Şimdi Ara

Maç throwlayan adamla maç nasıl kazanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20-6 öndeyiz adam tek yakalanıp ölüyor sürekli rakipte biz 9 levelken 4 level olan akali jungle oyun sonu bizim adc vayne'den daha az ölmüş.Arkadaşlar yeminle delircem 3 maçtadada eziyoruz ama yok abi adamlar maçı bitirmek istemiyor sürekli kill kovalayıp tek yakalanıp ölüyorlar ve böylece rakipteki 0-6 draven oyun sonu 2 atıyor vayne'e.Tek dolaşmayın midden kule alalım eksik girmeyin diyorum yok arkadaş toptan shyvana tfye gelecek 2dk beklese yok illa 4v5 girip tfyi verecek.Ne yapacagım beyler ezdigim cogu macı kaybetmeye basladım bunlar yüzünden

• Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle :

Yapacak bir şey yok. Yani adama öyle söveceksin ki aklı başına gelecek ya da o adamın peşinden dolancanız.
  • Kaç kere öyle oyun gitti eksi elodan çıkamıyorum arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyle bir sey yap. Madem tf ye girmiyorlar. Sende iki kisi ya da daha fazlasi varsa nereye gidiyorsa sende onlarla dolas. Surekli ping at. Kuleleri zor tek basina zaten onlar ister istemez savasacaklardir. Ya sa kuleleri kendin zorla. Dikkat cek.Zaten rakip takim oraya gelecektir. Onlar gelince sizinkiler de gelicek ve fight baslayacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce geldi öyle bi tip. Jungle oynuyorum durmadan mide gidiyorum ( bizim adam ori ) ulti bile atamıyor, hani atsa stunlıycam felan alıcaz. Sonra sövdü mal mal ölmeye başladı. Öyle tipler gelince yenilmek farz oluyor.
  • Adama baya bi ağır söv bakayım devam ediyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tip adamlar insanı LOLden soğutuyo. bunu yapcaksın, hepsine . Bi de seri maçlarıma denk geliyorlar. Düşündükçe .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O dedigin her yerde var ligim.gold 1 daha takim oyunu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No__RULES -- 28 Mart 2014; 22:31:39 >
  • kazanmak çok zor öyle adamlarla
  • Lol %40 şans zaten abi. Kalanı yetenek

• Düşündümde o tek tek yakalanıp ölen adamın yanında dolaşınca ölemiyor çünkü yanında siz oluyorsunuz

baktın bu adam dalgaya alıyor oyunu takımı topla bunun arkasından tren yapın
  • O adamın peşinde geziceksin yapacak bişey yok istediğin kadar dil dök 2dk sonra aynı şeyi yapmaya devam eder. Yada tam tersi baktın splitpush falan yapıyor musade et yapsın rakibi oyala, ona uy yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen oyun 1/9 yasuo vardı bizde oyun kazandı
  • Vallaha ranked maçlarımda yaşadım olay.. 6 maç 3 win. 3 loseda maç throwlayanlar yüzünden. Maç nerelerden çevrilir halen bilmiyorlar.
  • Gerçekten bizim tr serveri bir garip. Git baron al git dragon al git lane aittir kule al. Yok. Deathmatch modu öldür ve öl.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Gerçekten bizim tr serveri bir garip. Git baron al git dragon al git lane aittir kule al. Yok. Deathmatch modu öldür ve öl.

S3'te bronzdum şu an Altın 5 ligindeyim bi farkı olur dedim ama yok , FF@20 olayı çok var burada dakka daha 10 skor 8-15 gerideyiz ama sadece midden 1 tane kule verdik 1 tanede ejder.Adam 20 de sur diyor.Ya bi dur daha ne oldu adam kastı diye durdulamazmı,ne maçlar döndügünü gördüm bu niye dönmesin,rakip belki throwlayacak macı belki baronda basıp baronu çalarız ama yok ff@20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet5513

quote:

Gerçekten bizim tr serveri bir garip. Git baron al git dragon al git lane aittir kule al. Yok. Deathmatch modu öldür ve öl.

S3'te bronzdum şu an Altın 5 ligindeyim bi farkı olur dedim ama yok , FF@20 olayı çok var burada dakka daha 10 skor 8-15 gerideyiz ama sadece midden 1 tane kule verdik 1 tanede ejder.Adam 20 de sur diyor.Ya bi dur daha ne oldu adam kastı diye durdulamazmı,ne maçlar döndügünü gördüm bu niye dönmesin,rakip belki throwlayacak macı belki baronda basıp baronu çalarız ama yok ff@20

Altın 5 te normaldir.O ligde oyunun asıl mantığını anlayanlar çıkarlar , anlayamayanlar için ise elohell olarak kalacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: emg125

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet5513

quote:

Altın 5 te normaldir.O ligde oyunun asıl mantığını anlayanlar çıkarlar , anlayamayanlar için ise elohell olarak kalacaktır.

altın 4 serisinden 15 lose streak yaparak düştüm altın 5 e

• S3'te Platin liginde kaç kere 15-20 farktan oyun verdiğimizi bilirim böyle adamlar yüzünden. Rakibe saygısı yok oyunu tiye alıyor. Tek yakalanıp yakalanıp ölüyor sonra adamlar bu gazla maçı çeviriyor. Kendilerini bir bok zannediyolar. S4'te de çoğalmışlardır bunlar gibi mercimek beyinliler muhtemelen. Herkes yukarlara doğru hızlı tırmandığı için. Hesabı sattım kafam rahat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.