Puanları verdiğimiz takım küme düşecek olan rize,2.ligdne gelen i.b.b ve oftaş.
6 maçta bu takımlara 6 gol atabilmişiz ve bu 6 maçta sadece bu maçta dakika 63'de yani (2.yarı) gol atabilmişiz..
Umarım en kısa sürede toparlanırız yoksa seneye için Avrupa Kupaları'da tehlikeye giricek ama benim ümidim hala var
bu takım yapacak !!!
İşin ilginç tarafı Türkiye Ligi'nin 9.su İtalya liginin 2.sini adeta eze eze yeniyor.
Fransa liginin rakiplerinden 1 maç fazlayla 16.sırada bulunan takımı Türkiye liginin 2.takımını eze eze yeniyor.
Gel gör ki lig tablosuna bak !
lig-şampiyonlar ligi farklı fenerbahçe de geçen sezon şampiyondu ona bakarsak
bu takım yaptı(!) zaten 6 maçta... öyle lafla olmuyor bu işler... eze eze yeniyomuş.yavaş ezsinler...
Birde brezilyalı hocamız Brezilyalılardan olusan kadromuz var.Zico hala şarkılar söylüyor!!Yönetim durma takıma sahip çık!
bak ilker hoca amacım polemik yaratmak değil ben burdaki tezatlığı vurgulamak istedim.Şu oynanan maçlar sonunda lig tablolarına bakınca gerçekten çok komik oluyor.Eze eze değil de ney,bir tane pozisyon üretememek başka şekilde de tabir edilebilir.Inter forumlarında adamlar diyorki geçen hafta 7.yken biz,Türkiye liginin 7.si bizi sahadan sildi Fenerbahçe böyle şeyler yapabiliyor daha önce de 40 yıldır Avrupa kupalarında yenilmeyen Manchester'i yenmişlerdi temkinli olmalıydık gibi cümleler sarfetmişler.
Bir galibiyetle burnumuz mu büyüdü acaba,artık ligi küçümsemeyen bir takım görmek istiyorum ben
6 MAÇ 6 GOL ATMIŞIZ , 6 GOL yemişiz.En kısa sürede toparlanmaamız umuduyla
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
bak ilker hoca amacım polemik yaratmak değil ben burdaki tezatlığı vurgulamak istedim.Şu oynanan maçlar sonunda lig tablolarına bakınca gerçekten çok komik oluyor.Eze eze değil de ney,bir tane pozisyon üretememek başka şekilde de tabir edilebilir.Inter forumlarında adamlar diyorki geçen hafta 7.yken biz,Türkiye liginin 7.si bizi sahadan sildi Fenerbahçe böyle şeyler yapabiliyor daha önce de 40 yıldır Avrupa kupalarında yenilmeyen Manchester'i yenmişlerdi temkinli olmalıydık gibi cümleler sarfetmişler.
Bir galibiyetle burnumuz mu büyüdü acaba,artık ligi küçümsemeyen bir takım görmek istiyorum ben
6 MAÇ 6 GOL ATMIŞIZ , 6 GOL yemişiz.En kısa sürede toparlanmaamız umuduyla
size 6 tane atan Manchesterimi
bırak ya polemik yaratmak değilmiş amacı.....
quote:
6 maçta 3 beraberlik,2 galibiyet,1 mağlubiyet.
Puanları verdiğimiz takım küme düşecek olan rize,2.ligdne gelen i.b.b ve oftaş.
6 maçta bu takımlara 6 gol atabilmişiz ve bu 6 maçta sadece bu maçta dakika 63'de yani (2.yarı) gol atabilmişiz..
Umarım en kısa sürede toparlanırız yoksa seneye için Avrupa Kupaları'da tehlikeye giricek ama benim ümidim hala var
bu takım yapacak !!!
İşin ilginç tarafı Türkiye Ligi'nin 9.su İtalya liginin 2.sini adeta eze eze yeniyor.
buraya kadar anladık kendi takımınla alakalı değerlendirme yapmışın iyi güzel de.. bu ne ne alaka?sana ne?
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan Fransa liginin rakiplerinden 1 maç fazlayla 16.sırada bulunan takımı Türkiye liginin 2.takımını eze eze yeniyor.
eze eze yenmişler inter in yedeklerini neyse bugün rüyadan uyandınız sanırım
Hocam bu göreceli bir olay.Yani maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar(2. yarının başındaki 10 dk lık bocalama hariç) sürekli akınlar yapıp ben bu maçı almaya çıktım diye bağırdıysanız,takımın en yavaş adamları bile sürekli harıl harıl çalıştılarsa,rakip kaleye 20 sut çekip 4-5 tane net pozisyona girerken karşı takımın kalenizi bulan yalnızca 1 şutu varsa,karşınızdaki takım kim olursa olsun eze eze yendik diyememek için bir neden göremiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
bu takım yaptı(!) zaten 6 maçta... öyle lafla olmuyor bu işler... eze eze yeniyomuş.yavaş ezsinler...
Bu arada 6 camiamız için anlamlı bir rakamdır 6 haftada 6 atıp 6 yememize takılmayın
çok takıldınız bence bu inter maçına.izledim bende adamlara oyun kurma imkanı bile vermedi fenerbahçe,sürekli pres yaptı ama fenerbahçe bu sezon inter maçı dışında hiç iyi oynamadı.sonuçta bir avrupa kupası maçı bütün futbolcular şampiyonlar liginde kendini gösterip iyi transfer yapabilmek için daha çok motive olurlar maça.önemli olan istikrardır.
hayır @ilkerinanç yaptığım şey İtalya-Fransa-Turkiye lig üçgeninde komik bir durumu açığa vurmak.Futbol'un güzel yanlarını vurgulamak
.TaneR. İbrahimoviç'in selamı var
quote:
Fransa liginin rakiplerinden 1 maç fazlayla 16.sırada bulunan takımı Türkiye liginin 2.takımını eze eze yeniyor.
