Nedir bu isyan çıkaranlar.Son 3 senede Bursa ve Eskişehir deplasmanında galip gelemedik zaten en zor deplasmanlardan 2si.He kötü top oynadık deseniz henüz 3.haftadayız hatırlarsanız.Sene başında Fatih Terime,takıma ve yönetime sövüp de ortalığı karıştıranlar sene sonunda şampiyonluk turu atmasınlar o zaman.Takım ikinci yarı gayet iyiydi berbat zemine rağmen.
hiç takmıyorum bunları yenilirsen bittin resmen klüb istifa etmeli
6-7 maç oyna bi 2-3 maça hemen fatih terimi eleştriyiorlar oyuncuyu balon ediyorlar anlamıyorum
Cidden anlam veremiyorum.Zaten şampiyonluğu sen vermediğin sürece kimse alamaz elinden.Lig uzun maraton ve puan kayıpları olacak tabi.En büyük iki rakibimiz şike batağına saplanmış durumda zaten.Ne kadar büyütüyorlar anlamadım bu işi.
Fener taraftarı olsalar ülkeyi terkeder bunlar hemen başladılar.
Bir kaç konuda takımın sıkıntıları büyük. Kanat oyuncumuzun olmaması, yabancı kısıtlaması, selçuk ve hamit'in performansı, 4-3-1-2 sisteminin yarattığı dezavantajlar vs... Ancak bu konuların hiç biri yeni değil ve devamlı konuşulan hususlar.
Her maç sonrasında aynı nakarat. Kümesten çıkmış tavuklar gibi millet konu açmak için yardırıyor, ya takımı yüceltiyor ya da yerin dibine sokuyor. Hamit için 4 konu, Drogba'nın frikiği için 3 konu, tek forvet oynamamız lazımdan 5 konu, fatih terim ile alakalı 4 konu vs.... Saçmalık ama buna da alıştık sanırım.
aptal diyin geçin...takmaya gelmez böyle tipleri...
quote:
Orijinalden alıntı: Puskév
Nedir bu isyan çıkaranlar.Son 3 senede Bursa ve Eskişehir deplasmanında galip gelemedik zaten en zor deplasmanlardan 2si.He kötü top oynadık deseniz henüz 3.haftadayız hatırlarsanız.Sene başında Fatih Terime,takıma ve yönetime sövüp de ortalığı karıştıranlar sene sonunda şampiyonluk turu atmasınlar o zaman.Takım ikinci yarı gayet iyiydi berbat zemine rağmen.
İşte bu ya arkadaşlar takımı yerle bir ettiniz o kadar kötü top oynamıyoruz tamamen terimin yanlış tercihleriyle bu hale geldik biz kim 4-3-1-2 oynamak kim en iyisi oyunu kanatlara yayarak oynamaktı 2.yarı bunu yaptı cok iyi oldu sneijder veya burak bunlardan birisi yedek kalması lazım sneijderin talipleri varsa girsin bence