Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.091
Cevap
12
Favori
380.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Şimdi Windows 7 kullanıyorum ve Mac Os X Lion'u bilgisayarıma kurmak istiyorum. Yaklaşık 80 sayfa yazılmış ve çizilmiş. O kadar sayfaya bakmaya üşendim. Şimdi ilk olarak Windows7'ye bu sistemi yüklemek mümkün mü? Benim bilgisayarda C ve D sürücüleri var. C'de Windows var. D'ye bu işletim sistemini kurmak istiyorum. Eğer kurmak mümkünse D'deki bilgilerim var ve bu bilgilere herhangi bir şey olur mu?Kurduktan sonra Windows D'yi hiç kullanamaz mı?
    Sistemim:
    İşlemci türü Intel® Core 2 Duo™ 9400 İşlemci İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Ultimate 64 bit
    Dahili bellek C ve D olmak üzere 500GB HDD
    Bellek kartı aygıtı 4 GB DDR3
    Ekran çözünürlüğü 1650x1050
    Grafik kartı ATI Radeon™ HD 6850 Grafik Kartı
    Asus DVD±R/RW
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevbu

Arkadaşlar iyi günler. Şimdi Windows 7 kullanıyorum ve Mac Os X Lion'u bilgisayarıma kurmak istiyorum. Yaklaşık 80 sayfa yazılmış ve çizilmiş. O kadar sayfaya bakmaya üşendim. Şimdi ilk olarak Windows7'ye bu sistemi yüklemek mümkün mü? Benim bilgisayarda C ve D sürücüleri var. C'de Windows var. D'ye bu işletim sistemini kurmak istiyorum. Eğer kurmak mümkünse D'deki bilgilerim var ve bu bilgilere herhangi bir şey olur mu?Kurduktan sonra Windows D'yi hiç kullanamaz mı?
    Sistemim:
    İşlemci türü Intel® Core 2 Duo™ 9400 İşlemci İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Ultimate 64 bit
    Asus DVD±R/RW

Sen o kadar sayfaya bakmaya üşenirsen sana yardımcı olacaklarda üşenir merak etme..

• quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

quote:

Orijinalden alıntı: tevbu

Arkadaşlar iyi günler. Şimdi Windows 7 kullanıyorum ve Mac Os X Lion'u bilgisayarıma kurmak istiyorum. Yaklaşık 80 sayfa yazılmış ve çizilmiş. O kadar sayfaya bakmaya üşendim. Şimdi ilk olarak Windows7'ye bu sistemi yüklemek mümkün mü? Benim bilgisayarda C ve D sürücüleri var. C'de Windows var. D'ye bu işletim sistemini kurmak istiyorum. Eğer kurmak mümkünse D'deki bilgilerim var ve bu bilgilere herhangi bir şey olur mu?Kurduktan sonra Windows D'yi hiç kullanamaz mı?
    Sistemim:
    Asus DVD±R/RW

Sen o kadar sayfaya bakmaya üşenirsen sana yardımcı olacaklarda üşenir merak etme..

Merhaba Ahmet abi Benim Hackintoshda ekran parlaklığını ayrlamak için ayar yok bunu nasil duzelteceyimi biliyormusun ?
     Mac OS x86 Kurulum Rehberi

• Biz daha öyle çözünülürlük ve QE/Ci bile göremedik bence fazla uğraşma şükret böylece kullan gayet güzel..ekran parlaklığıda olmayı versin..çünkü senin makinen macintosh değil bunu unutma..Onu düzeltmeye uğraşırken başka bişeyi bozarsın.. Böylece kullan.
  • quote:

Biz daha öyle çözünülürlük ve QE/Ci bile göremedik bence fazla uğraşma şükret böylece kullan gayet güzel..ekran parlaklığıda olmayı versin..çünkü senin makinen macintosh değil bunu unutma..Onu düzeltmeye uğraşırken başka bişeyi bozarsın.. Böylece kullan.

tamam abi deiyin gibi yaparım birde bende batarya ile açılmıyor Adapteri takıp açıb sonra adeptörü çıkatıyorum bilgisayar çalışıyor ama yukarda bataryada ne kadar şarj kaldığını göstermior bunu nasıl düzelte bilirim ?

