Truva Atı misali yapıcaklarmış. Onlar Truva Atı bile gönderseler içinden Dansöz çıkar merak etmeyin renktaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Leeu
Beyler deplasman yasağı.
Ulan sabah sabah nasıl okuduysam. Öperler onları.
Adami madam ederiz
Gidecek Fenerbahçe taraftarları var. Benim de arkadaşlarım aldı kendilerine bilet ama bu öyle toplu halde ve Fenerbahçe forması ile olacak şey değil. Hem 50bin kişinin içine rakip takım forması ile giriyorsun ki direkt olarak tahrik etmektir bunun adı hem de bizim insanımız bu kadar aptalca şeyler yapacak kadar gözü dönmüş değil.
umarım böyle bir aptallık yapıp Galatasarayında başını yakmazlar..
quote:
Orijinalden alıntı: esenlik
İnşallah hata yapıp pegasustan almamışlardır... Büyük olay çıkar böyle bir durumda
Yemin ediyorum metrise kadar kovalarım
Fenerbahçeli olup Galatasaray taraftarları arasında sessiz sedasız derbiyi izlemeye gidicek fenerbahçeliler elbette var ... Hatta tanıdığım fenerbahçeli dostlarım var maça bilet alan ancak ; dediğinizi yapmak tam bir harakiridir böyle bir cahillik yapıcaklarını düşünmek bile istemiyorum...
ah ulan keşke yapsalar da şu fenerlileri bi tokat manyağı yapsalar orda...
valla biz 5 arkadaş gidiyoruz, inşallah bizim taraflarda çıkarlar, ne zamandır canım güzel bi dayak atmak istiyodu valla iyi olur, 1 yıl yurtdışına çıkma durumum var şu sıralar stada girememe cezası versinler zaten gidemicem maçlara allah ne verdiyse girerim yakaladığıma
Normal olarak deplasman takımın taraftarının gidememesi kadar saçma bir şey yok bence. Eğer tezahürata ya da onun gibi şeylere müdahale etmeyip, maç izlemek için geliyorlarsa sorun yok bence. Fakat tutup da binlerce aşırı fanatik taraftarın arasında olay çıkarıp, Fenerbahçe forması giymek nasıl bir deliliğin ürünüdür anlamam. Benim gibi adamlar olsa olay çıkarmadığı sürece hakaret olmadığı sürece kardeş kardeş izleriz maçı ama herkes benim gibi değildir.
zamanında yapmışlardı bidaha yapmıcakları ne malum ama öyle birşey olursa çok fena olaylar çıkar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme