Şimdi Ara

Maç ve takım hakkındaki düşüncelerim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle dün gece hepimiz için buruktu ve üzücüydü ancak sağlık olsun , neyse konuya gelirsem ...

Maçtan başlamak istiyorum , pozitif yorumlamak adına takım ortaya bir şey koymadığını düşünüyorum özellikle hücum anlamında bu seviyelerin çok altında kaldık ...

Maç ve takım hakkındaki düşüncelerim ...

Dün sahaya yayıldığımız diziliş , tek silahımız var Sneijder sol taraftan ortasahaya yaklaşacak Telles bindirme yapıp ya orta yada etkili pasla gol arayacağız ( ikinci yarı ona önlem aldılar ) ...

Drogba* sahada sadece dolandı ve jübile maçı edasında oynadı , Burak* top kabiliyeti yetersiz ve kanatta top becerisi olmayan biri etkili olamaz ..

Sneijder* keza çok etkisiz kaldı sebebi çok basit hücumda PAS ALTERNATİFİ YOK sadece Alex var , Selçuk* dün sahada olduğunu düşünmüyorum pozitif veya negatif yorum getiremiyorum...

Yekta* iyi niyetli ancak etkili olamadığını düşünüyorum , Alex* Sneijder ayağına ne zaman top alsa bindirmelerini yaptı bizim takımın yapısına göre etkiliydi , rakip o alanı kapatınca oyundan soyutlandı ...

Melo* ortasahadaki tek yada iki oyuncuydu , birde sırtında Selçuk'u taşıdı o yüzden ... Semih , Chedjou , fena değillerdi bütün maç boyunca oyun kurmayı denediler ancak boşluk bulup pas atamadılar ..

Eboue* Burak'ın top kabiliyeti düşük olduğundan Eboue etkili olamaz olamadı da , birde önünde Hazard olunca hücum/defans yükünü kaldıramadı sadece defans yapabildi

Genel olarak çıkardığım sonuç Sneijder , Telles ve Melo dışında rakibi tedirgin edecek performans ve silah yoktu 2. yarı onlara biraz daha önlem alındı , belkide en etkisiz avrupa maçlarından birini oynadık ...

Hepimiz kadroda köklü değişim istiyoruz ancak yabancı sınırlaması varken çok zor ,

• Yekta sol iç, Selçuk sağ iç, Melo önlibero oynadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

Yekta sol iç, Selçuk sağ iç, Melo önlibero oynadı...

Hocam oyun anlamında çok fark ettiren bir durum olmadığı için öyle yaptım , Melo oyun kurmak için ikinci yarı stoperlerin arasına bile girdi ...

Bunları gördüm dediğim gibi çok fark ettiren bir şey olmadı Selçuk ve Yekta konumunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

Yekta sol iç, Selçuk sağ iç, Melo önlibero oynadı...

Hocam oyun anlamında çok fark ettiren bir durum olmadığı için öyle yaptım , Melo oyun kurmak için ikinci yarı stoperlerin arasına bile girdi ...

Bunları gördüm dediğim gibi çok fark ettiren bir şey olmadı Selçuk ve Yekta konumunda

Anladım ama en azından küçük bir düzeltme yapayım dedim. Yoksa bu kafayla istersen Drogba'yı sol beke yaz bir şey değişmez.
  • Muslera,Melo,Telles,Sneijder ve Lucas dışındaki tüm yabancıları göndermek lazım.Hajroviç türk olacaksa kalsın olmayacaksa boş yere kontenjandan harcamasın.

Seneye 6+2 olacak gibi ve saydığım oyuncuların dışında 3 yabancı hakkımız daha var.Bu sefer genç adı altında kumar oynamak yerine Şl seviyesinde adam almak lazım ki bir işe yarasın alınan oyuncular.

Yerli kısmı ise cidden sıkıntı.Burak,Umut,Selçuk gibi oyunculara büyük tepki var ama yerine kim alınabilir orası muamma.

Ama söylediğin gibi hocam değişim şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Muslera,Melo,Telles,Sneijder ve Lucas dışındaki tüm yabancıları göndermek lazım.Hajroviç türk olacaksa kalsın olmayacaksa boş yere kontenjandan harcamasın.