• Batarya ile açılmamasının sebebini anlayamadım..ya bataryanda bi sorun vardır ondan olabilir..normalde açılması lazım.. Çünkü bu sorun ilk defa sende oluşmuş.. Daha önceki yazılarda, makalelerde, forumlarda rastlamadım..Bataryanı değiştir ..senin makinenin muadili makine bulabilirsen çevrende onunla bi dene.. Normalde batarya ile çalışıyor
  • quote:

Batarya ile açılmamasının sebebini anlayamadım..ya bataryanda bi sorun vardır ondan olabilir..normalde açılması lazım.. Çünkü bu sorun ilk defa sende oluşmuş.. Daha önceki yazılarda, makalelerde, forumlarda rastlamadım..Bataryanı değiştir ..senin makinenin muadili makine bulabilirsen çevrende onunla bi dene.. Normalde batarya ile çalışıyor

Leptopumun daha 1 yılı bile dolmadı hem ben leptopumda Windows 7 de kullanıyorum onda hiç bi sorun yok

• İşte sorunu anlayamadım araştırman lazım senin başına gelen başkasının başına gelmiş mi bilmek lazım ..ben rastlamadım araştır bakalım.. Power güç seçeneklerinde seçimlerde yüklerken bi hata yapmış olabilirmisin diye düşündüm olabilirdee olmayabilirde..güç seçenekleri varya yükleme customize seçeneklerinde neyi işaretleyip neyi işaretlemediğini hatırlıyorsan ondan olabilir...
  • quote:

İşte sorunu anlayamadım araştırman lazım senin başına gelen başkasının başına gelmiş mi bilmek lazım ..ben rastlamadım araştır bakalım.. Power güç seçeneklerinde seçimlerde yüklerken bi hata yapmış olabilirmisin diye düşündüm olabilirdee olmayabilirde..güç seçenekleri varya yükleme customize seçeneklerinde neyi işaretleyip neyi işaretlemediğini hatırlıyorsan ondan olabilir...

Buna bi bakarmısın abi bu benim ekran kaydımın videosu batarya durumunu göstermesi için yukarı panele batarya ikonumu eklemeye çalıştığımda böyle oluyor.
    http://www.youtube.com/user/AnarMammedov?feature=mhee#p/a/u/0/CZX5N4ucYoo

Ben retail kurulum yaptım Mac os X 10.6.3 diskinden iBoot ile yani seçim olarak Bu videodaki seçimler vardı bende videodakı gibi yaptım 6:16 dan sonra bak
    http://www.youtube.com/watch?v=evdxoJ5M6TY&feature=player_embedded#!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anar2627 -- 17 Eylül 2011; 17:06:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anar2627

quote:

İşte sorunu anlayamadım araştırman lazım senin başına gelen başkasının başına gelmiş mi bilmek lazım ..ben rastlamadım araştır bakalım.. Power güç seçeneklerinde seçimlerde yüklerken bi hata yapmış olabilirmisin diye düşündüm olabilirdee olmayabilirde..güç seçenekleri varya yükleme customize seçeneklerinde neyi işaretleyip neyi işaretlemediğini hatırlıyorsan ondan olabilir...

Buna bi bakarmısın abi bu benim ekran kaydımın videosu batarya durumunu göstermesi için yukarı panele batarya ikonumu eklemeye çalıştığımda böyle oluyor.

Ben retail kurulum yaptım Mac os X 10.6.3 diskinden iBoot ile yani seçim olarak Bu videodaki seçimler vardı bende videodakı gibi yaptım 6:16 dan sonra bak

Ohohoho hoca sen retail kurulum yapmışsın desene yav.. bak ne yap biliyormusun voodoo sitesine gir yadawww.kexts.com burada da vardır. voodoo batery kexti indir onu makinene kext helper b7 ile yükle..tıkır tıkır çalışacaktır. Multibeast kullandın mı? kullanmadıysan multibeastın 3.8.0 sürümünü indir..onu makinene yüklerken seçenekler var customize seçenekleri orada laptop bölümünü bul woodoo batery orada da bulabilirsin. Ses nasıl düzgün çalışıyormu? ses kısıp açma düzgün çalışıyorsa süper..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 17 Eylül 2011; 17:15:31 >

• quote:

quote:

quote:

Ohohoho hoca sen retail kurulum yapmışsın desene yav.. bak ne yap biliyormusun voodoo sitesine gir yadawww.kexts.com burada da vardır. voodoo batery kexti indir onu makinene kext helper b7 ile yükle..tıkır tıkır çalışacaktır. Multibeast kullandın mı? kullanmadıysan multibeastın 3.8.0 sürümünü indir..onu makinene yüklerken seçenekler var customize seçenekleri orada laptop bölümünü bul woodoo batery orada da bulabilirsin. Ses nasıl düzgün çalışıyormu? ses kısıp açma düzgün çalışıyorsa süper..

Ses çalışıyor ama Benim Leptop HP Pavilion DV6-2150ER yani ses kısıp açma duymesi dokunmatik duymeler sesi kısıyorum ekranda sesin kısııldıgını gösteren bi şey çıkıyor ama ses kısılmıyor birde bende Mikrofon çalışmıyor web kamera çalışmıyor bunlarıda nasıl düzelteceyimi söylersen memnun olurum

• Multibeast indirdiğin zaman customize seçeneklerinde macam diye bişey olması lazım o kamera için, çalışma ihtimali %50 yada internette aratabilirsin..Mikrofon çalışmamasıda yine appleHDA ile ilgili bişey olması lazım..yani ses driverleri falan yüklersen voodoo hda gibi multibeastta hepsi var yeterki indir ve incele..videolar bolca mevcut youtubede multibeast yaz arattır..kim neler nasıl kullanmış..öğren retail değilde crackli sürüm olan hazard 10.6.6 kullanmış olsaydın kamera büyük ihtimal kendiliğinden çalışacaktı.. neyse sonuçta 10.6.8 mi sistemin..eğer 10.6.8 ise multibeastt sonrası sapsağlam bir hackintoshun olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 17 Eylül 2011; 18:15:40 >
  • quote:

quote:

quote:

Abi multibeastın 3.8.0 açtım seçenekler arasında laptop bölümü yok dolayısıyla Battery diye bi şey yok o yüzden aşağdakı linkdeki Voodoo Battery indirdim böyle oldu
    http://www.kexts.com/downloads.php?do=file&id=192

• quote:

Multibeast indirdiğin zaman customize seçeneklerinde macam diye bişey olması lazım o kamera için, çalışma ihtimali %50 yada internette aratabilirsin..Mikrofon çalışmamasıda yine appleHDA ile ilgili bişey olması lazım..yani ses driverleri falan yüklersen voodoo hda gibi multibeastta hepsi var yeterki indir ve incele..videolar bolca mevcut youtubede multibeast yaz arattır..kim neler nasıl kullanmış..öğren retail değilde crackli sürüm olan hazard 10.6.6 kullanmış olsaydın kamera büyük ihtimal kendiliğinden çalışacaktı.. neyse sonuçta 10.6.8 mi sistemin..eğer 10.6.8 ise multibeastt sonrası sapsağlam bir hackintoshun olur..

multibeast 3.8.0 dan Ses driverlerinin hepsini kurdum ama durum ayni Mac OS X 10.6.7 kullanıyorum çünki Mac OS X 10.6.8 Up date etdikde sistem açılmıyor Multi Beastı kurmama ramen

• güzel sonuçta var zannediyordum ama bu da yeterli.. ama ses driverleri bölümüne bakarsan voodoo hda yada apple hda rollback falan olması lazım.. 10.6.8 güncellemesi sorunlu oluyor her makinede yapmıyor..10.6.7 de haliyle yeterli sonuçta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head-breaking -- 17 Eylül 2011; 18:26:26 >
  • quote:

güzel sonuçta var zannediyordum ama bu da yeterli.. ama ses driverleri bölümüne bakarsan voodoo hda yada apple hda rollback falan olması lazım.. 10.6.8 güncellemesi sorunlu oluyor her makinede yapmıyor..10.6.7 de haliyle yeterli sonuçta..

Abi senida maşkul ediorum kusura bakma Multi Beast 3.8.0 da Audio Bölümünde olan bütün driverleri seçersem nasıl olur ve ya hangisini seçmeliyim ?

• hepsini seçersen sçma ihtimali var o nedenle sadece voodoo hda ile applehda rollback seç nolur nolmaz..açılmayabilir sistem..yada açılabilirde garantisi yok az her zaman iyidir..
  • quote:

hepsini seçersen sçma ihtimali var o nedenle sadece voodoo hda ile applehda rollback seç nolur nolmaz..açılmayabilir sistem..yada açılabilirde garantisi yok az her zaman iyidir..

ikisinide seçtim hepsinide seçtim ama durum aynı sesi kısdığımda ses kısılmıyor ama ses çıkıyor sesi kısmak için hangi programı kullanıyorsam o programdan sesi kısmalıyım iTunes de ve sayre. Abi yardımların için sana çok çok teşekkür ederim

• Rica ederim..elimizden geldiği kadar yardımcı olabildiysek ne mutlu
  • iyi pazarlar ve forumlar birşey danışmak istiyorum...
    i5-750 cpu asus p7 p55 pro mainboard 8gb ddr3 1333mhz ram asus eah 6950 ve wd 500gb hd den oluşan bir sistemim var.
    bu sisteme iatkos s3v2 kurmayı düşünüyorum kurulum ve seçilmesi gerekenler konusunda ne yapmalıyım? ilk kez böyle bir kurulum yapıcam.
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.