Şimdi Ara

macbook'a XP kurmak lütfen yardım ediniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mac OS X 10.5.5 türkçe yüklü macbook'a xp kurmak istiyorum , forumu inceledim birşey bulamadım
    vmware'siz dual boot olacak şekilde nereden nasıl kurabilirim , bootcamp ile kurdum ama o
    mac os altından çalıştırıyor yavaş ve verimsiz.Yardımcı olabilecek var mıdır ?

Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: cyberdemon

Mac OS X 10.5.5 türkçe yüklü macbook'a xp kurmak istiyorum , forumu inceledim birşey bulamadım
    vmware'siz dual boot olacak şekilde nereden nasıl kurabilirim , bootcamp ile kurdum ama o
    mac os altından çalıştırıyor yavaş ve verimsiz.Yardımcı olabilecek var mıdır ?

Teşekkürler

bootcamp dışında yapamazsınız zaten. yükleseniz de sürücleri kurmak için epey uğraşacaksınız. xp nasıl kurulur diyorsanızxp cdsini takın alt opsiyon tuşundan cd den boot edin, daha sonra bütün hd i formatlayın ve yeni kurulum yapın. tüm bunları yapmadan önce sistem yöneticisnden macbook daki ilgili donanımın xp driverlarını ayrıca internetten araştırıp indirmiş olun ki rahat edesiniz.

düzeltme: bu arada bootcamp xp yi osx altında çalıştırmıyor, bende br verim kaybı söz konusu değil ancak ilk açılış biraz gecikiyor ve yavaş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 22 Aralık 2008; 16:09:22 >

• ben patronun bilgisayarına dual boot edecek şekilde kurmuştum ama 6-7 ay oldu, hatırladığım kadarıyla ilk önce mac osx cd'si ile açarak hard diski ikiye böldüm, sata driver'larını önceden eklediğim xp kurulum cd'si ile 2.partition u önce ntfs formatında formatladım sonra xp kurdum, sonra bootcamp yükleyince o bütün gerekli driver'ları kurdu, açılışta varsayılan sistem olarak hangisini açacağını da bootcamp üzerinden seçebiliyorsunuz ya da diğer işletim sistemi ile açmak isterseniz power düğmesi ile birlikte sanırım alt tuşuna basınca karşınıza 2 adet seçenek çıkıyordu, mac ya da xp, hatırladıklarım bunlar, takıldığınız yer olursa yardmcı olmaya çalışırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.