşaması zor oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zolzey

yok alacağım diyince bende hali hazırda buldunuz sandım.çok araştırdım ama retina ekranlılar var onlarda peh dedirttiryor. bende bilgisayar alma arefesindeyim. ikisi bir aradadan tut baya bi markanın modelini inceledim karar aşaması zor oluyor :)

:D

• HOCAM Bakar misiniz buna da
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness00

iki makinada çalıştırır ama ikisi arasında tercih yapıcaksan ve sadece program için alıyorsan macbook öneririm arada dağlar kadar kalite ve servis farkı var

veya 3500 lira civarında msilar var gl72 gibi modeller 17.3" ekran onlarada bakabilirsin

Hocam ekran karti dusuk olmasindan dolayi sordum.Ekran karti kaldirir mi ? Birde ekran kartlarina gore macbookta ki ekran kartlari neden dusuk ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

iki makinada çalıştırır ama ikisi arasında tercih yapıcaksan ve sadece program için alıyorsan macbook öneririm arada dağlar kadar kalite ve servis farkı var

veya 3500 lira civarında msilar var gl72 gibi modeller 17.3" ekran onlarada bakabilirsin

Hocam ekran karti dusuk olmasindan dolayi sordum.Ekran karti kaldirir mi ? Birde ekran kartlarina gore macbookta ki ekran kartlari neden dusuk ?

macbook oyun bilgisayarı değildir bazı imaclerde var sadece ekran kartı bu yüzden programlar için yeterli olacak kadar ekran kartı vardır daha fazlasını kullanmaz

eğer ekran kartı istiyorsanhttp://www.ebrarbilgisayar.com/msi-pe60-6qe-407xtr-gtx-960m-notebook-pmu348658 bu modele bakabilirsin

17.3" olarak bakıyorsanda http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gl72-6qd-077xtr-i7-6700hq-16gb-128gb-ssd-1tb-2gb-gtx950m-173-freedos-pmu352012

buna bakabilirsin gaming tarzında güçlü bir makina bakıyosan monstera girmemeni tavsiye ederim zaten kullanıcılar klubunude biraz okusan anlarsın ne demek istediğimi

Sagolun hocam her turlu macbook benim bu gerber programini tasir mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.