Şimdi Ara

Maç yaparken Çok heyecanlanıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
7.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarımla oynarken değilde tanımadığım birileriyle oynadığım zaman çok kötü oynuyorum Oturduğumuz yerde çok güzel çalım atıyorum herkesi geçiyorum falan ama başka yerde başka kişilerle oynarken çok berbat oynuyorum aynı şey halısahadada oluyor. Heyecandan çok şey kaybediyorum topu dışarı dahi atıyorum. Arkadaşlar bu heyecanı nasıl yenerim önerisi olan varmı?

• Çok sık oynamıyorsundur heralde, düzenli olarak oynarsan, heyecan azalır diye düşünüyorum.
  • Tecrübeyle
  • Arkadaşlarınla oynarken heyecanlamamanın nedeni onları tanıyor ve neler yapabileceğini tahmin ediyor olman, Yabancılarla oynarken de onları tanımadığın için ne tür yetenekleri var bilmiyorsun bu yüzden heyecanlanıyosun.

Maç başladı diyelim önce rakip oyuncuları çözmeye çalış. onu tanımaya gayret et heyecanını anca böyle yenersin.
  • tek sorunun bu olsun evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrhon

tek sorunun bu olsun evlat

+1 :) ve ağır asosyalsin evlat
  • nuri sahin realde ilk 11 de oynadi heycan yapmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok heyecan yaptım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

nuri sahin realde ilk 11 de oynadi heycan yapmadi

Ben Nuri ŞAHİN Değilim :D Ayrıca Real madridin oyun tarzı belli :)
  • Zamanla geçer, evde çalıştıklarını hatırla.
  • pas at lan pas at'' diye bağırdıklarında da korkup hemen atıyosundur.raad ol bea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razumihin7

pas at lan pas at'' diye bağırdıklarında da korkup hemen atıyosundur.raad ol bea.

Bağıran bağırsın kimsede pas istemez genelde Başkalarıyla oynadığım zaman sanki ayağıma hiç top deymesin istiyorum..
  • normalde olmuyor ama sınıftaki bütün kızlar bir izliyor ve işte o zaman şu sorunlar başlıyor

topu taca atma
    çok iyi şut çekememe
    çok iyi pas verememe
    rezil olma

edit : asosyal değilim
  • Hem mükemmeliyetçisin hem de özgüvenin yok. "Ben süper oynuyorum." diyene kadar arkadaşlarınla takıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsazansezgin

Hem mükemmeliyetçisin hem de özgüvenin yok. "Ben süper oynuyorum." diyene kadar arkadaşlarınla takıl.

Ben zaten kendime göre arkadaş çevremde övgü alacak şekilde oynuyorum iş başkalarıyla oynaıyınca değişiyor (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.