Şimdi Ara

Mac Studio mu, Hackintosh mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, ilginç bir soru ile karşınızdayım...

Daha önceki Hackintosh cihazımı sattım. Video kurgu, fotoğraf düzenleme gibi işler için yeni bir bilgisayara ihtiyacım var. Premiere Pro, After Effects, Ligthroom, Photoshop gibi uygulamaları kullanacağım.

Genel anlamda sorum ise şu, sizce bu bütçeye Hackintosh mu kurmalıyım? Yoksa M1 Max işlemcili bir Mac Studio mu tercih etmeliyim? Performans olarak hangisinde daha iyi sonuç alırım?

Fakat sorumun devamı var, çünkü işler burada ilginçleşiyor. Geekbench Metal testinde Hackintosh cihazlar öne geçiyor ama açıkçası reelde M1 Max ile bir Hackintosh cihazın video işleme performansının karşılaştırmasını bulamadığım için karar veremedim. Geekbench Metal skorları ise 6600XT gibi çok pahalı olmayan bir kartın bile M1 Max cihazına fark attığını söylüyor. Sentetik test sonuçlarına bakarak yanlış bir karar da vermek istemiyorum.

Geekbench Metal Testi:
    Mac Studio mu, Hackintosh mu?

Bu konuda gerçekten fikri olan konuya cevap yazarsa benim gibi arada kalanlar için de rehber niteliğinde bir konu olmuş olacaktır. Şimdiden teşekkürler...

Dipnot: Oyun oynamadığımdan ve sadece iş amaçlı kullanım senaryomdan ötürü Windows benim için tercih edilebilir bir platform değil. Ek olarak taşınabilir MacBook Air M1 cihazım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pointlessaeva -- 4 Mayıs 2022; 22:29:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.