Seneye 6+2 olacak gibi ve saydığım oyuncuların dışında 3 yabancı hakkımız daha var.Bu sefer genç adı altında kumar oynamak yerine Şl seviyesinde adam almak lazım ki bir işe yarasın alınan oyuncular.

Yerli kısmı ise cidden sıkıntı.Burak,Umut,Selçuk gibi oyunculara büyük tepki var ama yerine kim alınabilir orası muamma.

Hocam beni ürküten durum gelecek adına hamle gücümüz çok kısıtlı , sende diyorsun Burak , Umut ve Selçuk performansları sebebiyle gitsin deniliyor ama yerine oyuncu yok ...

Yerli seviyesi ve havuzu çok net ortada , milli takım bile tartışılan düzeydeyken transfer edilecek boşta olan yerlilerin halini hepimiz biliyoruz ...

6+2 keşke gelse eğer gelmezse işimiz çok zor , büyük ihtimalle bu yaz yabancı göndermekten oyuncu almaya sıra çok zor gelecek ...

• Bundan sonra ligde şu şekilde oynamalıyız bence:

---------------Muslera--------------
    Veysel---Semih---Hakan---Telles
    -----------Melo-----Umut----------
    Lucas-------Sneijder--------Hajro
    ----------------Burak----------------

Hiç olmazsa genç oyuncular seneye kadar pişer biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Muslera,Melo,Telles,Sneijder ve Lucas dışındaki tüm yabancıları göndermek lazım.Hajroviç türk olacaksa kalsın olmayacaksa boş yere kontenjandan harcamasın.

Hocam beni ürküten durum gelecek adına hamle gücümüz çok kısıtlı , sende diyorsun Burak , Umut ve Selçuk performansları sebebiyle gitsin deniliyor ama yerine oyuncu yok ...

Yerli seviyesi ve havuzu çok net ortada , milli takım bile tartışılan düzeydeyken transfer edilecek boşta olan yerlilerin halini hepimiz biliyoruz ...

6+2 keşke gelse eğer gelmezse işimiz çok zor , büyük ihtimalle bu yaz yabancı göndermekten oyuncu almaya sıra çok zor gelecek ...

Hakan Çalhanoğlu'nu alma ihtimalimiz var onun dışında sadece hayal edebildiğim Nuri var o kadar. Bunların dışında kimi nereden getirteceğiz bilemiyorum ama cidden büyük sıkıntı yaşayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: emolity

Bundan sonra ligde şu şekilde oynamalıyız bence:

---------------Muslera--------------
    Veysel---Semih---Hakan---Telles
    -----------Melo-----Umut----------
    Lucas-------Sneijder--------Hajro
    ----------------Burak----------------

Hiç olmazsa genç oyuncular seneye kadar pişer biraz.

Hocam ben böyle değişimler yapacağını sanmıyorum Mancini'nin , sezonun ikinci yarısından bu yana ne sonuç alırsak alalım benzer tabloyu korudu ...

Bu yenilgi ve performans pek değişim yaptıracağını sanmıyorum , gelecek seneden önce bizi şaşırtacak büyük değişim olmaz diziliş ve kadro anlamında
  • Forvetsizlik başa bela. Gol atmaya çalışmaktan başka bir meziyeti olmaya biriyle, 37'sine gelip sezon sonunu iple çeken öbürü olduğu sürece selçuk da, yekta da oyun oynayamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Forvetsizlik başa bela. Gol atmaya çalışmaktan başka bir meziyeti olmaya biriyle, 37'sine gelip sezon sonunu iple çeken öbürü olduğu sürece selçuk da, yekta da oyun oynayamaz.

Hocam Drogba + Burak = tek forvete eş değer oluyorlar zaten ,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Forvetsizlik başa bela. Gol atmaya çalışmaktan başka bir meziyeti olmaya biriyle, 37'sine gelip sezon sonunu iple çeken öbürü olduğu sürece selçuk da, yekta da oyun oynayamaz.