Gel gör ki lig tablosuna bak !
komik olma en azından futboldan anlıyormuş gibi yap düz mantıkla yürümüyor bu işler. futbol günlük bir oyundur; oftaş,ibb gibi takımların sizi ne hale soktuğunu unutmuşsun sanırım.
quote:
hayır @ilkerinanç yaptığım şey İtalya-Fransa-Turkiye lig üçgeninde komik bir durumu açığa vurmak.Futbol'un güzel yanlarını vurgulamak
.TaneR. İbrahimoviç'in selamı var
tabi tabi.. hep iyiniyet tam iyiniyet biliyorum sizi ben...
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
keşke bursa yapsaydıda interle daha çok izlerdik ee interi yenen bursa ile berabere kalıo
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
hayır Mage_DewiL
bunu benden isteme dostum
sana küfür edip ceza almayacağım!
soruna gelince; Evet size 6 atan Fenerbahçe'ye
Off 10 yıl bunu konuştunuz,gelecek 10 yıl da Inter maçını konuşursunuz... Bize 6 atmışsınız... Attınız.. Interi yenmişsiniz .. Yendiniz.. BU BİZİM AVRUPADA EN BUYUK TURK TAKIMI OLDUGUMUZ GERCEGINI VE EN FAZLA TÜRKİYE'DE KUPA ALDIGIMIZ TAKIM ASLINI DEGİŞTİRDİMİ? Ya da Siz İnter'i tek bir maçla Avrupanın en küçük takımı mı yaptınız? Uyanın artık... Tek bir maça göre takımın büyüklüğü ölcülmüyor.Sadece o maça sevinirsin,gerekirse o maç hakkında yorumlar yaparsın... Ama siz 2-3 maçı örnek göstererek ve Yukardaki sefil tablonuzla en büyük takım oldugunuzu söylüyosunuz. Başkanınız çıkıyor Fenerbahçe bir dünya markasıdır,Dünyaya açılacak tek takım Fenerbahçedir Diyor.Ama alakası bile yok.Siz eğer bu sene iyi bi takım olsanız yukarıdaki tablo ortaya çıkmazdı.
Hani Bizim UEFA kupasını almamıza tesadüf demiştiniz ya.... İŞTE SİZİN INTERİ YENMENİZ TESADÜF! Fenerbahçe bu sene şampiyon olamaz. Şampiyonlar Liginde En geç 2.turda elenir. Türkiye Kupasında yine bir faciayla karşılaşır.. Bu sene boşsunuz.. Büyük konuşmamak lazım tabii.Ama tablo böyle
yeter artık. Gerçekten avrupada büyük takım olsaydınız inter maçını kazandıktan sonra takımı tebrik eder önünüzdeki maça bakardınız ama bakıyorum interi yenmişsiniz neredeyse günlerdir gözünüze uyku girmiyor heryerde aynı muhabbetler :s Bazı şeyleri kazanmak için alışkanlık olması lazım. 1-2 maç kazanıp dünyanın kralı benim derseniz dahada gerilersiniz..
küçük bir örnek vereyim Galatasaray avrupada büyük takımları yendikten sonra fatih terim maçta futbolculara çok güzel oynadınız en büyük sizsiniz demiyordu o maçla yapılan hataları eleştiriyordu futbolculara ezberletiyordu o hataları ve tekrarlanmıyordu. işte başarılı böyle olunur. Zico acaba Inter maçından sonra o maçın analizini futbolcularına yaptımı
Fransa liginin rakiplerinden 1 maç fazlayla 16.sırada bulunan takımı Türkiye liginin 2.takımını eze eze yeniyor. demişsiniz. sion kötü takım evet fakat o günkü sionun oynadığı futbolun yarısını oynasanız bugün 9.sırada 6maç 6puan 0 averaj ile olmazdınız.
Arkadaşlar bu polemik yaratmaya meraklı vatandaş demiyormuydu ya Fb şampiyon olcak die hatta inandırıcı olmak için tarih falanda veriyordu Cem Uzan gibi bu değilmiydi o?
quote:
Orjinalden alıntı: jtomato
yeter artık. Gerçekten avrupada büyük takım olsaydınız inter maçını kazandıktan sonra takımı tebrik eder önünüzdeki maça bakardınız ama bakıyorum interi yenmişsiniz neredeyse günlerdir gözünüze uyku girmiyor heryerde aynı muhabbetler :s Bazı şeyleri kazanmak için alışkanlık olması lazım. 1-2 maç kazanıp dünyanın kralı benim derseniz dahada gerilersiniz..
küçük bir örnek vereyim Galatasaray avrupada büyük takımları yendikten sonra fatih terim maçta futbolculara çok güzel oynadınız en büyük sizsiniz demiyordu o maçla yapılan hataları eleştiriyordu futbolculara ezberletiyordu o hataları ve tekrarlanmıyordu. işte başarılı böyle olunur. Zico acaba Inter maçından sonra o maçın analizini futbolcularına yaptımı
Fransa liginin rakiplerinden 1 maç fazlayla 16.sırada bulunan takımı Türkiye liginin 2.takımını eze eze yeniyor. demişsiniz. sion kötü takım evet fakat o günkü sionun oynadığı futbolun yarısını oynasanız bugün 9.sırada 6maç 6puan 0 averaj ile olmazdınız.