Hocam Drogba + Burak = tek forvete eş değer oluyorlar zaten ,

Şu takımda formda bir Elmander-Baros ikilisi olsa, andromeda'ya kadar galakside yenmeyeceği rakip kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @oyuncu11790
    Köklü değişiklik illa ki transferle yapılmamalı, takımda kesilmesi gereken belli isimler var. Bunları da çoğu kişi biliyor artık isimleri bırakıp bir degisiklik yapmamız şart. Gerekirse tek forvete dönülüp Umut, fiziği çok zayıf olsa da Lucas, Veysel Koray... oynamalı en azından kosarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

@oyuncu11790
    Köklü değişiklik illa ki transferle yapılmamalı, takımda kesilmesi gereken belli isimler var. Bunları da çoğu kişi biliyor artık isimleri bırakıp bir degisiklik yapmamız şart. Gerekirse tek forvete dönülüp Umut, fiziği çok zayıf olsa da Lucas, Veysel Koray... oynamalı en azından kosarlar

Hocam köklü değişimi avrupa için diyorum yani gelecek sezon adına kadroda değişimler geliştirmeler olmalı diye ,

Bizim ligimizin standartları ortada köklü değişim değil rötuşlar yeterli olur , Mancini Chelsea maçındaki kadrodan bir iki isim değiştirir fazla oynama yapmaz ligin kalanı için ...

Ben özellikle Selçuk'un bölgesinde Umut Gündoğan nasıl oynar merak ediyorum , en azından iç saha maçında deneseler merak ediyorum performansını keza ontivero ...

Deplasmanda bu tarz değişimler büyük eleştiri almasını sağlar belki ancak iç saha maçında bu oyuncuları denemek lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

@oyuncu11790

Hocam köklü değişimi avrupa için diyorum yani gelecek sezon adına kadroda değişimler geliştirmeler olmalı diye ,

Bizim ligimizin standartları ortada köklü değişim değil rötuşlar yeterli olur , Mancini Chelsea maçındaki kadrodan bir iki isim değiştirir fazla oynama yapmaz ligin kalanı için ...

Ben özellikle Selçuk'un bölgesinde Umut Gündoğan nasıl oynar merak ediyorum , en azından iç saha maçında deneseler merak ediyorum performansını keza ontivero ...

Deplasmanda bu tarz değişimler büyük eleştiri almasını sağlar belki ancak iç saha maçında bu oyuncuları denemek lazım

Evet, Avrupa konusunda haklısınız fakat bence ilk önce bu kötü performansın bir cezası olduğu kötü oynayan birinin oynayamayacağı gösterilmeli. Hem bu sorun hem de deplasman sorunun primle çözülmesine karşıyım, nereye kadar ödül verilecek. Herkes işini ciddiye aldığında gayet iyi bir kadromuz var seneye birkaç temel takviye ile birçok sorunumuz çözülür diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• melo bu sezon gs nin en iyi ve en istekili oyuncusu tartışmasız dunde birçok pozisyonda iyi aralara girdi helal olsun.

Not: muslera demeyin ben kaleci dısındakilerden bahsettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

melo bu sezon gs nin en iyi ve en istekili oyuncusu tartışmasız dunde birçok pozisyonda iyi aralara girdi helal olsun.

Not: muslera demeyin ben kaleci dısındakilerden bahsettim

Melo için bu sezon ayrı bir parantez açmak gerekiyor zaten ,
  • Bence kesinlikle tatile gelmisler! Ilk macra bitirmisler olayi kafalarinda melo disindada hic bi oyuncu bi deneyelim bile demedi.

Mancini takimi kafa olarak hazirlayamamis.

Bunun sistem ßablon bireysel peedormamsla alakasi yok. Olay kafada bitmis.

• Ontivero'yu oynatmaya başlayıp onu kazanmaya bakmalıyız bence artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Ontivero'yu oynatmaya başlayıp onu kazanmaya bakmalıyız bence artık.

Ontivero , Umut Gündoğan bu iki oyuncuyu kadroya kazandırmak lazım en azından alternatif olarak hamle oyuncusu kazanmış oluruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.